7nisiotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Φρέσκο trailer της 2η σεζόν. 18 Απριλίου ξεκινά 1
bilya Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Τα πρώτα 2 αρκετά καλά πλέον παει σε άλλα μονοπάτια η σειρά κ γίνεται πιο mindfuck
Geosim79 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 η σειρά έχει πάει σε άλλο επίπεδο....καταπληκτική εξέλιξη στα επ9 και 10. 2
bilya Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Η σειρά απλα ειναι κορυφή καθε επεισόδιο ειναι ενα κομματι στο τερατιο παζλ το κακο με αυτο ειναι οτι νομιζεις πως καποια επεισόδια ειναι ανουσια κ χωρίς λογικη αλλα στο τελος οπως κ στην πρώτη σεζον ολα ειχαν το σκοπο τους. 5
coffeex Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πολύ καλό το τελευταίο επεισόδιο της season αν και έκανε μπαμ από την αρχή για την αποκάλυψη στο τέλος.
Zirre Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ό,τι καλύτερο έχω δει στη ζωή μου, είμαι φανατικός φαν της σειράς... ανυπομονώ για την 3η σεζόν! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΚΟΟΥΛ!! Το σενάριο σε ρίχνει και μετά σε εκτοξεύει κάνοντας τα συναισθήματα της έκπληξης και της αγωνίας σου να έχουν διπλάσια ισχύ! Φ Ο Β Ε Ρ Η Σ Ε Ι Ρ Α 1
The_Judas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Η σειρά απλα ειναι κορυφή καθε επεισόδιο ειναι ενα κομματι στο τερατιο παζλ το κακο με αυτο ειναι οτι νομιζεις πως καποια επεισόδια ειναι ανουσια κ χωρίς λογικη αλλα στο τελος οπως κ στην πρώτη σεζον ολα ειχαν το σκοπο τους. Πραγματικά, στην αρχή είχα μπερδευτεί από τις πολλές μεταφορές από το παρελθόν στο μέλλον και το αντίστροφο. Ολα τα σκηνικά όμως, έπαιζαν κάποιον ρόλο και η σειρά είχε συνοχή. Δεν ήταν απλά τυχαίες αποτυχημένες μεταφορές που απλά οδηγούσαν σε επόμενη προσπάθεια. 2
skiabox Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εγώ τη σταμάτησα μετά από πολλά επεισόδια βέβαια γιατί με κούρασε.
elvisjedi Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 μολις τελειωσα την 3η σαιζον.... ΚΟΡΥΦΗ! απο τις καλυτερες φετος. γρηγορη εξελιξη κ καθε επεισοδιο σε κραταει... αντε τωρα υπομονη μεχρι το 18 για την τελευταια 2
7nisiotis Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εχουμε κανένα νεότερο πότε θα κυκλοφορήσουν οι ελληνικοί υπότιτλοι;
darklordvader77 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Βγήκε όλη μαζί η 3η σεζόν.. απλά φοβερή! Πολύ καλοί οι ηθοποιοί που έκαναν τον.... Αντε να ερθει το 18.. θα ναι τελευταια σεζον να υποθεσω.
7nisiotis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πολύ δυνατή και καλογυρισμενη η 3η σεζόν. Μόνον το φινάλε δεν μου άρεσε και πολύ. Είχε κάπως περίεργη εξέλιξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα