countgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα, χρειαζομαι βοηθεια για επιλογή cpu fan σε συστημα mini itx 1150 cpu socket intel i7 4790 motherboard gigabyte ga-z97n-gaming5 case cooltek c2 ψυκτρα εργοστασιακη intel windows 8.1 και εξηγουμε...... θερμοκρασια cpu σε χαλαρη εργασια η καθολου 33-55 το πρόβλημα είναι όταν πχ παιζω το world of tanks η θερμοκρασια φτανει τους 80,μπορει κα παραπανω και αυτό γιατι το παιχνιδι χρησιμοποιεί μονον τον έναν core με αποτέλεσμα το συστημα να ψηνεται..... χρειαζομαι λοιπον μια καλη ψυκτρα αλλα περιορισμενη σε μέγεθος και συκγεκριμενα με υψος όχι μεγαλυτερο από 85mm και μηκος πλατος περιπου 95mm.επισεις στο συστημα δεν εχω βαλει προς το παρον fan αλλα και να ειχα δεν θα κατεβαινε πανο από 3-4 βαθμούς πιστεύω ,οστοσο θα βαλω έναν artic c.120mm.καθε γνωμη συμβουλη ευπρόσδεκτη !!!
pnick Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 http://www.e-shop.gr/noctua-nh-l9i-intel-cpu-cooler-92mm-p-PER.651284
countgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΥΚΓΕΚΡΙΜΕΝΗ? ΤΗΝ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΟΥ http://www.polytopesystems.com/equipment/computer-parts/hardware/cpu-cooler/scythe-big-shuriken-2-rev-b-details Dimensions: Mήκoς 12.5 cm Πλάτoς 13.5 cm Yψoς 5.8 cm mm ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΖΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥ ΨΗΛΕΣ.....ΡΙΣΚΟ.......
pnick Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δεν την έχω, όχι. Αλλά, δεν υπάρχουν και πολλές αξιόλογες ψύκτρες στις διαστάσεις που θέλεις.
Physiciant Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Αυτή που πρότεινε ο pnick πάντως την πήρε το μάτι κάπου στις αγγελίες 25 ευρώ καινούρια ή ελάχιστα χρησιμοποιημένη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα