Porg Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Κάτι σαν το κουμπί "οκ" στο παρακάτω; Τους βλέπω να μηνύουν τη sony για παραβίαση πατέντας καμιά δεκαετία πριν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Πιστευω υπαρχουν πολλοι ατσουμπαλοι που τα χαλανε Δεν το κραταμε σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Joystick δεν ειχανε παλια κατι κινητα τυπου Κ700 και μετα δεν επιανε καθολου??!!!Το t68 μου του 2001-2 είχε joystick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Το t68 μου του 2001-2 είχε joystick και εμένα το Κ800i μου είχε joystick αλλά επειδή του συμπεριφερόμουν ανθρώπινα έζησε μέχρι σήμερα δεν θα έχουν θέμα με τα joystick,ειδικά αν τα φτιάξουν καλά σε ποιότητα. και κουμπί με πλοήγηση έχει το galaxy 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 περιεργως μ αρεσε αυτη η ιδεα της απλ. βεβαια δε ξερω κατα ποσο θα εχει χρησιμοτητα οταν ειναι touch το κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή θα δουλεύει στα παιχνίδια σαν αναλογικός μοχλός? Καλό ακούγεται αλλά πρέπει να συνδυαστεί με φυσικά κουμπιά κι από την άλλη πλευρά γιατί φυσικός αναλογικός με εικονικά κουμπιά δεν ξέρω κατά πόσο θα βολεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Για τους hardcore gamers θα βγαινει με ελατηριο χαμηλωματος bilstein και με joystick αλουμινιου. Αν μπει και καποιο λαστιχακι για να μην μπαινει σκονη θα ειναι φιμε και χαμηλου προφιλ μερικων χιλιοστων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα