Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ... εβαλα στον υπολογιστη μου σπασμενα win8 64bit που δουλευουν μια χαρα.. λοιπον καθως περασα καποια καινουργια παιχνιδια στο pc μου Watch dogs και far cry 4 μου εβγαλε αυτο το μηνυμα και στα 2 0xc0000142 σας παρακαλω βοηθηστε :D

Δημοσ.

χμμ σκληρος δισκος μου κανει για κανε ενα τεστ με το hd sendinel, θα το βρεις στο google περνα τα 7 βαλε αυτο το προγραμα για να δεις ποσο ειναι η υγεια του δισκου

Δημοσ.

βαλε τα 7 και εκει στο κανει;;  αν στο κανει και εκει περα απο δισκο, μετα παμε σε μνημη ραμ, εκει μπωρεις να το δεις με το memtest το βρισκεις απο το google και το βαζεις σε στικακει θα στο κανει αυτοματα βαζεις το στικακι κανει boot απο εκει το αφηνεις για κανα 2 ωρες και βλεπεις αν βγαλει λαθη

Δημοσ.

Λογικά είναι από ραμ αλλά αν στο κάνει μόνο σε παιχνίδια ή βαριές εφαρμογές μπορεί να είναι και απο πρόγραμμα οδήγησης τη κάρτας γραφικών

Δημοσ.

και να είναι απο αλλού το πρόβλημα,με 2 γίγα ραμ δεν υπάρχει περίπτωση να τα τρέξεις σωστά τα συγκεκριμένα.τ

Το WD χρειάζεται πανω απο 4 γίγα για να τρέξει σωστά.

Δημοσ.

Παρόμοιo πρόβλημα με αυτό ειναι .Αν κατέβεις πιο κάτω στο τοπικ που θα σου δώσω έχω βάλει την λύση ... Έχει ερωτηθεί τόσες φορές εδώ μεσα. :P 

http://www.insomnia.gr/topic/549601-σφάλμα-0xc000007b/

Αν δεν φτιαχτεί τότε πραγματικά δεν ξερω.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια το ελυσα το προβλημα αλλα τωρα εχω αλλο... καθως ανοιξε το παιχνιδι και επαιξα μια χαρα.. οταν εκλεισα το pc χρειαστηκε να κανει καποιες ενημερωσεις και οταν τον ανοιξα τωρα το πρωι και πηγα να μπω στο game μου εβγαλε το κουτακι που λεει "H εφαρμογη 'Far Cry 4' σταματησε να λειτουργει :/ ξερετε τι μπορει να φταει απο εδω και περα?

Δημοσ.

Εμένα ολα αυτά μου κάνουν για προβληματικά windows και δεν κάνουμε ποτε ενημερώσεις σε τετοια windows....  , τα παιχνίδια ειναι αυθεντικά drivers έχεις περάσει ?

• Like 1
Δημοσ.

Ενημερωση τι εκανε ;;; τα windows ή το game ;; αν εκανε το παιχνιδι απεγκατεστησε τες και κατεβασε παλι με το antivirus disabled ...αν καναν τα windows κανε τες μια απεγκατασταση και δες αν θα τρεξει σωστα...

Δημοσ.

Τα windows κανανε τα παιχνιδια ειναι σπασμενα οπως κ τα windows αλλα οπως σας ειπα πριν κανω τις ενημερωσεις τον windows το παιχνιδι ανοιξε κανονικα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...