Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Θα σου προτεινα το root browser. Το wpa_supplicant.conf το είχα βρει στον φάκελο WIFI (μαζί με άλλα παρόμοια) και το είχα ανοίξει. update_config=1 ctrl_interface=wlan0 eapol_version=1 ap_scan=1 fast_reauth=1 p2p_no_group_iface=1 Αυτό έχει μέσα. Το άνοιξα με τον Root Browser τώρα και τα βλέπω ξεκάθαρα τα αποθηκευμένα WIFIs και φυσικά και το διαολεμένο που μου έκανε τη ζωή κόλαση. Διαγράφω για αρχή αυτό μεμονωμένα. Αν πάω μέχρι το περίπτερο με το αμάξι και δεν μου εμφανιστεί, έρχομαι τρέχοντας να χιλιοευχαριστήσω. Και κάτι άλλο: ROOTING*If you are currently on Developers version then its pre-rooted.Or Just install recovery by below method and flash superuser update.zip Πραγματικά ακόμα δεν βλέπω κάποιο site να περιγράφει τη διαδικασία Root στο MI3.. και φοβάμαι μη γίνει κάτι στραβά. Fastboot και MI Recovery έχω. CWM παίζει να είχα τρέξει μέσω του PC or something. αλλά δεν το έχω χρειαστεί so far.
saruman123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.xda-root.com/2014/08/root-xiaomi-mi3.html?m=1 Δες και αυτο εδω Το αλλο link που σου εδωσα δεν σε βοηθησε!! Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2015 από saruman123
saruman123 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 http://www.doctorandroid.gr/2014/12/mtk-droid-tools-sp-flash-tool.html?m=1 Υπαρχει και αυτο εδω σαν πολυεργαλειο για κινεζικα κινητα. Αν θες διαβασε και δοκιμασε το.. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 κοριτσι υπαρχει περιπτωησ οταν διαγραψεις το δικτυο απο το αρχειο config να μην σβηστει. για να εισαι σιγουρη οτι το εσβησες οτνα πας να το διαγραψεις να εχεις κλειστο το wifi 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ ρε συ spect, αλλά μάγκες το φτιάξατε ήδη κατά 99.9%. Για πρώτη φορά έκανα βόλτα με το αμάξι και δεν είδα το "ZTE_τάδε" WIFI, άρα τι να λέμε.. μια χαρά είναι.Ευχαριστώ για τα του Root saruman, αλλά λέω να μην το κάνω.. εφόσον μέχρι τώρα μονάχα σε αυτό με έχει επηρεάσει και το έφτιαξα.. Το Build Number του έκαστου Root (v19, v20, v21 κτλπ) δεν κατάλαβα ποτέ τι είναι, και με ποιο κριτήριο να το επιλέξω.. αλλά δε βαριέσαι, είναι σε 100% ετοιμότητα το κινητό δεν έχω πολλά ακόμα να μοντάρω ώστε να το χρειάζομαι.Πως να σας χιλιοευχαριστήσω; Τι σας λείπει να σας στείλω; Μουσική λ.χ. ειδικεύομαι σε ότι και αν ακούτε. Δε ξέρω πως να ευχαριστήσω. Κάργα βαρετό θέμα για να κάτσεις να ασχοληθείς.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 σε αυτες τις καταστασεις συνηθως ασχολουματε οταν εχουμε οι ιδιοι το προβλημα ! εγω το ειχα ψαξει αυτο με το wifi γιατι ειχα θεμα παλαιοτερα 1
saruman123 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ok να σε καλα Αλλα εχω μια απορια.... Το περιπτερο ειναι τοσο μακρια....... 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ποτέ δεν περπατάω, 4 έτη τώρα που έχω το Smart. Ε, και μιας και πάω μέχρι εκεί κάνω και μια στροφή παραπάνω να κόψω κίνηση σαν τα καλά καγκουράκια. Μπορείς να βγάλεις δυο συμπεράσματα: α. έχω κακομάθει β. αρκετά περπάτησα, και πόσο μάλλον τους δρόμους της Αθήνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα