MultiDoc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, Έχω το σύστημα της υπογραφής και το motherboard έχει onboard κάρτα ήχου SupremeFX IV. Μέχρι πρόσφατα δεν είχα κανένα παράπονο με τη χρήση που κάνω, όμως πλέον με 2 μικρά στο σπίτι όποτε χρησιμοποιώ το PC είναι σχεδόν αποκλειστικά με ακουστικά (AIAIAI Studio). Αναρωτιέμαι εάν έχει νόημα να αγοράσω κάρτα ήχου ή όχι ώστε να έχουν καλύτερη οδήγηση τα ακουστικά. Αν ναι υπάρχει κάποια οπου συστήνετε ? Το κόστος παίζει ρόλο, μην είναι στρονομική η τιμή, και βέβαια εάν έχει νόημα ή όχι η αλλαγή ή να μείνω με την onvboard ? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.
SPANK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Κατα την γνώμη μου δεν εχει νόημα ειναι πολύ η κάρτα ήχου και για την χρήση που θέλεις (κυρίως ακουστικά) ειναι παραπάνω απο καλή
KiriosD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Και από μένα το ίδιο, δεν έχει νόημα για ακουστικά να πας σε κάρτα ήχου, μήπως να έβλεπες όμως για άλλα ακουστικά;
MultiDoc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάιδες, θα μείνω ως έχω για την ώρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα