Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερες!!το παραξενο της υποθεσης ειναι πως παιζω σε φουλ γραφικα και βλεπω ταινιες των 1080p λες και τις εχω περασει σε φιλτρο σεπια!και για να μην μου πειτε πως φταιει το player.....και η οθονη στην επιφανεια εργασιας μου ή στα browser ειναι στα  ιδια!αυτο συνεβει μετα απο το φορματ που του εκανα!

Επισης συνεχισα τη συζητηση εδω διοτι μου κλειδωσε η προηγουμενη!ειμαι καινουριος και δεν γνωριζω καλα τι πρεπει να κανω στο forum....ευχαριστω εκ των πρωτερων!

Δημοσ.

Το οτι εισαι καινουργιος δεν σε αποκλειει απο την υποχρεωση να ακολουθεις τους κανονες. Δοκιμασε για αρχη μια απεγκατασταση οδηγων με driver cleaner για την καρτα γραφικων και εγκατεστησε τους τελευταιους επισημους οδηγους για την καρτα σου απο την αρχη.

Δημοσ.

Μολις το εκανα αλλα και παλλι τιποτα!!Καμια αλλη ιδεα?

Το οτι εισαι καινουργιος δεν σε αποκλειει απο την υποχρεωση να ακολουθεις τους κανονες. Δοκιμασε για αρχη μια απεγκατασταση οδηγων με driver cleaner για την καρτα γραφικων και εγκατεστησε τους τελευταιους επισημους οδηγους για την καρτα σου απ

Επισης να σου πω οτι και στα βιντεο του youtube εχω το ιδιο προβλημα παρολο που ειναι σε 720p η 1080p!

Δημοσ.

Εκανα απεγκατασταση με ddu και τα ξαναπερασα!Σιγουρα εχω μια καλυτερη εικονα αλλα οχι οπως ηταν πριν!Επιμενουν ακομα τα αργα πιξελ στα βιντεο!

Δημοσ.

Δοκιμασες άλλο monitor?? Και για δοκίμασε με onboard GPU αν έχεις την δυναντοτιτα

Η και ακόμα σε άλλο βύσμα της γραφικών σου

Δημοσ.

Η οθονη μου ειναι tv monitor εβαλα λοιπον το ps3 πανω και ολα μια χαρα!τωρα για το βυσμα δεν νομιζω διοτι τα games μπορω να τα παιξω μια χαρα,το προβλημα ειναιοτι ολα τα υπολοιπα τα βλεπω θολα χωρις καλη αναλυση!το βυσμα απο την αλλη δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα διοτι τα games οπως ανεφερα ειναι μια χαρα!Την onboard απο την αλλη βαζω το βυσμα vga αλλα δεν εχω καθολου εικονα και δεν βρισκω πως μπορω να αλλαξω την εξοδο μου για εκει......

Δημοσ.

Επειδη εχω και εγω TV-Monitor για να εχω καθαρη εικονα επρεπε απο τις ρυθμισεις της τηλεορασης να ρυθμισω το HDMI οπως φαινεται στην φωτο και να το βαλω σαν PC

post-233788-0-06274400-1421663688_thumb.jpg

Δημοσ.

Λοιπον εβαλα την onboard και εχω σιγουρα τα χρωματα που ειχα πριν απο το format αλλα παλι το ιδιο προβλημα στα υπολοιπα!ακομα και τα εικονιδια στην μπαρα εργαλειων διακρινω τα πιξελ......

Δημοσ.

Λοιπον εβαλα την onboard και εχω σιγουρα τα χρωματα που ειχα πριν απο το format αλλα παλι το ιδιο προβλημα στα υπολοιπα!ακομα και τα εικονιδια στην μπαρα εργαλειων διακρινω τα πιξελ......

Αυτο που σου ειπα το δοκιμασες.Εψαξες για κατι αντιστοιχο στην TV σου?

Δημοσ.

Εψαξα και δεν εχει τιποτα στην tv σε τετοια ρυθμιση!

Επισης απο την απελπισια μου ξαναεκανα format στο pc και τιποτα......το προβλημα παραμενει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...