Sange Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δεν υπάρχει τρόπος να μην κανω ενημέρωση τους οδηγούς της καρτας γραφικων γιατι το λεω αυτο, Να μην βγαίνει το μηνυμα κανε ενημερωση την στιγμή του παιζω τα παιχνιδια καοι με πεταει εξω απο τα παιχνιδια. H κάρτα ειναι η nvdia GTS 450 point of view 2Gb ram pci expess. Εχω μεγαλο πρόβλημα οταν κάνω ενημέρωση στους οδηγούς. Αυτη την ωρα που γράφω εχω την έκδοση 259.22 αυτη ειναι ποιο σταθερή δεν με κανει προβλήματα. Tα παιχνιδια που παιζω ειναι quake 4, fallout 3, crysis 2. ειναι παιχνιδια παλιια 2004-2010. Δεν εχω κανει ποτέ οβερκλοκιν και παιζω σε χαμηλες απαιτησεις και αναλύσεις.
panagiwths1987 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 τους παλιους drivers τους βγαζεις με αυτο? http://www.wagnardmobile.com/DDU/ αν οχι πιθανον να σου δημιουργουνται conflicts....
Sange Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Το ddu το εχω με αυτο εβγαλα τους νεότερους οδηγούς και έβαλα την εκδοση 259,22 της nvidia που ειναι ποιο παλιά. TΙ είναι conflicts? δηλαδη....
SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Conflicts σημαίνει σφάλμα η αλλιώς διενέξεις και αυτα συνήθως δημιουργούνται σε επίπεδο software οτι έχεις υπολοίματα απο αλλους drivers ή μπορεί καποιος driver η πρόγραμμα παλιότερο να μην ταιριάζει με κάποιο νεότερο και να έχεις προβλήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα