Panagiotis32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ψάχνω να βρώ κανένα καλό action rpg παιχνιδάκι στο steam, old school, κάτι σαν secret of mana/secret of evermore clone (εποχές snes). Υπάρχει τίποτα που να αξίζει?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα σ'εψηνε κανα Chrono Trigger σε SNES emulator? 2
Geosim79 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Septerra Core... http://store.steampowered.com/app/253940/?l=greek 1
papp0us Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 http://store.steampowered.com/app/251150/?snr=1_5_9__300 1
panther_512 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ψάχνω να βρώ κανένα καλό action rpg παιχνιδάκι στο steam, old school, κάτι σαν secret of mana/secret of evermore clone (εποχές snes). Υπάρχει τίποτα που να αξίζει? Μήν δείς οτιδήποτε άλλο πρίν από αυτό: http://store.steampowered.com/app/251150/ Και εγώ λάτρης αυτών των παιχνιδιών. Το Trails in the Sky είναι από τα κορυφαία του είδους. Ακόμα καλύτερα, το παιχνίδι είναι τριλογία και περιμένουμε όπου και ναναι το 2ο μέρος. PS: Βλέπω ο papp0us πιό πάνω το πρότεινε επίσης. 4
Panagiotis32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Το trails in the sky θα το πάρω μόλις μπει σε εκπτώσεις σίγουρα. Εχει και θετική κριτική απο Kotaku
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Είχε μπει στα €8 στο Steam και κατάφερα να χάσω την προσφορά. Αυτά παθαίνεις με τις ατελείωτες wishlist, όταν δεν λειτουργούν σωστά -αν και τον τελευταίο καιρό μου έρχονται σωστά οι ενημερώσεις όταν μπαίνει τίτλος από τη wishlist μου σε προσφορά. Υ.Γ. Καθαρό tb και old-school όσο δεν πάει άλλο είναι το Avernum II: Crystal Souls.
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ριξε μια ματια παντως και στο Child Of Light μιας και βλεπω και κοιτας Rpg. Το παραπανω Trails in the sky δεν το γνωριζα και μιας και μου φερνει σε Anime θα το τιμησω σιγουρα.
Greygore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 ...κάτι σαν secret of mana/secret of evermore clone... Αν και exact clone δύσκολα βρίσκεις για τα SoM/SoE, δοκίμασε την σειρά Ys. Προς το παρόν στο Steam μπορείς να βρείς τα Ys: Origin, Ys: The Oath in Felghana και το port της PSP έκδοσης του Ys: Chronicles+ (το οποίο είναι re-release της αρχικής έκδοσης των πρώτων δύο της σειράς), τα οποία είναι αρκετά κοντά στα Secret of Mana/Evermore απο άποψη gameplay. Εναλλακτικά, δες και το Recettear: An Item Shop's Tale, το οποίο έχει παρόμοιο combat system (αλλά συνδυάζεται με κάποια lite simulation στοιχεία) ή το (κάπως μέτριο) Chantelise: A Tale of Two Sisters της ίδιας εταιρίας. Τέλος, μια και αναφέρθηκε emulation πιο πάνω, αν δεν το έχεις δει ήδη δοκίμασε το Terranigma για SNES.
Panagiotis32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Το Child of light το εχω παίξει. Αρκετά καλό αλλά πολύ μικρό σε διάρκεια. Τα Ys τα έχω wishlist αλλά για κάποιο λόγο τα είχα ξεχάσει Μολις μπει κάποιο sales θα το πάρω. Το πρώτο είναι το Ι ή το origin? Μπερδεύτηκα λίγο με ποια σειρά πάνε
Greygore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Χρονολογικά (βάσει του In-game lore δηλαδή), πρώτο είναι το Origin (κάτι σε prequel/origin story του game world που βλέπεις στα υπόλοιπα της σειράς), μετά Ys Chronicles+ και τέλος Ys: The Oath in Felghana (απο αυτά που είναι διαθέσιμα στο PC μέχρι τώρα, γιατί η σειρά στις κατά καιρούς κονσόλες έχει φτάσει αν δεν κάνω λάθος τα 7 παιχνίδια μέχρι τώρα, καθώς και ένα 8ο, MMORPG, το οποίο νομίζω έκλεισε εδώ και κανά χρόνο). Τα Ys γενικά είναι σχεδιασμένα ως (κυρίως) αυτοτελείς ιστορίες, οπότε όσο αφορά την ιστορία μπορείς να τα δεις με όποια σειρά θέλεις - θα πρότεινα την σειρά Chronicles+ > Felghana > Origin όμως, λόγω των βελτιώσεων που έχουν στον τεχνικό/σχεδιαστικό τομέα τα μεταγενέστερα παιχνίδια της σειράς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα