Προς το περιεχόμενο

"Ουτοπία σε εξέλιξη". Η HTC στέλνει προσκλήσεις για εκδήλωση στο MWC 2015

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσκλήσεις έστειλε η HTC για μία εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στα πλαίσια του Mobile World Congress, που όπως κάθε χρόνο πραγματοποιείται στην Βαρκελώνη, στην Ισπανία.Η πρόσκληση για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί 1η Μαρτίου δείχνει τον ουρανό γεμάτο αστέρια και μία ιδιαίτερα λαμπρή πηγή φωτός ενώ γράφει "Utopia in progress" κάτω από το λογότυπο της Ταϊβανέζικης εταιρείας.

Το μοναδικό στοιχείο που μπορούμε να εντοπίσουμε, είναι ότι τα γράμματα "i" στο "utopia" και το δεύτερο "r" στο "progress" σχηματίζουν ανάποδα τον αριθμό "1" που παραπέμπει στη ναυαρχίδα της εταιρείας, αλλά "μπορεί και να αποτελεί αποκύημα της καλπάζουσας φαντασίας μας".

Πέρυσι, η εταιρεία παρουσίασε στο MWC 2014 ένα mid-range smartphone, το Desire 816 αλλά φέτος, οι περισσότεροι περιμένουν τουλάχιστον δύο εταιρείες να παρουσιάσουν τις ναυαρχίδες τους στο συνέδριο (HTC, Sony).

Εδώ και καιρό έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι η HTC θα παρουσιάσει κατά την διάρκεια του MWC 2015, το HTC One (M9), για το οποίο έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες για τα χαρακτηριστικά του, όπως ότι θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC, θα διαθέτει QHD οθόνη, UltraPixel εμπρόσθια κάμερα και κύρια κάμερα στα 20,7 Megapixels ενώ και η μπαταρία του θα επιδεικνύει 3500mAh. Για να δούμε...

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν το κανει και σε λογικο μεγεθος θα ειμαστε ευτυχισμενοι! ή να βγαλει ενα μινι τυπου sony που δεν κουρευει τα specs! τοτε θα γινει χαμος..Κατα τα αλλα θα ειναι μια καλη υλοποιηση αλλα παλι μεγαλη για τη μεση παλαμη.

πάτο έχουν πιάσει όλοι όσοι πληρώνουν για να κρατάνε πλαστικούρες. ΑΝΤΕ ΡΕ HTCΑΡΑ ΒΓΑΛΕ πράμα! ελπίζω μόνο να μήν βάλουν τα ultrapixel πάλι. 

• Like 5

ναι βγαλτε αλουμια και μεταλο με χρωμιο που γινεται ολοκαινουριο μετα απο μικρη χρηση αμε...δωσε ακριβο πραμα στο λαο που δεν κραταει...

Συμφω νω με τον chrisSerres. Πληρωνετε 700€ για τα πλαστικα σας και τα δερματινι σας και τα καταβαρα UI και αστε την htc υσηχη γιατ στην ποιοτητα κατασκευης θελετε πολλα ψωμια ακομα. Δεν ειμαι κατοχος htc αλλα μου αρεσουν οι εταιριες που βγαζουν ποιοτικα προιοντα οπως και η μεγαλη lenovo.

• Like 4

ναι βγαλτε αλουμια και μεταλο με χρωμιο που γινεται ολοκαινουριο μετα απο μικρη χρηση αμε...δωσε ακριβο πραμα στο λαο που δεν κραταει...

Φίλος έχεις ιδέα γιατί μιλάς; Τι μετά από μια χρήση; Έχω το one m8 από day one και είναι ακόμα σαν να το έβγαλα από το κουτί του όπως την πρώτη μέρα.

Εχετε επαφή καθόλου με πραγματική χρήση μερικοί η αναμασάτε αυτά που διαβάζετε στο νετ δεξιά και αριστερά;

Πιστευω βγαζει τις ποιοτικοτερες συσκευες σε android.ειχα πολλες συσκευες της.Η αληθεια ομως ειναι οτι το m7 black σημαδεύετε για πλάκα! Ακομα και μια soft cilicon case που του ειχα.του αφησε σημάδι. .τα αλλα χρωματα δεν ειχαν τοσο πρόβλημα. Για μ8 δε ξερω

Ούτε εγώ έχω κανενα θέμα με το One Μ7 παρόλο που πλησιάζει τα 2 χρόνια... Την HTC με την ποιοτητα και τον σχεδιασμο της δεν την αλλαζω με τιποτα.

Αλλα χρώμιο?! Που το είδες το χρώμιο? GLX παπί είναι?  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...