laios23 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα σας, εχω ενα απλο συστηματακι με I5 επεξεργαστη και Gigabyte H67MA-USB3-B3 M/B.Περασα προσφατα τα 8,1 κ παρατηρησα οτι οταν παταω τερματισμο των windows ενω κλεινει η οθονη κ τερματιζουν τα windows το κουτι συνεχιζει και δουλευει.Για να σταματησει οριστικα πρεπει να παταω το κουμπι της εναρξης απο το κουτι για 5-6 δευτερα συνεχομενα...Μπηκα στο bios αλλα δεν μπορω να βρω κατι.επισης εκανα update το bios της μητρικης μου σε F8 ΑΛΛΑ και παλι τιποτα...Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις??? anybody????
laios23 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ητανε ηδη απενεργοποιημενη η αδρανοποιηση...No luck....Any other suggestions???
Euclides Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Στο Power Options όρισε τι θέλεις να γίνεται όταν πατάς το Power Button.
laios23 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 το εκανα αλλα παλι τα ιδια...πιστευω οτι κατι φταιει απο την μητρικη δεν εξηγειται αλλιως....
leriban Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 φιλε μου το ιδιο προβλημα εχω και εγω...βρηκες καποια λυση?
kostas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 κλεινε το με την εντολη στο START > RUN και γραψε Shutdown /s /t 0 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα