Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι προφανές ότι για να έχεις ίντερνετ πρέπει να υπάρχει τηλεφωνική γραμμή/σύνδεση.

Αυτό που έγραψα είναι ότι το πακέτο που είχα ήταν μόνο ίντερνετ, χωρίς πακέτο τηλεφωνίας (πχ απεριόριστα σε σταθερά κλπ), με 14,90 ευρώ.

Εάν κάνεις κλήσεις με αυτό το πακέτο, πληρώνεις με τον τιμοκατάλογο του παρόχου.

Αλλά εσύ ρώτησες για "πρόγραμμα για το σπίτι που έχει μόνο internet χωρίς τηλέφωνο", δηλαδή χωρίς πακέτο τηλεφωνίας, νομίζω, γιατί αλλιώς δεν γίνεται.

Δημοσ.

<p>Είναι προφανές ότι για να έχεις ίντερνετ πρέπει να υπάρχει τηλεφωνική γραμμή/σύνδεση.</p> <p>Αυτό που έγραψα είναι ότι το πακέτο που είχα ήταν <u>μόνο </u>ίντερνετ, χωρίς πακέτο τηλεφωνίας (πχ απεριόριστα σε σταθερά κλπ), με 14,90 ευρώ.</p> <p>Εάν κάνεις κλήσεις με αυτό το πακέτο, πληρώνεις με τον τιμοκατάλογο του παρόχου.</p> <p> </p> <p>Αλλά εσύ ρώτησες για "<span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">πρόγραμμα για το σπίτι που έχει μόνο internet χωρίς τηλέφωνο", δηλαδή χωρίς πακέτο τηλεφωνίας, νομίζω, γιατί αλλιώς δεν γίνεται.</span></p>

Α οκ αυτό ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα :)

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Το ποιο ολοκληρωμένο πακέτο το έχει η Wind με 20€ το μήνα, από εκεί και πέρα η Forthnet το δίνει 15€ αλλά πρέπει να το προπληρώσεις για ένα χρόνο και νομίζω ισχύει μόνο για φοιτητές

Δημοσ.

Γιατί είναι καλλίτερο το πρόγραμμα της Wind με 20,15 ευρώ από εκείνο της Forthnet με 15, έστω και προπληρωμένο;

Σε τι διαφέρει το ένα από το άλλο, πολύ περισσότερο όταν η Forthnet δίνει προφίλ snr 6 σε αντίθεση με τους άλλους που ξεκινούν από 9 και ανεβαίνουν;

Δημοσ.

Το ποιο ολοκληρωμένο πακέτο το έχει η Wind με 20€ το μήνα, από εκεί και πέρα η Forthnet το δίνει 15€ αλλά πρέπει να το προπληρώσεις για ένα χρόνο και νομίζω ισχύει μόνο για φοιτητές

Τα 15 ευρώ με προπληρωμή στη forthnet είναι για όλους και δεν ισχύει μόνο για φοιτητές . Η wind στα 20 ευρώ βγαίνει πιο ακριβά από τη forthnet . Άλλωστε είπε ότι θέλει μόνο internet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...