doctorized Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Έχω κάποια pdf αρχεία που θέλω να τα κάνω αρχεία doc/docx του Word. To Adobe Acrobat Pro που έχω τα μετατρέπει αλλά το Word δείχνει τους χαρακτήρες κινέζικους. Ξέρω, φταίει η γραμματοσειρά αλλά τι μπορώ να κάνω για να εμφανίσει το Word σωστά το κείμενο;
accipio Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Λογικά, φταίει η κωδικοποίηση με την οποία δημιουργήθηκε το pdf. Μπορείς να δοκιμάσεις οπτική αναγνώριση χαρακτήρων με κάποιο πρόγραμμα σαν το ABBYY Finereader. Επίσης, όταν αποθηκεύεις από το Acrobat σε Word, έχεις τσεκαρισμένη στα Settings την επιλογή Run OCR if needed, με επιλεγμένη ως κύρια γλώσσα την ελληνική;
doctorized Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Λογικά, φταίει η κωδικοποίηση με την οποία δημιουργήθηκε το pdf. Μπορείς να δοκιμάσεις οπτική αναγνώριση χαρακτήρων με κάποιο πρόγραμμα σαν το ABBYY Finereader. Επίσης, όταν αποθηκεύεις από το Acrobat σε Word, έχεις τσεκαρισμένη στα Settings την επιλογή Run OCR if needed, με επιλεγμένη ως κύρια γλώσσα την ελληνική; Ναι, ορίζω σαν γλώσσα τα ελληνικά. Θα δοκιμάσω το FineReader.
doctorized Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Όντως φίλε μου, με το FineReader έκανα τη μετατροπή χωρίς πρόβλημα. Ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα