iCyd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα στην παρεα. Αυτες τις μερες θα ρθει στο σπιτι ενα iMac Late 2006 20'' . Aπ οτι εχω ψαξει στο νετ,ειδα οτι το συγκεκριμενο μηχανημα εχει 1GB GDDR2 SDRAM .Ερχομαι τωρα να ρωτησω,ξερει κανενας να μου πει που μπορω να βρω ram για το μηχανημα για του βαλω 3GB? Aπ οτι ειδα μεχρι τοσο αναβαθμιζεται
darklordvader77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Skroutz is your friend.. (DDR2 στα 667 θα βρεις, Muskin και Kingston ειναι απολυτα συμβατες απ οτι ειχα δοκιμασει σε ιδιο μηχανημα 17")
iCyd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Κατι ειδα στο skroutz χθες ειναι η αληθεια απλα νομιζω ηταν ολες DDR2 στα 800. Θα ριξω παλι μια ματια παντως
darklordvader77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Έχει και 667 ακομη: http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram.html?keyphrase=ddr2+667 Προφανως θα δουλεψουν και 800αρες (θα χαμηλωσουν ταχυτητα) αλλα εφοσον υπαρχουν 667 καλυτερα παρε τετοιες.
iCyd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Έχει και 667 ακομη: http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram.html?keyphrase=ddr2+667 Προφανως θα δουλεψουν και 800αρες (θα χαμηλωσουν ταχυτητα) αλλα εφοσον υπαρχουν 667 καλυτερα παρε τετοιες. Η Μushkin τι λεει σαν εταιρια? Και κατι ακομα,αν βαλω μια 2GB και μια 1GB γιατι μαξ παιρνει 3GB,δεν θα υπαρξει καποιο θεμα ε?
darklordvader77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Εξαιρετική εταιρεία, δεν έχω συναντησει ασυμβατοτητες μαζι της εν αντιθεσει με μερικες Corsair/Kingston σε μερικα Mac μηχανακια. Εννοειται δε θα υπαρχει, ετσι τον δουλευα και τον δικο μου. Βασικα και 2x2gb να βαλεις δε θα χει προβλημα, θα βλεπει απλα το συστημα 3GB λογω περιορισμου του Chipset του.
iCyd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Εξαιρετική εταιρεία, δεν έχω συναντησει ασυμβατοτητες μαζι της εν αντιθεσει με μερικες Corsair/Kingston σε μερικα Mac μηχανακια. Εννοειται δε θα υπαρχει, ετσι τον δουλευα και τον δικο μου. Βασικα και 2x2gb να βαλεις δε θα χει προβλημα, θα βλεπει απλα το συστημα 3GB λογω περιορισμου του Chipset του. Aα ναι? Τοτε θα βαλω 2x2Gb αν δεν εχει θεμα. Σε ευχαριστω παρα πολυ
iCyd Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Καλησπερα ξανα στην παρεα. Εκανα την αναβαθμιση που λεγαμε. Τωρα θελω να ρωτησω κατι αλλο, να τo κανω αναβαθμιση σε Yosemite ή θα κολλαει σα τρελο?? Ρωταω γιατι στο macbook pro (early 2011) που εχω εγω απο την μερα που εκανα την αναβαθμιση κολλαει σα τρελο. Περιμενω απαντησεις Καλησπερα ξανα στην παρεα. Εκανα την αναβαθμιση που λεγαμε. Τωρα θελω να ρωτησω κατι αλλο, να τo κανω αναβαθμιση σε Yosemite ή θα κολλαει σα τρελο?? Ρωταω γιατι στο macbook pro (early 2011) που εχω εγω απο την μερα που εκανα την αναβαθμιση κολλαει σα τρελο. Περιμενω απαντησεις AΚΥΡΟ,ΔΕΝ ΕΨΑΞΑ ΚΑΛΑ Aπο 2007 και μετα μπαινει Yosemite
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα