Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι ποιο πουλάει περισσότερο. Το θέμα είναι ποιός βγάζει games. Τα περί πωλήσεων ας τα δουν οι CEOs. Μέχρι στιγμής αυτοί που βγάζουν αποκλειστικές είναι το WiiU πρωτίστως και το XONE με μερικούς νέους τιτλους. H Sony επαναπαύθηκε στο "έχουμε καλύτερο hardware" και όχι, οι ανακοινώσεις αν δεν δει κανείς αποτέλεσμα δεν μετράνε.

Η Sony θα κτυπήσει τους First-party αργότερα. Σκέψου χωρίς first-party σπάει τα κοντέρ. 

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Sony θα κτυπήσει τους First-party αργότερα. Σκέψου χωρίς first-party σπάει τα κοντέρ. 

Εμένα αυτό που μου τη σπάει με τη sony είναι το psn. Μιλάμε για κλάματα. Ανοίγεις το psn στο ps3 και κάνει 10 ώρες να φορτώσει το store. Τραγικές καταστάσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Εχω και γω μερικα στατιστικα για το xbone.

Τον Δεκεμβριο του 2014 κατειχε το 100% των πωλησεων που εγιναν μεσα στη Microsoft (οσοι αγορασαν ps4 απωληθηκαν). 

Guys εγω αγορασα το Xbox One με μερικα παιχνιδια και ειμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημενος. Τωρα ποιο πουλαει περισσοτερο δεν με τρωει κιολας (εχω τα Dead Rising 3 apocalypse, Killer Instinct 1 & 2 Season, GTA 5, the legend of Korra, worms battlegrounds, max the curse of brotherhood, assassins creed Unity) και σχεδον ολα ειναι υπεροχα.

Και με το kinect μαζι εστω και μονο για καποιον που δεν θελει τοσο για games αλλα και για skype ειναι αψογo "το Skype μαζι με Kinect ειναι φοβερο guys".

Εχω απορια ΑΝ οι περισσοτεροι που κρινεται εχετε αγορασει (οχι δοκιμασει αλλα αγορασει) το xbox one για να δειτε οτι δεν ειναι μονο κονσολα οπως το ps4 αλλα multimedia machine.

Αν και οχι φανατικος τοσο των παιχνιδιων να παιζω ωρες, μπορω να πω οτι θεωρω οτι ειναι μια αξιολογη μηχανη που θα ανεβει πολυ σε πωλησεις ΜΟΝΟ οταν βγαλει πολλους ωραιους αποκλειστικους τιτλους.

(ο  μονος λογος που σκεφτομουνα να παρω το ps4 ηταν λογω god of war αλλα καλα να ειμαστε να την αγορασουμε και αυτη την κονσολα οταν μετα απο καιρο η τιμη του πεσει αισθητα) :) :P

Το προβλημα με τις κονσολες που ειναι multimedia machine ξερεις ποιο ειναι? Οσο καλα και να κανουν αυτη τη δουλεια, το PC σου την κανει καλυτερα, ευκολοτερα, γρηγοροτερα, με περισσοτερες επιλογες κλπα κλπα. Οποτε, η κονσολα καλο θα ηταν να παραμεινει κονσολα, απλα πραματα

Το θέμα δεν είναι ποιο πουλάει περισσότερο. Το θέμα είναι ποιός βγάζει games. Τα περί πωλήσεων ας τα δουν οι CEOs. Μέχρι στιγμής αυτοί που βγάζουν αποκλειστικές είναι το WiiU πρωτίστως και το XONE με μερικούς νέους τιτλους. H Sony επαναπαύθηκε στο "έχουμε καλύτερο hardware" και όχι, οι ανακοινώσεις αν δεν δει κανείς αποτέλεσμα δεν μετράνε.

Του XONE οι "αποκλειστικοτητες" βγαινουν και σε PC παντως

Δημοσ.

Albilosha μάλλον ανάποδα τα είπες το 360 ήταν μπροστά για πάρα πολύ καιρό και αυτό γιατί βγήκε 1 χρόνο πριν από το ps3 αλλά στο τέλος το ps3 πέρασε το xbox κατά 1 εκατομμύριο και μάλιστα το έκανε επί αμερικανικού εδάφους.

Δημοσ.

Προτιμουσα παντα για παιχνιδια το PC γιατι στις κονσολες υπαρχουν μειονεκτηματα οπως το οτι σε περιοριζουν το frame rate μεχρι 30 fps και στο οτι δεν σου δινουν την δυνατοτητα να πειραξεις τα γραφικα,, απλα στο pc ενα μειονεκτημα ειναι οτι τα φετινα παιχνιδια θελουν τρελες απαιτησεις

Δημοσ.

Αν και παλιό θέμα, αν και Sony boy, προτιμώ τα handheld. Είναι πιο εύκολα στη χρήση, πιο άνετα, πιο mutlimedia λόγω φορητότητας και κυρίως άριστα για εκείνους που δεν έχουν πολύ χρόνο για gaming. Π.χ. βάζω το Tekken στο PsP παίζω δυο ματς, το κλείνο (δεν το σβήνω αναμονή). Παίζω στο Birth by Sleep ένα mini-game, το βάζω αναμονή και συνεχίζω όταν έχω χρόνο. Εγώ το έχω πει και πιο παλιά η επόμενη κονσόλα αν πάρω ποτέ θα είναι Wii-U (ή κάτι της Nintendo) ή φορητή, PS Vita ή Nintendo Handheld (ξανά). 

Δημοσ.

Αν και παλιό θέμα, αν και Sony boy, προτιμώ τα handheld. Είναι πιο εύκολα στη χρήση, πιο άνετα, πιο mutlimedia λόγω φορητότητας και κυρίως άριστα για εκείνους που δεν έχουν πολύ χρόνο για gaming. Π.χ. βάζω το Tekken στο PsP παίζω δυο ματς, το κλείνο (δεν το σβήνω αναμονή). Παίζω στο Birth by Sleep ένα mini-game, το βάζω αναμονή και συνεχίζω όταν έχω χρόνο. Εγώ το έχω πει και πιο παλιά η επόμενη κονσόλα αν πάρω ποτέ θα είναι Wii-U (ή κάτι της Nintendo) ή φορητή, PS Vita ή Nintendo Handheld (ξανά).

Επειδή έχω PS vita θα σου έλεγα δεν αξίζει εκτός και αν έχεις games μαζεμένα από PS plus. Τώρα το Wii u είναι μόνο για μέσα στο σπίτι και φυσικά πολύ ανώτερο από το vita. Προσωπικά 3ds δεν θα έπαιρνα γιατί έχουν πολύ μικρές οθόνες για τα γούστα μου
Δημοσ.

Σταματήστε να συγκρίνεται υπολογιστές με κονσόλες ωπος το Xbox1 κ ps4. Πολλυ απλά θεωρούνται παιχνιδομηχανες και ο σκοπός τους είναι να έχεις καλύτερη εμπειρία από υπολογιστή

Δημοσ.

Σταματήστε να συγκρίνεται υπολογιστές με κονσόλες ωπος το Xbox1 κ ps4. Πολλυ απλά θεωρούνται παιχνιδομηχανες και ο σκοπός τους είναι να έχεις καλύτερη εμπειρία από υπολογιστή

Τσου. Και το PC παιχνιδομηχανη ειναι, η μαλλον, ειναι ΚΑΙ παιχνιδομηχανη. Και ναι, καποτε οι κονσολες ηταν φτιαγμενες για να παιζουν παιχνιδια, και αυτο το καναν καλυτερα απο PC αντιστοιχου κοστους. Πλεον ομως μια παιχνιδομηχανη εχει το hardware του PC στοιβαγμενο σε μικρο κουτι και μικρη καταναλωση, που συνεπαγεται και μικροτερες επιδοσεις απο αντιστοιχου κοστους PC. Σκεψου το σαν laptop ενα πραμα, λογω του μικρου ογκου (και αρα μικρες δυνατοτητες απαγωγης θερμοτητας) και μικρης καταναλωσης (για να μπορει να απαγαγει τη θερμοτητα) αναγκαστικα κοβεται σε επιδοσεις σε σχεση με ενα full tower ιδιων χρηματων

Ουτως η αλλος ποτε η κονσολα δεν ηταν το καστρο του Hardcore gamer. Παντα το PC προσεφερε περισσοτερα, απλα ηταν και κατα ΠΟΛΥ ακριβοτερο, αρα οι περισσοτεροι στρεφοντουσαν σε κονσολα καθαρα λογω χρηματων. Σε ολη την ιστορια του gaming απο το ~90 και μετα, αν το χρηματικο δεν ειναι προβλημα πηγαινες σε PC, αλλιως συμβιβαζοσουν με μια κονσολα. Ε πλεον επεσε και αυτο το καστρο, με 400-500 ευρω παιρνεις PC ανταξιο κονσολας (σε επιδοσεις) και με 100-150 το πολυ αναβαθμιζεις αυτο που ηδη εχεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...