gate6 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα στην παρέα του insomnia ....έχω μια απορία αν αλλάξω Ρομ στο κινητό μου τα μηνύματα που έχω μπορούν να σωθούν και να φαίνονται στην καινούργια Ρομ?
doctorkostis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Για να κατσει σωστα μια ρομ θελει clean install. Οποτε σβηνεις τα παντα απο τη συσκευη σου. Οποτε η απαντηση ειναι οχι. Δεν ξερω τι παιζει ομως με προγραμματα backup, λογικα θα μπορεις να τα αποθηκευσεις.
Zapee995 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μπορεις να κανεις backup πριν και restore μετα στη καινουρια rom. Ευκολο ειναι.
GianniSM Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ψάξε στο play store για backup sms, backup call record και μια χαρά θα τα χεις όλα
gate6 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια!!
GiwrgosP- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μπορεις να κανεις backup πριν και restore μετα στη καινουρια rom. Ευκολο ειναι. Τα backup γινονται σε καποιο cloud? Αποθηκευονται τα παντα ολα (φωτο επαφες εφαρμογες στην κατασταση που βρισκονται κτλ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα