Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα , είχαμε στο σπίτι ένα παλιό ups το οποίο χαλούσε το κόσμο και το είχαμε παραιτημένο . Τελευταίες εβδομάδες όμως επειδή έκανε κάτι διακοπές και κάθε τρεις και λίγο έπεφτε η τάση είπαμε με το πατέρα μου να το συνδέσουμε μην μας τα γ...ει όλα (τηλεόραση,nova,καταγραφικό,blue-ray dvd) και το συνδέσαμε . Ο ήχος όμως δεν παλευόταν και μετά από ψάξιμο βρήκαμε σε ελληνικό φόρουμ έναν τύπο ο οποίος είχε το ίδιο και κατηγορούσε τον κινέζικο ανεμιστήρα για το κακό χαμό (είχε και δίκιο ο άνθρωπος) και έτσι πήραμε και εμείς την απόφαση να το αλλάξουμε αγοράζοντας ένα αθόρυβο . Σήμερα λοιπόν το πρωί βάλαμε το καινούργιο (ανεμιστήρα) μες στη χαρά (εντελώς αθόρυβο μιλάμε) αφού το πατεντάραμε γιατί το ups είχε υποδοχή 2pin . Αποτέλεσμα ? Δοκιμή 1η λειτουργεί άψογα . Δοκιμή 2η μπαμ μπουμ και καπνοί . Πάνε οι πυκνωτές πάει και το ups να βρει το δημιουργό του . Αφού διαβάσατε την ιστορία (όσοι τη διαβάσατε) θα ήθελα να μου προτείνετε ένα αξιόπιστο και αθόρυβο UPS για το σπίτι . Να πω max ποσό 150 . Ευχαριστώ .
Neo106 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Cyberpower, αξιοπιστα, οικονομικα και εντελως αθορυβα: http://www.cosmodata.gr/product/78439/ 1
stelios18120 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 ισχυει για cyberpower.εχω 11 μηνες το 650va το μικροτερο του δηλαδη και ειναι αστερι ειναι.αψογο και απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα