Tragic! Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Για καλό GPS μακριά απτά παλιά Soc της Mediatek. Ειναι μπουρδελα, ασταθή και μια τρέχουν νεράκι την άλλη σε προδίδουν για πλάκα. Επίσης, πολύ ξηλωνεσαι για κινέζο πάρε από εδώ κάτι σε αυτά τα λεφτά. Πάνω από ~230 ευρωπουλα με κινεζικη εγγύηση ΠΟΤΕ. Και επειδή μάλλον τυφλώθηκα τώρα στα γεράματα ο doctor δεν πρότεινε το mi3 ;; Θα πηδηχτω απτό παράθυρο...
maddoctor Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Για καλό GPS μακριά απτά παλιά Soc της Mediatek. Ειναι μπουρδελα, ασταθή και μια τρέχουν νεράκι την άλλη σε προδίδουν για πλάκα. Επίσης, πολύ ξηλωνεσαι για κινέζο πάρε από εδώ κάτι σε αυτά τα λεφτά. Πάνω από ~230 ευρωπουλα με κινεζικη εγγύηση ΠΟΤΕ. Και επειδή μάλλον τυφλώθηκα τώρα στα γεράματα ο doctor δεν πρότεινε το mi3 ;; Θα πηδηχτω απτό παράθυρο... Παιδιά καλησπέρα! Είμαι κάτοχος ενός Zopo 990+,αλλά σκέφτομαι να το δώσω στον αδερφό μου και να πάρω ένα "καλύτερο" για μένα..Κι όταν λέω καλύτερο,δεν εννοώ από άποψη επιδόσεων,το συγκεκριμένο πραγματικά δε με πρόδωσε ποτέ σε θέμα επιδόσεων!Απλά έχω αντιμετωπίσει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα με το GPS του..Ότι κι αν δοκίμασα,ότι ρυθμίσεις κι αν πείραξα,με όποιο προγραμμα πλοήγησης κι αν το δούλεψα,αυτό εκει τα δικά του.Έχανε συνέχεια τη θέση του,με έδειχνε αλλού γι'αλλού και πραγματικά καμία σωτηρία.. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος ένα ΚΑΛΟ κινητό,πάνω απο 5.5 ίντσες,αξιόπιστο και το κυριότερο με ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ gps..Αναμένω τις απαντήσεις σας..Ευχαριστώ πολύ! Το Mi3 είναι 5 ίντσες......! 1
Tragic! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Το Mi3 είναι 5 ίντσες......! Ευχαριστώ! Άρχισα να ανησυχώ δλδ.. Άμα προτείνεις και άλλο κινεζομαγαζο και οχι reportspam τα είδα ΟΛΑ. 1
maddoctor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ! Άρχισα να ανησυχώ δλδ.. Άμα προτείνεις και άλλο κινεζομαγαζο και οχι reportspam τα είδα ΟΛΑ. Το reportspam το παραθέτω γιατί ΕΓΩ ψωνίζω από εκεί, για να μπορεί να δει το κινητό και τα χαρακτηριστικά του ο φίλος μας. Επίσης με βολεύει όταν ψάχνω ένα κινητό για να προτείνω σε κάποιο χρήστη. Ο κάθε χρήστης, είναι ελεύθερος φυσικά, ν' αγοράσει απ 'οπου θέλει και του αρέσει. 1
elenit24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 εγώ πάντως έχω το huawei ascend p7 και μια χαρά δουλεύει το gps άμεση ανταπόκριση και στο αυτοκίνητο μέσα δούλευε τέλεια ( τουλάχιστον για μια εφαρμογή χαρτών δωρεάν ) συγκριτικά με οσα smartphone εχουν περάσει απο τα χέρια μου είναι το καλύτερο σε αυτό το θέμα
leo06 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 εγώ πάντως έχω το huawei ascend p7 και μια χαρά δουλεύει το gps άμεση ανταπόκριση και στο αυτοκίνητο μέσα δούλευε τέλεια ( τουλάχιστον για μια εφαρμογή χαρτών δωρεάν ) συγκριτικά με οσα smartphone εχουν περάσει απο τα χέρια μου είναι το καλύτερο σε αυτό το θέμα το p7 φοράει hisilicon kirin οχι mediatek
πιτόγυρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 παιδιά τα mediatek, τα παλαιότερα μοντέλα τουλάχιστον, έχουν πρόβλημα στο GPS. ό,τι πατέντες και να κάνετε με τα διάφορα fix που κυκλοφορούν δε θα δείτε άσπρη μέρα. για τα νεότερα ακούγονται καλύτερα λόγια αλλά και πάλι έχω ακούσει παράπονα.
elenit24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 το p7 φοράει hisilicon kirin οχι mediatek δεν ξέρω τι φοράει απλά το σχολίασα επειδή είναι κινέζικο σε καλή τιμή και, για εμένα τουλαχιστον, το καλύτερο σε gps απο ότι smartphone έχει περάσει απο τα χέρια μου. Θα το συνιστούσα αν δεν έψαχνε πάνω απο 5 ιντσες κινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα