Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Z1 Compact (D5503) (16 GB) Black EU???

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!!

ψαχνω για κινητο το οπoιο θελω να χρησιμοποιω για ολες τις δυνατοτητες αλλα το πιο σημαντικο ειναι να βλεπω τις καμερες μεsω iternet σε ενα χωρο που εχω (μαγαζι),εχετε ιδεα πως να κινηθω που να ψαξω ποια χαρακτηριστικα να κοιταω?μεχρι στιγμης αυτο που εχω ξεχωρισει το χω στο τιτλο αλλα επειδη δεν γνωριζω απο το αντικειμενο μηπως υπερβαλλω?? 

Δημοσ.

καλησπερα!!

ψαχνω για κινητο το οπoιο θελω να χρησιμοποιω για ολες τις δυνατοτητες αλλα το πιο σημαντικο ειναι να βλεπω τις καμερες μεsω iternet σε ενα χωρο που εχω (μαγαζι),εχετε ιδεα πως να κινηθω που να ψαξω ποια χαρακτηριστικα να κοιταω?μεχρι στιγμης αυτο που εχω ξεχωρισει το χω στο τιτλο αλλα επειδη δεν γνωριζω απο το αντικειμενο μηπως υπερβαλλω?? 

Προφανώς χρειάζεσαι μια σχετικά μεγάλη οθόνη, πάνω από 5 ίντζες, δυνατή γραμμή ίντερνετ, και ακόμα καλύτερα αν υπάρχει application για android από τις κάμερες. Μια καλή λύση θα ήταν το Moto G 2

Τι άλλες δυνατότητες θες;

Δημοσ.

καλημερα ειναι γρηγορο σε ανταποκριση???

οτι περιπου δινουν και τα αλλα σε αυτη τη κατηγορια..

αλλα αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι να ειναι γρηγορο σε σχεση με το επεξργαστη και τα υπολοιπα για τις καμεες μεσω διαδυκτιο...

και να εχει καλη υποστηριξη!!

Δημοσ.

καλημερα ειναι γρηγορο σε ανταποκριση???

οτι περιπου δινουν και τα αλλα σε αυτη τη κατηγορια..

Είναι ότι πιο γρήγορο θα βρεις σε mid range συσκευές με τεράστια διαφορά από τον ανταγωνισμό. Δεν έχει την σούπερ ντούπερ οθόνη ή κάμερα, αλλά σε αυτά τα λεφτά κανένα δεν τα έχει. Είναι μια πολύ τίμια συσκευή που η Μοτορόλα την υποστηρίζει πολύ καλά σε θέματα αναβαθμίσεων. Να έχεις μόνο υπόψη πως δεν έρχεται με φορτιστή αλλά μόνο με usb καλώδιο, και χωρίς hands free. Κατά τα άλλα θα ναι μια συσκευή που αν δεν την χαλάσεις θα την κρατήσεις εύκολα 2 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...