G0dlike Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα!Είμαι κάτοχος ενός Zopo 990+,αλλά σκέφτομαι να το δώσω στον αδερφό μου και να πάρω ένα "καλύτερο" για μένα..Κι όταν λέω καλύτερο,δεν εννοώ από άποψη επιδόσεων,το συγκεκριμένο πραγματικά δε με πρόδωσε ποτέ σε θέμα επιδόσεων!Απλά έχω αντιμετωπίσει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα με το GPS του..Ότι κι αν δοκίμασα,ότι ρυθμίσεις κι αν πείραξα,με όποιο προγραμμα πλοήγησης κι αν το δούλεψα,αυτό εκει τα δικά του.Έχανε συνέχεια τη θέση του,με έδειχνε αλλού γι'αλλού και πραγματικά καμία σωτηρία..Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος ένα ΚΑΛΟ κινητό,πάνω απο 5.5 ίντσες,αξιόπιστο και το κυριότερο με ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ gps..Αναμένω τις απαντήσεις σας..Ευχαριστώ πολύ! 1
panagiotisspu Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Είμαι σε 5.36 απόλυτα ευχαριστημένος... Meizu mx4 1
maddoctor Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα! Είμαι κάτοχος ενός Zopo 990+,αλλά σκέφτομαι να το δώσω στον αδερφό μου και να πάρω ένα "καλύτερο" για μένα..Κι όταν λέω καλύτερο,δεν εννοώ από άποψη επιδόσεων,το συγκεκριμένο πραγματικά δε με πρόδωσε ποτέ σε θέμα επιδόσεων!Απλά έχω αντιμετωπίσει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα με το GPS του..Ότι κι αν δοκίμασα,ότι ρυθμίσεις κι αν πείραξα,με όποιο προγραμμα πλοήγησης κι αν το δούλεψα,αυτό εκει τα δικά του.Έχανε συνέχεια τη θέση του,με έδειχνε αλλού γι'αλλού και πραγματικά καμία σωτηρία.. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος ένα ΚΑΛΟ κινητό,πάνω απο 5.5 ίντσες,αξιόπιστο και το κυριότερο με ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ gps..Αναμένω τις απαντήσεις σας..Ευχαριστώ πολύ! Εσύ θέλεις κινητό με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, που το gps τους κλειδώνει αμέσως και είναι αξιοπιστο ONEPLUS ONE Qualcomm 16GB Snapdragon 801 2.5Ghz Quad Core 5.5 Inch FHD Gorilla Glass 3 JDI Screen 4G LTE Smartphone - 317€ ♦ 5.5 inch IPS Screen, 1920*1080 pixel display ♦ Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz ♦ 3GB RAM ( LP-DDR3, 1866MHz ) + 16GB ROM ♦ 13MP rear camera + 5MP front camera ♦ CyanogenMod 11S based on Android 4.4 system ♦ Support 4G, WIFI, GPS, Bluetooth, Multilanguage, Play Store, OTG, NFC, etc ♦ Acceleration Sensor, Electronic compass, Gravity Sensor, Infrared Distance Sensors, Infrared Gesture Recognition, Ambient Light Sensor, Gyroscope, etc ZTE Nubia Z7 Max 4G LTE Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHZ Quad Core 5.5 Inch FHD Screen 4G Smartphone - 317€ - 5.5 Inch FHD Screen, 1920*1080 Pixel - Snapdragon 801 2.5GHZ Quad Core - Support 3G & 4G Network: GSM 850/900/1800/1900MHZ & WCDMA 850/900/1900/2100MHz & FDD-LTE 1800/2100/2600MHz & TDD-LTE 1900/2300/2500/2600 MHz - 2 GB RAM + 32 GB ROM - 13MP Back Camera + 5MP Front Camera - Android 4.4 System 1
G0dlike Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις.Άρα ο mtk δημιουργεί το πρόβλημα..Οπότε να φανταστώ ξεχνάω και το συγκεκριμένο που μαρέσει πολύ..http://www.minideal.net/zopo-zp999-pro-lion-heart-4g-smartphone-mtk6595-5-5-inch-fhd-octa-core-2-0ghz-android-4-4-3gb-32gb-14-0mp-white.htmlΚαι στο forum του myphone,δεν ακούγονται και τα καλύτερα..Το MX4 βλέπω φοράει κι αυτό MTK.Δε θα έχω θέμα στην πλοήγηση με το GPS??Είναι δοκιμασμένο φίλε panagiotisspu??
maddoctor Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις.Άρα ο mtk δημιουργεί το πρόβλημα..Οπότε να φανταστώ ξεχνάω και το συγκεκριμένο που μαρέσει πολύ.. http://www.minideal.net/zopo-zp999-pro-lion-heart-4g-smartphone-mtk6595-5-5-inch-fhd-octa-core-2-0ghz-android-4-4-3gb-32gb-14-0mp-white.html Και στο forum του myphone,δεν ακούγονται και τα καλύτερα.. Το MX4 βλέπω φοράει κι αυτό MTK.Δε θα έχω θέμα στην πλοήγηση με το GPS??Είναι δοκιμασμένο φίλε panagiotisspu?? Ο ΜΤΚ κλειδώνει πιο δύσκολα και πιο αργά. Αν και έχει βγει ένα fix που μπορείς να το βρεις δίπλα, αλλά όποιον και να ρωτήσεις εκεί θα σου πει τα ίδια με μένα.
G0dlike Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ο ΜΤΚ κλειδώνει πιο δύσκολα και πιο αργά. Αν και έχει βγει ένα fix που μπορείς να το βρεις δίπλα, αλλά όποιον και να ρωτήσεις εκεί θα σου πει τα ίδια με μένα. Γεγονός ότι με βοήθησε το συγκεκριμένο φιξ στο κλείδωμα,αλλά είχα τεράστιο θέμα με τον προσανατολισμό και τη θέση που με έδειχνε,πράγμα που το έκανε απίστευτα δυσλειτουργικό..
GianniSM Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ρε αδερφέ αν δίνεις 300 για Κινέζο δώσε 330 και πάρε G3, που μια χαρά κλειδώνει το GPS του, και έχεις και 2 χρόνια εγγύηση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Με κάθε επιφύλαξη, οι καινούργιοι ΜΤΚ 6592/6595 κτλ δεν έχουν πρόβλημα με το GPS...
chios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Με κάθε επιφύλαξη, οι καινούργιοι ΜΤΚ 6592/6595 κτλ δεν έχουν πρόβλημα με το GPS... καμιά επιφύλαξη σε 5 δεύτερα έχει κλειδώσει
G0dlike Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά τι να σας πω..Εγώ πάντως με τον 6592 έχω ταλαιπρωρηθεί αφάνταστα και πολλοί ακόμα και λύση δεν έχω βρει..Μπορεί να φταίει και η κατασκευάστρια Zopo βέβαια.Ίσως ο ίδιος να δούλευε καλύτερα σε ένα Xiaomi-Meizu??
StigmaX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Με τέτοιο budget γιατί να πας Κίνα? Έχεις g2 για κάτω από 300 και g3 η z2 στα 330... Τα προβλήματα που αναφέρεις είναι του soc, ανεξαρτήτου κατασκευαστή.
Mau-Maus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 μιας και συζητατε για gps ριχτε μια ματια σε αυτο που εχω εγω http://www.minideal.net/new-asus-zenfone-6-a600cg-6-android-4-3-16gb-dual-sim-smartphone-black.html να μου πειτε αν ειναι οκ το δικο του ! σαν τηλ και για 200 ευρω ειναι αριστο δενεχω κανενα παραπονο , το gps δεν το πολυχρησιμοποιω γι αυτο και σας ρωταω , επισης πια εφαρμογη θεωρητε αρκετα καλη για εκτος συνδεσης πλοηγηση ? θενξ !
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Το MX4 βλέπω φοράει κι αυτό MTK.Δε θα έχω θέμα στην πλοήγηση με το GPS??Είναι δοκιμασμένο φίλε panagiotisspu?? Πριν τον 6595 ναι θα εχεις θεματα. Με τον 6595 και πανω δεν θα εχεις απολυτως κανενα θεμα. Κατοχος ΜΧ4 και το GPS του ειναι αστραπη και ευστοχο. Με αυτα και αυτα ομως απο τη στιγμη που διαθετεις 300 ευρω και δεν εχεις συγκεκριμενη προτιμηση οπως ειπαν και οι αλλοι γιατι να μην παρεις ενα G3 ή ενα Z2;
G0dlike Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Η αλήθεια είναι το G3 δεν το είχα δει σα μοντέλο..βέβαια αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο από Κίνα μεριά και είναι και φθηνότερο 50ε ας πούμε θα το προτιμούσα..το 300αρι το φτάνω με πολύ ζόρι.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Οκ αν φτανεις το 300άρι με πολυ ζορι τοτε τοσο το One plus οσο και το MX4 θα κανουν μια χαρα τη δουλεια σου. Πρεπει να εχεις υποψην ορισμενα πραγματα ομως. Δεν εχουν υποδοχη για καρτα SD οποτε θα αρκεστεις σε καποιο OTG αν σε σε ενδιαφερει ο αποθηκευτικος χωρος, δεν υπαρχει ραδιο και κανενα απο τα δυο δεν ειναι δικαρτο. Υπαρχει και μεση λυση που ειναι το ZTE nubia Z7 max το οποιο εχει καποια πραγματα που δεν εχουν τα αλλα ομως ειναι απο εταιρια με χαμηλοτερο "πρεστιζ" και υποστηριξης σε σχεση με την meizu και one plus. Τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα καθε συσκευης μπορεις να τα βρεις ξεχωριστα. Προσωπικη αποψη ειναι οτι και να παρεις θα εισαι ευχαριστημενος, διαλεξε αυτη που σου αρεσει οπτικα περισσοτερο ή αν εχει κατι συγκεκριμενο που να το θελεις πολυ. Εγω παραδειγμα επελεξα το ΜΧ4 γιατι το θεωρω οτι ομορφοτερο υπαρχει εκει εξω και επισης διαθετει μια πολυ δυνατη καμερα οπως επισης και ενισχυτη ηχου wolfson. Γενικοτερα παντως αν ο σκοπος ειναι μονο το GPS και ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα τοτε τσιμπα κατι απο Ελλαδα. Ενα LG G2, ενα Z1 compact ή ακομα και καποιο windows phone που θα σε βολεψει απιστευτα απο τη σουιτα που διαθετει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα