The_Judas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή δεν θα γίνει καν δίκη και δεν θα κληθούν οι εγκαλούμενοι?? Πφφφφ (γ@μω την δικαιοσυνη μου μεσα) Ο λόγος σου εναντίον του λόγου του είναι σε αυτές τις περιπτώσεις. Γνωστός μου δικηγόρος... το πρώτο πράγμα που ρωτούσε προτού αναλάβει υπόθεση πελάτη είναι αν υπάρχει μάρτυρας ή «μάρτυρας» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ποια αστυνομία και ποια δικαιοσύνη ρε σεις. σε αρχίζει '' συνάδελφος '' στα χαστούκια και θα πάρεις το 100? ή ανταποδίδεις ή αν δε μπορείς είτε γιατί είσαι αδύναμος έιτε γιατί ο άλλος είναι βουνό σηκώνεσε και φεύγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Συγνώμη,άλλα μόλις έφτασα σε αυτό το κομμάτι: (σίγουρα ειμαι και εγώ περιφανος αλλα δεν ξέρω πείτε μου την γνώμη σας) σταμάτησα να διαβάζω. Δέν νοείται περήφανος άνθρωπος που δέχεται τέτοια μεταχείριση,είτε έχει 1 μήνα είτε έχει 40 χρόνια εμπειρίας.Για την ακρίβεια,η εμπειρία δέν έχει καμία θεση εδώ. OP,το αφεντικό σου θέλει εργοστάσιο Ευρωπαϊκου τύπου;Θα μπορούσες να ξεκινήσεις με μια αγωγή ανάλογων προδιαγραφών.Πρίν ή μετά την αποχώρησή σου απο εκεί,δικό σου θέμα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 οταν λες δεν κανω καλα την δουλεια μου εννοεις? μου ειπε το αφεντικο δεν σε θελω για εργατη. θελω να κανουμε το εργοστασιο 'ευρωπαικό'. κανε οσες ερωτησεις θελεις (για το πως γινετε αυτο, γιτι κανουμε ετσι αυτο, οχι ελα να μου ποεις ποιος). και οτι θελω προτασεις και καλα σαν νεο ατομο σαν νεο μυαλο. ο λογος που με πηρε στηνδουελαι ειναι γιατι οπως ειπα μου κοβειθ σε τεχνικα θεμτα... οτι ειχα να κανω με τετοια ατομα που να το φανταστω ουτε μου το ειπε κανεις... φαντασου να σου πουν πανε κανε αυτο και οταν πας και το κανειςκαι το αφεντιοκο το ηθελε αυτο μετα να γινοντε οσο ειπα... Ωραία φίλε μου αν στα είπε έτσι, αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να παρακολουθείς σαν χάνος τι κάνουν οι άλλοι και να λες τα λάθη τους στο αφεντικό. Το "κάνε όσες ερωτήσεις θες" στο είπε και καλά για να μάθεις την δουλειά, ε σορρυ αλλά αν δεν δουλέψει κοντά με κάποιον δεν μαθαίνεις δουλειά, τώρα να κάθεσαι ας πούμε και να πηγαινοέρχεσαι μεταξύ 10 διαφορετικών ατόμων που κάνουν διαφορετική δουλειά εκεί μέσα και να μάθεις την δουλειά και των 10 ε δεν γίνεται, σε έναν δυο θα κάτσεις. Το να γίνουμε ευρωπαϊκό εργοστάσιο δεν σχετίζεται με το να μάθεις την δουλειά από άλλους, ουσιαστικά πρέπει να τηρούνται κάποιες προδιαγραφές. Τεσπα το κουράζουμε το θέμα, είτε δεν έκανες καλά κάποια δουλειά, είτε δεν ξέρει το αφεντικό τι είδους δουλειά ανέθεσε και σε ποιον είτε και οι 2 έχετε κάνει λάθη. Ειδικά αυτό που λες για τα περι ευρωπαϊκού εργοστασίου.... Αν θέλει το αφεντικό προτάσεις να μιλάς μόνο με το αφεντικό και να προτείνεις, όχι πάρε δώσε και υποδείξεις σε εργαζόμενους. ποια αστυνομία και ποια δικαιοσύνη ρε σεις. σε αρχίζει '' συνάδελφος '' στα χαστούκια και θα πάρεις το 100? ή ανταποδίδεις ή αν δε μπορείς είτε γιατί είσαι αδύναμος έιτε γιατί ο άλλος είναι βουνό σηκώνεσε και φεύγεις. Υπάρχει η περίπτωση να στο έκανε επίτηδες ο μηχανικός για να του επιτεθείς μετά και στην συνέχεια να σου κάνει μήνυση ο μηχανικός να έχει μάρτυρες όλη την παρέα του και εσύ να μην μπορείς να κάνείς τίποτα μετά όπως είπε και ο the_judas, άρα θα σε ξεσκίσουν μετά, καλύτερα ή να πάρεις κατευθείαν το 100 χωρίς να βαρέσεις ή να σηκωθείς να φύγεις ασχέτως του αν είσαι αδύναμος, αυτά θεωρητικά-σεναριακά πάντα, στο 95% των περιπτώσεων θα βάραγες τον άλλον και θα έπεφτε ξύλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το αφεντικό αν ήθελε πραγματικά να κάνει το εργοστάσιο "ευρωπαϊκό" θα έπερνε κάποιον επαγγελματία σε αυτό το αντικέιμενο ή θα το ανέθετε σε κάποια συμβουλευτική και όχι σε κάποιον ψαρακα σαν και εσένα. Για να μη το έκανε ή δεν έχει ιδέα και προσπαθεί να κάνει πράγματα που δε ξέρει ή πραγματικά ήθελε "ρουφιάνο" και στο πούλησε σαν συμβουλευτιλίκι, Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2015 από DrLo 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 φιλε το παιχνιδι ειναι χαμενο απο οπου και αν το πιασεις ο αφεντικος σου σε εβαλε να κανεις αυτη τη δουλεια χωρις να ξεκαθαρισει στους αλλους ποιος ο ρολος σου. κοινως, σε κρεμασε. επισης παιζει και το σεναριο να ηξερε τι θα γινει, αλλα δεν τον ενοιαζε αρκει να παρει τα δεδομενα που ηθελε και μετα να σε σουταρει ο ιδιος. οπως και να'χει απο τη στιγμη που το αφεντικο σου ειναι στα @@ του και συ εκατσες και τις εφαγες, δε βλεπω παραμικρη πιθανοτητα να αντιστραφει το κλιμα. το πολυ, κατσε να τις ξαναφας ισα ισα για να χωσεις τον αλλον μεσα (κοιτα να ειναι κανενας δικος σου μαρτυρας) και να σηκωθεις να φυγεις απο εκει. και να θυμασαι οσο πολιτισμενο και να ειναι ενα περιβαλλον εργασιας (δε μιλαμε για το συγκεκριμενο) παντα θα υπαρχουν ανθρωποι να σε ρουφιανευουν, να σε καρφωνουν πισωπλατα και να προσπαθουν να στη φερουν. πρεπει να γινεις λιγο πιο σκληροπετσος αν θες να επιβιωσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εγώ στην θέση σου αν μου τα έκαναν όλα αυτά, δεν θα έλεγα τίποτα, ούτε θα είχα πάρε δώσε αλλά θα γινόμουν τιτανοτεράστιο καθίκι και θα τους κάρφωνα όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Έχεις δεν έχει μάρτυρες , αν υπάρχουν ενδείξεις ότι σε έδειρε, εκείνη την ώρα φωνάζεις αστυνομία και ζητάς ιατροδικαστική εξέταση. Αν πας και κάνεις μήνυση ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ , ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΩ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣμε χαρτιά ιατροδικαστή που να λένε ότι έχεις μόλωπες - εκδορές κλπ. , θα τρέχει και δε θα φτάνει ο καραγκιόζης. Και όποιος πάει στο δικαστήριο για μάρτυρας υπέρ του, του τραβάς και μια μήνυση για ψευδομαρτυρία .Αν δεν το κάνει ο δικαστής αυτεπάγγελτα. Γιατί γενικά και οι δικαστές , δε μασάνε κουτόχορτο. Θα τους ψαρώσουν τους 'μάρτυρες' και θα τους κάνουν να ξεχάσουν το όνομα τους, δεν είναι τίποτα παιδάκια.Το σκ... στην κάλτσα λέμε, όποιος έχει βρεθεί σε δικαστήριο ποινικό, ξέρει.. Εν τω μεταξύ αυτός ο μαλάκας πουλάει εκδούλευση στους άλλους εργάτες ,γιατί ξέρει ότι αυτός δεν πρόκειται να φύγει με τίποτα. Είναι τόσο μεγάλες οι αποζημιώσεις που παίρνουν αυτοί οι δεινόσαυροι , που οι επιχειρήσεις συνήθως κλείνουν μαζί τους, για να μην τους πληρώσουν αποζημιώσεις και εφάπαξ.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Παντως θεωρεισαι και ρουφιανος σε αυτη τη δουλεια με μια εννοια.. οργανωση παραγωγης και παπαριες.. μην το βλεπεις ασχημα, για να εισαι ρουφιανος θα πληρωνεσαι... και δεν χρειαζεται να εισαι φιλος με τους αλλους εργαζομενους...καλυτερα να σε φοβουνται και να σε βλεπουν σαν αφεντικο/προισταμενο.. Αν ξαναυπαρξει ξυλο κτλ και το αφεντικο ξανακανει τα στραβα ματια, εκει τραβα στην αστυνομια και κλεισε και το εργοστασιο αναφεροντας τα θεματα ασφαλειας κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Το αφεντικό αν ήθελε πραγματικά να κάνει το εργοστάσιο "ευρωπαϊκό" θα έπερνε κάποιον επαγγελματία σε αυτό το αντικέιμενο ή θα το ανέθετε σε κάποια συμβουλευτική και όχι σε κάποιον ψαρακα σαν και εσένα. Για να μη το έκανε ή δεν έχει ιδέα και προσπαθεί να κάνει πράγματα που δε ξέρει ή πραγματικά ήθελε "ρουφιάνο" και στο πούλησε σαν συμβουλευτιλίκι, ^ αυτο εδω και αυτα που ανεφεραν πιο πριν που συνοψιζονται στα εξης -Τι ακριβως περιμενεις οταν λες οτι ο τυπος ειδε το σκηνικο και δεν εκανε τιποτε οχι μονο για να τον στειλει σπιτι του τον αλλον αλλα ακομα και για να σας χωρισει? -Αυτη ειναι η dream job σου? καιρος για ενα reality check? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Η ψευτοσυναδελφικη αλληλεγυη δυστυχως ειναι δυνατη.Σκεφτειτε την ζωη ενους νεου στο δημοσιο που θα "καρφωσει"(χωρις αποτελεσμα συνηθως) στον προισταμενο του,τον συναδελφο που δεν παταει το ποδι του κτλ.Εναν αστυνομικο που θα στειλει ΕΔΕ εναν παλιο. ΥΓ.Αξιζει η προσπαθεια και ας φας τα μουτρα σου,μονο ετσι ισως δουμε ασπρη μερα. καμια σχεση γιατι να καρφωσει καποιος καποιον αλλο,εγω την δουλεια μου και αυτος την δουλεια του θα κατσω να ασχολουμαι με το τι κανει ο αλλος για ποιο λογο? για να χαλω την ζαχαρενια μου ,εαν η θεση κατειχεται επαξια και δεν φοβασαι τιποτα και συνεπης εισαι και ουτε μικροπρεπης προς τους αλλους. οσο αφορα το θεμα θα πρεπε να φυγεις εφοσον κανεις καταγγελια για το τι συνεβει γιατι το εργοστασιο οπως τα λες δεν ειναι καθολα υγιης οργανισμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Aστο φιλε την εχασες την μπαλα δυστυχως. Πρωτον, μπηκες φουριοζος στη δουλεια κανοντας υποδειξεις σε ανθρωπους που δεν προλαβες καν να γνωρισεις. Για σενα αυτο μπορει να ηταν το καθηκον σου, αλλα στην πραγματικοτητα ησουν ακρως προκλητικος για 100 ατομα που σε βλεπανε ως νιουφη, ειδικα οταν ο αλλος εχει 30 χρονια γαλονια στην δουλεια. Καλα θα ηταν αντι να επιδιωξεις να κανεις παρατηρησεις, να επιδιωξεις να γνωριστεις με τους συναδελφους σου σε προσωπικο επιπεδο, να τα πειτε, να τους εξηγησεις οτι σε πηραν εκει για να τους βοηθησεις να ειναι πιο αποδοτικοι, να ακουσεις τη γνωμη τους, να σου πουν τι εχουν σκεφτει κατα καιρους οτι θα βελτιωνε την γραμμη παραγωγης, τι θα ηταν διατεθιμενοι να κανουν. Θες τη γνωμη ενος που δουλευει 30 χρονια σε ενα χωρο. Δεν του την μπαινεις με υποδειξεις, απτον πρωτο μηνα δουλειας, εκτος αν θες να φας το κεφαλι σου. Δευτερον, μετα απο οσα εγιναν δεν γινεται να παραμεινεις στη δουλεια. Η συμφιλιωση που θα σας κανουν θα ειναι για τους τυπους. Ακομα και να μετανιωσει ειλικρινα, εχε υποψιν σου οτι σε εχουν βαλει στο ματι οι υπολοιποι και εισαι δακτυλοδεικτουμενος. Και εισαι σε μια θεση που απαιτει συνεργασια με τα ατομα που δεν σε χωνευουν. Κοινως , δεν σε σηκωνει το κλιμα με το καλημερα, παρατα το. Τριτον, αποτι φαινεται δεν εχουν προβλημα να το φτασουν ως τα ακρα οι αλλοι. Εχε κατα νου οτι οι ψιλες που εφαγες μπορει να ηταν μονο η αρχη σε σχεση με το τι μπορει να παθεις αν επιμεινεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Γι'αυτό τράβα αστυνομία ή δεν ξέρω γω που αλλού, κάνε καταγγελίες και ίσως κλείσες το μπουρδέλο.Και ασε τον μαλάκα τον "παλιό" να ψάχνει αποζημειώσεις και εφάπαξ μετά. Αφού είναι όλοι εναντίον σου, κατάστρεψέ τους. Εγώ αυτό θα έκανα, διακριτικά και ανώνυμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 να σας πω και κατι ακομα οτι το εργοστασιο εχει σοβαρα προβλημα σε θεμτα ασφαλειας και οργάνωσης που αν παει στα δικαστήρια θα το κλείσουν στα σιγουρα. οπως ειπα ηταν η τελτια δουλεια γιατι υπιρχαν πολλα περιθωρια βελιωσεις και για μενα ηταν ονειρο να συμμετέχω σε ολη αυτη την πορεία. μάλλον για τεχνικό ασφαλείας (υπάρχει κάτι τέτοιο στα εργοστάσια; δε μου χει τύχει.. λογικά θα υπάρχει) το κόβω να σε πήγαινε τότε, έτσι ώστε άμα πάθει κανείς τίποτα να σε τρέχουν εσένα εσύ μπορεί να το πήρες πιο σοβαρά και να εκνεύρισες τους άλλους που είχαν συνηθίσει το μπάχαλο (αν η ιστορία αληθεύει) ούτε ρουφιανιές ούτε τίποτα, αυτοφοράκιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 ποιος σε προσελαβε και πως?βυσμα?δεν πληρωνεσαι ετσι? και τα 2 αφεντικα ή μονο το 1? αυτα τα 30-45 λεπτα που βρηκες τα κανανε πραξη?ποσο καιρο τα χεις προτεινει? για τους υπολοιπους..προφανως το συγκεκριμενο ~22χρονο παιδι δεν το χει σε μανουρες σε αντιθεση με τον 50αρη νταη.ουτε ο 1ος ουτε ο τελευταιος θα ναι... αλλα να σε πεταει δεξια αριστερα και να λες για υπερηφανεια και οτι θες να κατσεις στο μαγαζακι το γα**** το θεμα. παρε οτι ειναι να παρεις(πηγαινοντας οσο εχεις γρατζουνιες στον ιατροδικαστη-δημοσιο ή ιδιωτη-) απο φραγκα απο αυτη την δουλεια και προχωρα.εκει μεσα παντα θα σαι περιγελος. αν ημουν αφεντικο θα στηριζομουν στο σκηνικο και θα διωχνα και τους 2...το να παρει αποζημιωση της προκοπης εν ετη 2015(που σιγουρα θα χουν υπογραψει "συμβασεις-ιδιωτικα συμφωνητικα" σε αυτα τα 5 χρονια) το θεωρω χλωμο οποτε δεν ειναι εκει το προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα