Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φορά πήγα στο σπίτι ενός φίλου, και κλασσικά προσπάθησα να αποθηκεύσω το κωδικό του Router του.
Δεν έγινε με τη πρώτη, γιατί μου έλεγε λάθος κωδικό.. δεν ξέρω αν παίξει ρόλο αυτό στη συνέχεια.

Από εκείνη τη μέρα (around December 10 2014), κάθε φορά που μπαίνω στο αμάξι μου παρουσιάζεται το όνομα του Router του,

ζητώντας κωδικό, tick στο "Show", και αριστερό κουμπί Cancel δεξί κουμπί Save.

ΟΤΙ και να πατήσω, και το σωστό κωδικό που έφτασα να βάλω, πάντα συνεχίζει και μου το κάνει Pop-up. Ο Google με ΚΑΝΕΝΑ phrase και re-phrase δεν πλησίασε να μου εμφανίσει κάτι σχετικό.

Πείτε μου πως δεν έβαλα 100% περιγραφικό τίτλο και πως θα έρθει ο Αίλουρος εδώ να μας το κλείσει. Πείτε μου.

Δημοσ.

αν εισαι ρουτ πηγαινα /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf και σβησε την εγγραφη απο εκει

Υποτίθεται πως είμαι Root απ' τη μάνα μου, αλλά το data folder δεν δείχνει το misc, αλλά μονάχα αυτόν του Titanium.

Πρόγραμμα που βλέπει τους φακέλους αυτούς με ask permission;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

προσεξε σε ποιο φακελο data πας! πρεπει να εχει δικαιωματα ροοτ η εφαρμογη ξαναθυμιζω και αρχικα να πας στον αρχικο καταλογο που ειναι αυτος "/" εκει θα βρεις φακελους οπως system,data κτλ! εσυ ειναι πολυ πιθανο οτι πηγες στο φακελο data που βρισκεται στο φακελο sdcard0 ή κατι τετοιο για αυτο δεν βρηκες τιποτα!

και τωρα που ειδα που ειπες αυτο για το τιτανιουμ σιγουρα πηγες σε λαθος φακελος

με es file explorer θα κανεις τη δουλεια! ανοιξε ενα φακελο και πανω λογικα θα σου  λεει κατι στο στυλ emulated>0 

πατα στο βελακι να σου βγαλει λιστα με διαφορες τοποθεσιες και πατα εκει που λεει device για να σε παει στο ρυζικο φακελο που θα βρεις το data που σου λεω

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν Spect (σόρρυ για τη καθυστέρηση είχα και ένα μπαν να υπομένω), εγκατέστησα τον ES F.E.. Φτάνω στο / Device. Ο "Data" folder είναι άδειος.

Έκανα μια έρευνα και εγώ με trial/testing από info άλλων στο YT.

Κάπου λ.χ. διάβασα πως τα WIFI Passwords βρίσκονται μέσα στο etc/wifi, το οποίο δεν μπορώ να διαγράψω (μάλλον λόγω έλλειψης root somehow).

Πως είναι δυνατόν να μην έχω Root σε ένα κινητό το οποίο υποτίθεται ήρθε Pre-rooted και του έχω βγάλει τα μάτια σε Permissions, Dualboots, Croms κτλπ;

Δημοσ.

Δοκημασε το Sd Maid pro να δεις αν εισαι ρουτ.

Θα πας εκει που λεει Επισκοπηση

Αν σου βγαλει το ανθρωπακι πρασινο εισαι οκ

Και να κατεβασης το Root Explorer

• Like 1
Δημοσ.

Εγκατέστησα τον Root Checker, και μου βγάζει κόκκινο!
Έχω το αρχείο για Root του MI3w(cdma) αλλά φοράω την Developer's! Δεν ξέρω αν είναι για την Developer's το αρχείο που έχω, και παντού έγραφε Stable όπου το κατέβασα.. άσε που την εγκατέστησα αυτή τη ROM δεδομένου πως είναι Pre-rooted!

Δε ξέρω τι να κάνω.. Backup έχω.. λέτε να το γιολάρω;

Δημοσ.

Αν το σβησεις τελειως απο τη λιστα σου, και μετα οταν ξαναπας στο φιλο σου βαλεις το σωστο pass?

Δημοσ.

Ο φίλος μου μας προστατεύει στον Έβρο.

Το σκέφτηκα, και δεν το βρίσκω στην λίστα anyway. Ποτέ δεν το έβρισκα στη λίστα. Μακάρι να έκανα wipe όλη τη λίστα να τελείωνα..

Δημοσ.

Θα σου προτεινα το root browser.

Αλλα θελει root.

Αυτο κανει δουλεια.

Δες εδω: http://osarena.net/android/aguides/vrite-tous-kodikous-ton-wifi-pou-echete-sindethi-me-to-android-sas.html

Επισης θα σου προτεινα αν τελικα δεν εισαι root να δεις αυτον τον οδηγο:

http://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3/general/root-recovery-rom-qa-xiaomi-mi3-wcdma-t2830538

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...