Sarandis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Κάτι λαθος έγινε. Ξαναπροσπάθησε πάντως και μην το αφήσεις. Και με oc να τις είχες κάψει δεν γίνεται να δούνε τι ρεύμα έδωσες για να γίνει ζημιά. Και αν οντως είναι το eshop που λένε απο πάνω, πήγαινέ τις σε άλλο υποκατάστημα και απλά πες δε δουλεύουν, δεν ξέρω τι έγινε. Στο πλαίσιο πιάνει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Έστειλα mail στη G.Skill και περιμένω .
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Να ενημερωσω τους φιλους του insomnia ότι μετα απο επικοινωνία με την εταιρία G.SKILL μου ανακοινώθηκε οτι δεν μου αντικαθιστούν την μνήμη διότι δεν αντικαθιστούν μνήμες με καμμένα πινάκια. Ευχαριστώ πολύ
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα Τους έστειλα με το mail και φωτογραφία.
stathisgtr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Γιαυτό από εδώ και πέρα corsair.Τα 10 ευρώ πάνω αξιοποιούντε σε τέτοιες περιπτώσεις και μετά από χρόνια.
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Να ενημερωσω τους φιλους του insomnia ότι μετα απο επικοινωνία με την εταιρία G.SKILL μου ανακοινώθηκε οτι δεν μου αντικαθιστούν την μνήμη διότι δεν αντικαθιστούν μνήμες με καμμένα πινάκια. Ευχαριστώ πολύ Τουλαχιστον μπορουν να σου κοψουν πιστωτικο αφου δεν μπορουν να στις αλλαξουν??
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ναι τον λογο δεν καταλαβαινω.Δηλαδη λενε οτι φταιει ο πελατης,πως ακριβως φταιει??? Το λεω γιατι οι G.skill γενικα εχουν πολυ καλο ονομα στον τομεα των Ram και μαλιστα πιο παλια που το εψαχνα ηταν και οι μνημες που παρουσιαζανε τα λιγοτερα προβληματα και γενικα ειχαν και καλο service. Ειμαι λιγο μπερδεμενος με το παραπανω ....
anonymous-root Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Να ενημερωσω τους φιλους του insomnia ότι μετα απο επικοινωνία με την εταιρία G.SKILL μου ανακοινώθηκε οτι δεν μου αντικαθιστούν την μνήμη διότι δεν αντικαθιστούν μνήμες με καμμένα πινάκια. Ευχαριστώ πολύ Ε ντάξει, πολύ λογικό είναι αυτό. Λογικό επίσης και για το κατάστημα που δε σου τις άλλαζε. Άμα μιλάμε για καρβουνισμένα πινς.
VasKag Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μιας και το παιδι δηλωσε οτι ΔΕΝ εκανε overclocking, μηπως εχει αρχισει να παρουσιαζεται καποιο προβλημα στη μητρικη?
KenJiNx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μήπως όπως τις κούμπωνες κάποιο dimmaki δεν κούμπωσε σωστά, έδωσες ρεύμα κ έτσι έκαψε κάποια πινάκια που δεν είχαν μπει τέρμα μέσα ? Μετά ίσως κάτι να έχει βραχυκυκλώσει/χαλάσει στην μητρική και καίει συγκεκριμένα πινς από τις ram, σ' εκείνο το slot.. 1
ppetr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ναι τον λογο δεν καταλαβαινω.Δηλαδη λενε οτι φταιει ο πελατης,πως ακριβως φταιει??? Μπορει να εκανε κατι που δεν επρεπε και να μη θελει να μας το πει. Τετοια ζημια δε γινεται αλλιως
magic4spell Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Gskill ειχα ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ RMA ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (TAIWAN ΝΟΜΙΖΩ..) ΚΑΙ κανένα πρόβλημα..... Προφανώς εδώ η μνήμη 'εχει εμφανή προβλήματα αλλοίωσεις ( ίσως καμμενα μέρη...) και χωρίς παρεξήγηση για τον φιλο που άνοιξε το θέμα ...εαν θες βοηθεια δίνεις όλα τα δεδομενα.... αλλιώς η συζήτηση είναι θεωρητική... Εαν πχ έχει σπάσει ένα τσιπακι (που σημενει πτώση χτύπημα κτλ..) η lifetime warratny δεν ισχυςι...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ ολους για το ενδιαφέρον που δειξατε. Υ.Γ. Η μητρική είναι καινούργια. Δεν εκανα ποτε μου overclocking. Απο τότε που τις τοποθέτησα πέρασε ένας μήνας. Δεν ξερω τι έφταιξε. Εγω ίσως? Οι μνήμες? Πάντως σημασία έχει οτι δεν αντικατασταθηκαν. Σας ευχαριστώ και παλι ολους. Τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα