Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την εκκίνηση του υπολογιστή, το comodo firewall μου βγάζει συνεχώς αυτό το μήνυμα.
Μιλάμε για δεκάδες φορές και κάφε φορά πατάω οκ.

Κάθε φορά στο πεδίο εξέταση ασφάλειας εμφανίζεται διαφορετικό αρχείο που πρόκειται να τροποποιηθεί.

post-123340-0-23568600-1421491937_thumb.jpg

• Είναι ασφαλές που πατάω οκ?
  • Τί είναι αυτή η εφαρμογή svhost.exe? Την έχω ξαναδεί και είχα αναρωτηθεί και τότε αλλά ποτέ δεν κατάλαβα τι είναι τελικά.
  • Να την κάνω εμπιστεύσιμη ή να βλέπω κάθε φορά που βγαίνει τι ακριβώς ζητάει?
Δημοσ.

Συνεχίζει να το κάνει απ το πρωί και μου χει σπάσει τα νεύρα.

Να το πατήσω το ρημάδι της εμπιστεύσιμης εφαρμογής ή θα ανοίξω ένα παράθυρο ασφάλειας?

Δημοσ.

Το svhost.exe ειναι διεργασια παρασκηνιου των windows που φιλοξενει καποιες υπηρεσιες στο περιβαλλον του.. αρα ειναι εμπιστευσιμη... το wermgr.exe σημαινει windows error message αλλα καποιοι ιοι μεταμφιεζονται σε υπηρεσιες windows σαν αυτη.... βρες την στο win32, σκαναρε την και αν ολα οκ αστη να τρεχει....το θεμα ειναι αν δεν ειναι στο win32 οποτε και ιος....αυτα απο μια προχειρη αναζητηση

Δημοσ.

Το παράδειγμα της εικόνας που παρέθεσα είναι ένα απ τα εκατοντάδες μιας και έχουν βγει εκατοντάδες τέτοια διαφορετικά για την svhost.exe που κάθε φορά θέλει να τροποποιήσει και κάτι άλλο.

Δημοσ.

Κανονικα δε θα επρεπε να στο βγαζει σα μηνυμα. Εχω και εγω το ιδιο σε ενα πισι και δεν εχω δει ποτε τετοιο μηνυμα. Μην το επιτρεψεις για αρχη και τρεξε ενα malwarebytes & adwcleaner και δες μετα αν συνεχιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...