discoboyminimal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 στειλε και σε μας φωτο..δεν γινεται απο αστοχεια υλικου να μην σου αλλαζουν ram! η εκανες κατι εσυ και μας το κρυβεις ή η μητρικη σου ειναι χαλασμενη ή ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΕ να σου αλλαξουν τις ram
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Gskill ειχα ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ RMA ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (TAIWAN ΝΟΜΙΖΩ..) ΚΑΙ κανένα πρόβλημα..... Προφανώς εδώ η μνήμη 'εχει εμφανή προβλήματα αλλοίωσεις ( ίσως καμμενα μέρη...) και χωρίς παρεξήγηση για τον φιλο που άνοιξε το θέμα ...εαν θες βοηθεια δίνεις όλα τα δεδομενα.... αλλιώς η συζήτηση είναι θεωρητική... Εαν πχ έχει σπάσει ένα τσιπακι (που σημενει πτώση χτύπημα κτλ..) η lifetime warratny δεν ισχυςι... Καλήμερα Έστειλα mail σε Ευρώπη με φωτογραφία μαζί που δείχνει ένα καμμενο πινάκι από την μια πλευρά. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ !!!
paylidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλήμερα Έστειλα mail σε Ευρώπη με φωτογραφία μαζί που δείχνει ένα καμμενο πινάκι από την μια πλευρά. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ !!! δοκιμασες να το καθαρισεις με καθαρό οινοπνευμα;
paulchro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μ αρεσει που δεν λες το καταστημα μη τους κακολογησεις..
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Αγαπητέ paulchro. Δεν είναι το θέμα μην τους κακολογήσω ή όχι. Απλά δεν θέλω υπάρχουν και άλλοι τρόποι να πικάρεις κάποιον ( εν προκειμένου την επιχείρηση ) Σε Ευχαριστω
fallen4ngel Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μ αρεσει που δεν λες το καταστημα μη τους κακολογησεις.. Να πει το κατάστημα γιατί ακριβώς; Η ίδια η εταιρεία του απάντησε. Εαν κάνεις και τον κόπο να δεις την φωτογραφία θα καταλάβεις το λόγο. Εκτός και αν πιστεύεις οτι για να είσαι εσύ οκ πχ πρέπει να κρεμάνε στον τοίχο τα πράγματα που επιστρέφει ο καθένας μας και είναι φως φανάρι εκτός εγγύησης. Αγαπητέ paulchro. Δεν είναι το θέμα μην τους κακολογήσω ή όχι. Απλά δεν θέλω υπάρχουν και άλλοι τρόποι να πικάρεις κάποιον ( εν προκειμένου την επιχείρηση ) Σε Ευχαριστω Αν και λυπάμαι που έγιναν έτσι τα πράγματα καταλαβαίνεις ότι το κατάστημα δεν φταίει σε κάτι. Είχες κάποιο πρόβλημα με το PC σε κάποιο άλλο πιστ σου. Μήπως έβγαλες έβαλες τις μνήμες και δεν κάθησε καλά ή μπήκε ανάποδα; Ρωτάω γιατί το έχω δει και αυτό. Φυσικά χωρίς να θέλω να σε προσβαλλω έτσι; Απλά κάνω μια υπόθεση, άλλωστε όλοι κάνουν λαθοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Να πει το κατάστημα γιατί ακριβώς; Η ίδια η εταιρεία του απάντησε. Εαν κάνεις και τον κόπο να δεις την φωτογραφία θα καταλάβεις το λόγο. Εκτός και αν πιστεύεις οτι για να είσαι εσύ οκ πχ πρέπει να κρεμάνε στον τοίχο τα πράγματα που επιστρέφει ο καθένας μας και είναι φως φανάρι εκτός εγγύησης. Αν και λυπάμαι που έγιναν έτσι τα πράγματα καταλαβαίνεις ότι το κατάστημα δεν φταίει σε κάτι. Είχες κάποιο πρόβλημα με το PC σε κάποιο άλλο πιστ σου. Μήπως έβγαλες έβαλες τις μνήμες και δεν κάθησε καλά ή μπήκε ανάποδα; Ρωτάω γιατί το έχω δει και αυτό. Φυσικά χωρίς να θέλω να σε προσβαλλω έτσι; Απλά κάνω μια υπόθεση, άλλωστε όλοι κάνουν λαθοι. Δικο μου το λάθος αλλά άργησα το καταλάβω.Σε ευχαριστώ
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δεν θέλω να πω κατάστημα.Το θέμα είναι εάν έπρεπε ή όχι να μου γίνει αντικατάσταση. Ευχαριστω Δεν σε βλέπω πολύ αποφασισμένο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δεν σε βλέπω πολύ αποφασισμένο. Καλησπερα Αποφασισμένο ως προς τι . Αφού είπα και πιο πάνω δικό μου ήταν το λάθος. Σε ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα