Προς το περιεχόμενο

η απαντηση της λενοβο οταν εστειλα το ταμπλετ για σερβισ

unbox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πριν ενα χρονο περιπου ειχα αγορασει ενα yoga tablet 10 3g (380 ευρω).πριν ενα μηνα περιπου εσπασα την μπαταρια με αποτελεσμα να φυγουν καποια καλωδια και να μην ανοιγει η οθονη.το παω απο το ηλεκτρονικο καταστημα που το πηρα και μου λενε οτι θα το στειλουν στην λενοβο για να μου πουν το κοστος επιδιορθωσης.σημερα με παιρνουν απο το καταστημα και μου λενε ...<<μην σας ακουστει γελοιο αλλα το κοστος επισκευης του ταμπλετ ειναι 701 ευρω>> (χαχχαχα η συνολικη αξια του ταμπλετ 380).Ακουωω γνωμεςς χαχαχχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο ισχυει σε ολες αυτες τις ετοιμες συσκευες(laptop,tablet,smartphones) οταν ψαχνεις απο τα επισημα κεντρα της καθε εταιρειας!

Σ'αυτες πας μονο οταν εισαι εντος εγγυησης!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εστειλά μηνυμα στην λενοβο και μου ειπαν οτι θα προωθησουν το μηνυμα

Αυτο ισχυει σε ολες αυτες τις ετοιμες συσκευες(laptop,tablet,smartphones) οταν ψαχνεις απο τα επισημα κεντρα της καθε εταιρειας!

Σ'αυτες πας μονο οταν εισαι εντος εγγυησης!

φιλε νομιζω εχω εγγυηση αλλα δεν νομιζω να με  καλυπτει ,

Επεξ/σία από unbox

εστειλά μηνυμα στην λενοβο και μου ειπαν οτι θα προωθησουν το μηνυμα

φιλε νομιζω εχω εγγυηση αλλα δεν νομιζω να με  καλυπτει ,

Αυτο εννοω εγγυηση.Να σε καλυπτει ειτε χρονικα ειτε να μην προκαλεσες εσυ τη βλαβη.

Περιμενε να δεις τι θα σου απαντησουν στην Lenovo και μετα βλεπεις.

Παντως εκτος εγγυηση καλυτερα να στο φτιαξει καποιος αλλος και οχι απο την Lenovo!

Οταν κανεις εσυ ζημια στο προιον συνηθως δεν σε καλυπτει η εγγυηση. Εγω ακουσει για εγγυησεις με αντικατασταση ακομα κ εαν εσυ κατεστρεψες το προιον αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν.

Ο λογος που κοστιζει τοσο μια επισκευη εκτος εγγυησης ειναι επειδη συμπεριλαμβανονται εργατοωρες, μεταφορες, ανταλλακτικα κλπ.

Οταν κανεις εσυ ζημια στο προιον συνηθως δεν σε καλυπτει η εγγυηση. Εγω ακουσει για εγγυησεις με αντικατασταση ακομα κ εαν εσυ κατεστρεψες το προιον αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν.

Ο λογος που κοστιζει τοσο μια επισκευη εκτος εγγυησης ειναι επειδη συμπεριλαμβανονται εργατοωρες, μεταφορες, ανταλλακτικα κλπ.

ρε φιλε το ανταλλακτικο δεν παιζει να κανει πανω απο 50 $ .ειπαμε νταξειι αλλα οχι και 700 ε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...