xarabalos teli Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας. πριν ένα μήνα μου έδωσαν ένα tablet στο οποίο θα ήθελα να κάνω root αλλά σε πρόγραμμα βρήκα δεν έγραφε το μοντέλο του tablet ούτε καν την μάρκα,και θα ήθελα να μου πείτε αν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα αλλά και πώς το έλυσε. Το μοντέλο είναι RCΑ6203W46 ή RCT6203W46 και είναι Andoind 4.4.2 . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
NEFTIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Προσεξε παααρα πολυ καλα τι θα σου πω. Αν εισαι διατεθιμενος να το ρουταρεις πρεπει AMEΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ root να παρεις backup τη ROM (για την εργοστασιακη μιλαω). Ετσι αν γινει μαμακια να μπορεσεις να το επαναφερεις στην πρωτερα του κατασταση. Να γινει λειτουργικο ξανα. Παω να φαω τωρα και θα επιστρεψω να σου πω μερικα πραγματα βασικα, που θα μπορουσες να κανεις για να το ρουταρεις.
NEFTIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον... Εφαγα. Δεν εναι ο,τι πιο ασφαλες να το ρουταρεις, υπαρχει πιθανοτητα να το χαλασεις. Αλλα να υποθεσω οτι παιρνεις το ρισκο να το κανεις. 1ον και σημαντικοτερο, πρεπει να βρεις τους USB drivers για το ταμπλετ. "ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟ, ΡΕΕΕ!" θα μου πεις. Μαλλον για καποιο κινεζικο/ινδικο ταμπλετ μιλαμε, ετσι? Γι' αυτο θα εγκαταστεις στα windows 7 μια ασχετη εφαρμογη, την pdanet. Αυτη διαμυραζει το ιντερνετ απο το κινητο/ταμπλετ στον υπολογιστη. Δεν μας χρειαζεται, θα μου πεις. ΑΛΛΑ η pdanet εγκαθιστα και generic drivers για τα noname ταμπλετ που κυκλοφορουν. VOILAaaaa! - Παμε παλι. Με το ταμπλετ ΜΗ συνδεδεμενο. Βρισκεις, κατεβαζεις την pdanet εφαρμογη. Την εγκαθιστας στα Windows 7. Συνδεεις το ταμπλετ στη USB θυρα (αφου εχεις αναψει το ταμπλετ). Περιμενεις να αναγνωρισουν τα windows και να εγκαταστησουν τους drivers για τη συσκευη. Οταν τελειωσουν, εχεις την εφαρμογη ανοιγμενη στο taskbar των windows. Δεξι κλικ και την κλεινεις γιατι δε μας χρειαζεται. Και στο ταμπλετ ομως εχεις τωρα εγκατεστημενη την εφαρμογη pdanet. Την απεγκαθιστας κι αυτην. Αχρηστη ειναι για τη δουλεια μας. Ως εδω εγκαταστησαμε μονο τους drivers στον υπολογιστη. Εδω δεν ρισκαραμε καθολου, αφου δεν εγινε καμια επεμβαση στο ιδιο το ταμπλετ. Απο εδω αρχιζει το ρισκο. 2ον Πρεπει να βρεις ΤΙ επεξεργαστη φοραει το ταμπλετακι. Πηγαινεις στις ρυθμισεις του ταμπλετ. Μετα επιλεγεις "Σχετικα με το ταμπλετ". Μετα "Processor Type". Θα σημειωσεις στο κεφαλι σου τι επεξεργαστη φοραει. Μπαινεις ιντερνετ και ψαχνεις να βρεις την μαρκα του επεξεργαστη. π.χ. Το δικο μου ελεγε "Processor type: A23". Μπηκα ιντερνετ. Ειδα οτι τελικα oτι ειναι "AllWinner A23". TurboX του πλαισιου ειναι. Το βρηκες? Μπραβο. Ο καθε επεξεργαστης θελει το δικο του προγραμματακι για να ρουταριστει. Τωρα συνεχιζεις να ψαχνεις για τον αντιστοιχο επεξεργαστη, τι προγραμματακι χρησιμοποιησαν αλλοι χρηστες για να το root-αρουν. Εγω που εχω Allwinner A23 επρεπε να το ρουταρω με το RootGenius. Πατησα ενα κουμπακι και εγιναν ολα μονα τους. Αν δε βρεις το αντιστοιχο προγραμματακι για το δικο σου επεξεργαστη, ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. Το πιθανοτερο ειναι να το καψεις (πολυ-λιγο). Πρεπει να φτιαξω ενα thread για το πως ρουταρονται τα TURBO-X tablet. Γιατι δεν υπαρχει τιποτα στο ιντερνετ για αυτα. Κατι που να δουλευει, δηλαδη. Πιο ευκολο απο αυτο που εγραψα δεν υπαρχει. Αλλα βαριεμαι τωρα. Ιδια διαδικασια ειναι παντως.
xarabalos teli Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 ΄Εκανα root αλλά δεν ξέρω τώρα πως να κανω backup την rom μηπως μπορεις να βοηθησεις?
NEFTIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 'ΣΣΣσσ' ωραιος. Μπραβο. Εγω δοκιμασα το Titanium Backup, μολις χτες,χαχαχαχα. Κανει παπαδες. Υπαρχει free και paid εκδοση. Ψαξ' το για το ποια σου κανει. Πηρα backup. Αλλα δεν το εψαξα πως γινεται να το επαναφερεις οταν γινει μαμακια (που θα γινει σιγουρα) και δε μπορει να κανει boot το ταμπλετ. Θελει διαβασμα το προγραμματακι γιατι εχει παααρα πολλες επιλογες. Αλλα μου φενεται οτι ειναι μικρο το backup, μολις 150 MByte συμπιεσμενο. Τι σκατα? Κι εγω τωρα το ψαχνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα