Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@neftis Ως κατοχος 360 μπορω να πω οτι το εχει παρατησει ηδη. Με το xbox live να εχει συνεχως θεματα/προβληματα σχεδον καθημερινα, με τα tiles που εδειχναν τις προσφορες να εχουν εξαφανιστει μυστυριωδως κλπ κλπ. Προφανως προσπαθει να σπρωξει κοσμο στο ουαν, ματαια.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτησω γιατί δεν το κατέχω, βλέπω πολλους digital τιτλους στις αγγελίες για ps4 αλλά κανένα για xbox one.

Δεν είναι διαθέσιμοι και για xbox;

Δημοσ.

Να ρωτησω γιατί δεν το κατέχω, βλέπω πολλους digital τιτλους στις αγγελίες για ps4 αλλά κανένα για xbox one.

Δεν είναι διαθέσιμοι και για xbox;

Δημοσ.

Αν δεν βγαλει καποιο exclusive του xbox one για pc,οπως forza horizon 2 η κατι παρομοιο και ενοποιηση του live με τα pc ως νεος ανταγωνιστης steam,δεν βλεπω κατι αλλο που μπορει να της αποφερει κερδη μιας και ολοι εχουν windows 7 και δεν προκειται να πανε στα 10 αν δεν δωσουνε σημαντικά δελεαρ

Να κατσουν στα 7 ,γιατι τετοιους τιτλους στα PC,μονο και μονο για να προοθησει τα windows 10,δε προκειται να βγαλει!Για αυτονοήτους λογους! 

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πάντα κάποιος πρέπει να το πάει στην σύγκρηση..Προφανός εσύ λες να δίξουν παγκόσμιες πωλήσεις για να φανεί ότι το PS4 είναι πρώτο.Με αφήνουν αδιάφορο οι κονσόλες μετά το PS2 αλλά δεν θα έπρεπε να χέρεσαι για κάτι γιατί δεν είσαι μέτοχος,δεν κερδίζεις κάτι αν πουλάει πολύ το ένα ή το άλλο.Τέλος είναι νωρίς ακόμα,και το PS3 αρχικά ήταν μπροστά απο 360 αλλά τελικά τερμάτισε πίσω του.

Μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος, το PS3 ήταν πίσω από το 360 και τελικά τις μεγαλύτερες πωλήσεις τις έκανε και τις κάνει το PS3 σε σύγκριση με το 360.

Για δες εδώ τις παγκόσμιες πωλήσεις:

http://www.vgchartz.com/analysis/platform_totals/

κι εδώ οι παγκόσμιες πωλήσεις της τωρινής γενιάς:

worldwide_totals.png?a=929

Δημοσ.

Εμενα μου κανει εντυπωση Τι καθεται και μετραει η MS. Οτι τη συμφερει, δηλαδη. Κατι απιθανα πραγματα.

Οσο για τη μειωση της τιμης κατα 50 ντολαρς, δεν το λες και ευκαιρια. Εκτος κι αν δεν εχεις ιδεα τι ψωνιζεις.

Εγω θελω να δω το προηγουμενο XBOX, ποσο καιρο θα το στηριζει ακομα. Εκει φενεται ο κολοσσος. Να της βγαλω το καπελο.

Καλα ενταξει Sony δε γινεται, αλλα... Για να δουμε.

@neftis Ως κατοχος 360 μπορω να πω οτι το εχει παρατησει ηδη. Με το xbox live να εχει συνεχως θεματα/προβληματα σχεδον καθημερινα, με τα tiles που εδειχναν τις προσφορες να εχουν εξαφανιστει μυστυριωδως κλπ κλπ. Προφανως προσπαθει να σπρωξει κοσμο στο ουαν, ματαια.

Πόσο να το στηρίξει ακόμα ρε παιδιά? Πάνε 10 χρόνια! Και μόνο που βγαίνουν καινούργια παιχνίδια και λειτουργεί το live μια χαρά είναι!

neftis, θεωρείς ότι για να πάρει κάποιος one (ειδικά σε μειωμένη τιμή) δεν πρέπει να έχει ιδέα τι παίρνει?! Γιατί το λες αυτό?

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πάντα κάποιος πρέπει να το πάει στην σύγκρηση..Προφανός εσύ λες να δίξουν παγκόσμιες πωλήσεις για να φανεί ότι το PS4 είναι πρώτο.Με αφήνουν αδιάφορο οι κονσόλες μετά το PS2 αλλά δεν θα έπρεπε να χέρεσαι για κάτι γιατί δεν είσαι μέτοχος,δεν κερδίζεις κάτι αν πουλάει πολύ το ένα ή το άλλο.Τέλος είναι νωρίς ακόμα,και το PS3 αρχικά ήταν μπροστά απο 360 αλλά τελικά τερμάτισε πίσω του.

Πραγματικα ρε φιλος δεν ειναι ελεος που συνεβηκε αυτο  στη τελευταια προταση σου?

Ηταν ναι φθηνοτερο αλλα μονο το bluray 3D που σου εδινε το ps το κατετασε κατευθειαν σαν allaround συσκευη στο σαλονi σου..

Kαι δε σου δινε κ ολας οποιδηποτε bluray  3D... Βαση της τιμης του σου εδινε ενα απ τα κορυφαια καθως ηταν σε πολλες προτασεις home theatre του "ηχος και εικονα"

Και αντε και δεχομαι οτι καποιος πηρε το xbox για τα exclusive αλλα ρε φιλε περα απ αυτα, πραγματι δεν υπηρχε λογος..

Και υπηρχαν πολλοι που το πηραν και δεν παιζανε τα exclusives...

Οπως και πολλοι που δε βλεπανε 3d με το PS.

Μαζι σου.. Εγω παντως γι αυτο πουλησα το 360 και πηγα στο 3...

Και η διαφορα του hardware συνεχιζει ακαθεκτη στο 4 με το One..

Bluray o ενας? 4k bluray ο αλλος (προς το παρον δεν εχει γινει 4k αλλα με μελλοντικο update αν δε κανω λαθος)...

Δεν ειναι σωστο ενας πελατης να μην νοιαζεται για τις πωλησεις κ ξερεις γτ?

Αν παρεις κατι και δε παει καλα και γινει νεο dreamcast ή saturn εσυ θα χασεςι καθως θα σταματησει η υποστηριξη και τιτλοι γιοκ...

• Like 1
Δημοσ.

Guys εγω αγορασα το Xbox One με μερικα παιχνιδια και ειμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημενος. Τωρα ποιο πουλαει περισσοτερο δεν με τρωει κιολας (εχω τα Dead Rising 3 apocalypse, Killer Instinct 1 & 2 Season, GTA 5, the legend of Korra, worms battlegrounds, max the curse of brotherhood, assassins creed Unity) και σχεδον ολα ειναι υπεροχα.

Και με το kinect μαζι εστω και μονο για καποιον που δεν θελει τοσο για games αλλα και για skype ειναι αψογo "το Skype μαζι με Kinect ειναι φοβερο guys".

Εχω απορια ΑΝ οι περισσοτεροι που κρινεται εχετε αγορασει (οχι δοκιμασει αλλα αγορασει) το xbox one για να δειτε οτι δεν ειναι μονο κονσολα οπως το ps4 αλλα multimedia machine.

Αν και οχι φανατικος τοσο των παιχνιδιων να παιζω ωρες, μπορω να πω οτι θεωρω οτι ειναι μια αξιολογη μηχανη που θα ανεβει πολυ σε πωλησεις ΜΟΝΟ οταν βγαλει πολλους ωραιους αποκλειστικους τιτλους.

(ο  μονος λογος που σκεφτομουνα να παρω το ps4 ηταν λογω god of war αλλα καλα να ειμαστε να την αγορασουμε και αυτη την κονσολα οταν μετα απο καιρο η τιμη του πεσει αισθητα) :) :P

• Like 1
Δημοσ.

29,5μυρια SoC!!!Ετσι συνεχίστε να στηρίζετε την AMD για να εξακολουθεί να βγάζει VFM κάρτες γραφικών και επεξεργαστές!!!

meme-troll-amd.PNG

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικα ρε φιλος δεν ειναι ελεος που συνεβηκε αυτο  στη τελευταια προταση σου?

Ηταν ναι φθηνοτερο αλλα μονο το bluray 3D που σου εδινε το ps το κατετασε κατευθειαν σαν allaround συσκευη στο σαλονi σου..

Kαι δε σου δινε κ ολας οποιδηποτε bluray  3D... Βαση της τιμης του σου εδινε ενα απ τα κορυφαια καθως ηταν σε πολλες προτασεις home theatre του "ηχος και εικονα"

Και αντε και δεχομαι οτι καποιος πηρε το xbox για τα exclusive αλλα ρε φιλε περα απ αυτα, πραγματι δεν υπηρχε λογος..

Και υπηρχαν πολλοι που το πηραν και δεν παιζανε τα exclusives...

Οπως και πολλοι που δε βλεπανε 3d με το PS.

Μαζι σου.. Εγω παντως γι αυτο πουλησα το 360 και πηγα στο 3...

Και η διαφορα του hardware συνεχιζει ακαθεκτη στο 4 με το One..

Bluray o ενας? 4k bluray ο αλλος (προς το παρον δεν εχει γινει 4k αλλα με μελλοντικο update αν δε κανω λαθος)...

Δεν ειναι σωστο ενας πελατης να μην νοιαζεται για τις πωλησεις κ ξερεις γτ?

Αν παρεις κατι και δε παει καλα και γινει νεο dreamcast ή saturn εσυ θα χασεςι καθως θα σταματησει η υποστηριξη και τιτλοι γιοκ...

Δεν αντιλέγω καλά τα λες,αλλά όχι πάντα οι πωλήσεις αντικατοπτρίζουν την καλύτερη κονσόλα.PS3 ήταν μπροστά τεχνολογικά σίγουρα..Όπως σήγουρο είναι πως το Wii ήταν χειρότερο και απο τα δύο παράδειγμα....¨οπως ειπα εγώ σταμάτησα στο PS2,οτιδήποτε μετά απο αυτό μου είναι αδιάφορο,άντε να ήθελα να παίξω 2,3 παιχνίδια απο 360 και άλλα τόσα απο το PS3.Στην τωρινή γενιά βλέπω περισσότερες προτάσεις να με ενδιαφέρουν αλλά και πάλι ουτε καν κοντά στον αριθμό που θα με έκανε να πάρω κάποια.

Μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος, το PS3 ήταν πίσω από το 360 και τελικά τις μεγαλύτερες πωλήσεις τις έκανε και τις κάνει το PS3 σε σύγκριση με το 360.

Για δες εδώ τις παγκόσμιες πωλήσεις:

http://www.vgchartz.com/analysis/platform_totals/

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_million-selling_game_consolesκαι άσε τι λέει το κάθε πονεμένο site γιατί κάλιστα μπορώ να πετάξω και γω αυτό το σαιτ και να πως πως η διαφορά είναι ακόμα μεγαύτερη http://www.therichest.com/rich-list/most-popular/10-most-popular-game-consoles-of-all-time/5/

• Like 1
Δημοσ.

Το αντίθετο έγινε, το XBOX 360 ήταν πρώτο και το ξεπέρασε το PS3 :) Αλλά ναι συμφωνώ σε αυτό που λες. 

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι ποιο πουλάει περισσότερο. Το θέμα είναι ποιός βγάζει games. Τα περί πωλήσεων ας τα δουν οι CEOs. Μέχρι στιγμής αυτοί που βγάζουν αποκλειστικές είναι το WiiU πρωτίστως και το XONE με μερικούς νέους τιτλους. H Sony επαναπαύθηκε στο "έχουμε καλύτερο hardware" και όχι, οι ανακοινώσεις αν δεν δει κανείς αποτέλεσμα δεν μετράνε.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή η μείωση της τιμής είναι κακό πράγμα γιατί δεν είναι ps4? Μας λες δηλαδή ότι το xbox δεν έχει αγοραστεί ποτέ απο κανέναν ή θεωρείς τον εαυτό σου οτι εκπροσωπεί το 100% της αγοράς?

• Like 1
Δημοσ.

Το αντίθετο έγινε, το XBOX 360 ήταν πρώτο και το ξεπέρασε το PS3 :) Αλλά ναι συμφωνώ σε αυτό που λες. 

Πολοί μπερδέυεστε με την κυκλοφορία του xobx νωρίτερα και παρερμηνευεται αυτό που θέλω να πω.¨οταν λέω πουλούσε λιγότερο προφανός εννοώ ότι για την αντίστοιχη περίοδο χρόνου πουλούσε λιγότερο. π.χ για τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας πούλησε χ κομμάτια το ένα και χ το άλλο..προφανός όταν το ένα βγήκε ένα χρόνο μετά το πρώτο θα έχει ήδη μερικές εκατομμύρια πωλήσεις.Αλλά μετράμε στο διάστημα που βγήκαν πόσες πωλήσεις έκαναν σε σχέση με το ίδιο διάστημα που βγήκε η άλλη κονσόλα που συγκρίνουμε.Τέλος στο wiki και σε αρκετά άλλα site έχει το 360 πρώτο.Απότι καταλαβαίνω σε άλλα έχει το ps3,συμπέρασμα : κάτι μου βρομάει αλλά ποιος νοιάζεται,εμένα με νοιάζει μόνο το να βγουν στο PC τα ελάχιστα παιχνίδια που θέλω να παιξω.τα οποία είναι κυριολεκτικά μετριμένα στα δάχτυλα των χεριών μου.Προσωπικά ακόμα παίζω παιχνίδια απο PS2 PSX N64 όπως Zelda,FFVII,Tomb Rider,Resident Evil,Metal Gear Solid και πολλά άλλα,κι τα προτιμώ παρά τα κακά για σημερινά δεδομένα γραφικά..Τώρα όλα έχουν γίνει σίριαλ όχι παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...