gatokoritso Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Χειρίστηκες τη κατάσταση λάθος. Άφησες τους βλάχους να νομίζουν ότι είσαι ο ρουφιάνος και μετά τις έφαγες χωρίς καν να κάνεις μια καταγγελία. Την επόμενη φορά που θα πας για δουλειά πάρε ένα γνωστό να έχεις μαζί σου γιατί προβλέπω και άλλες φάπες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Σοβαρά ήταν δουλειά των ονείρων σου το να εργάζεσαι σε ένα τόσο άσχημο περιβάλλον ? Εγώ θα έφευγα από 'κει. Το ότι το αφεντικό σας είδε σε τέτοια φάση μεταξύ σας και δεν έκανε τίποτα, είναι κόκκινη σημαία. Υπό κανονικές συνθήκες θα του έλεγε να σ αφήσει, και αν κάνει γενικά τέτοια θα τον πήγαινε σπιτάκι του. Για να μην έκανε τίποτα, τότε ή α' το αφεντικό έχει ιδιαίτερη σχέση με αυτόν (γαμπρός,κουνιάδος,ξάδερφος,παιδικοί φίλοι) β' το αφεντικό είναι τελείως στα @@ του, ανώριμο και ανεύθυνο. Και οι 2 περιπτώσεις είναι σοβαρές. Στη πρώτη σημαίνει ότι θα πρέπει να μασάς χωρίς να μιλάς όχι μόνο τέτοια αλλά ίσως και χειρότερα περιστατικά, και το δεύτερο, επικίνδυνο θα το 'λεγα. Άμα μπορείς να βρεις άλλη δουλειά (υπάρχει και κρίση βλέπεις), πήγαινε αλλού. υ.γ. εντάξει μηχανικός είσαι, αλλά κάνεις κάτι ορθογραφικά βρε αδερφέ που θυμίζουν παιδί δημοτικού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2015 από aneurysm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
auto_euro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 οχι να λεω τα λαθη αλλα να λεω τι αλλο θα μπορουσαμε να κανουμε ηδη εχω βρει 30min το λιγοτερο με 45min το περισσοτερο επιπλεον πραγωγικο χρονο και ηταν και η πρωτη μου προταση.. γενικα ειμαι χαμογελαστο ατομο και μπορω νομιζω να ανατρεψω την γνωμη του κοσμου γιατι υπαρχουν σε αλλα ποστα και σωστα μυαλα και γενικα υπαρχει κοσμος που βλεπει τα στραβα απλωως κανει υπομονη συν τα προσωπικα αγχη τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δυστυχώς εφόσον δεν έχεις μάρτυρες να σε στηρίξουν δυστυχώς δεν έχει νόημα να κάνεις μύνηση σε αστυνομικό τμήμα... Ούτε το ξύλο θα ήταν η καλύτερη λύση. Είτε θα σε πλάκωνε μαζί ολόκληρη η κλίκα είτε θα σου έκαναν μια μύνηση. Αυτός είχε "μάρτυρες" όλη την παρέα του και εσύ κανέναν. Εφόσον θα έβλεπαν οι άλλοι τον άνθρωπο να χτυπάει τον μηχανικό θα έβλεπαν και τον μηχανικό να χτυπάει τον άλλον, αν το κρύψουν για να την βγάλει καθαρή ο μηχανικός τότε να φάνε και οι άλλοι μήνυση γιατί είναι ψευδομάρτυρες, για μένα ακόμα και αν χάσεις το δικαστήριο πρέπει κάτι να κάνεις και όχι να το αφήσεις έτσι, σίγουρα μέχρι να τελειώσει το δικαστήριο θα φοβηθούν αρκετά όλοι να μην φάνε ποινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
auto_euro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 σορρυ για την ορθογραφια δηλεκτικος το μηχανικος οχι και τοσο.. δουλεια των ονειρων μου γαιτι θα εβλεπα σε πρωτο προσωπο ολα τα σταδια ποα το μηδεν μεχρι την επιτυχια ενος σωστου εργοστασιου. ε μετα θα ημουν απλως πολυ καλος με αυτο το σκεπτικο δουλεια των ονειρων μου. μαρεσουντ α δυσκολα οχι ομως και το περιστατικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 1) επρεπε να ειχες καλέσει επι τοπου το 100 2) Ο επιχειρηματίας ειναι μέγιστος μλκς. Θα επρεπε να τον ειχε απολύσει με την μία και να του κάνει και μήνυση ο ιδιος. Σηκω φύγε απο την επιχείρηση αυτη... δεν αξίζει τον κόπο να δουλεύεις για αυτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Όπως στα είπε ο gtr...εδώ φαίνεται ότι το αφεντικό έχει λερωμένη την φωλιά του (βρώμικη επιχείρηση) και δεν θέλει να τα χαλάσει με όλους τους εργαζομένους για να προστατέψει εσένα.Αν πας δικαστήριο είναι πολύ πιθανό να μπλέξεις και με το αφεντικό. Καλύτερα φύγε ελαφρώς ή κάτσε και κάνε το κουνέλι αν θέλεις/έχεις ανάγκη τόσο την δουλειά.Αν συνεχίσεις έτσι στην καλύτερη θα τις ξανα φας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εφόσον θα έβλεπαν οι άλλοι τον άνθρωπο να χτυπάει τον μηχανικό θα έβλεπαν και τον μηχανικό να χτυπάει τον άλλον, αν το κρύψουν για να την βγάλει καθαρή ο μηχανικός τότε να φάνε και οι άλλοι μήνυση γιατί είναι ψευδομάρτυρες, για μένα ακόμα και αν χάσεις το δικαστήριο πρέπει κάτι να κάνεις και όχι να το αφήσεις έτσι, σίγουρα μέχρι να τελειώσει το δικαστήριο θα φοβηθούν αρκετά όλοι να μην φάνε ποινή. Χωρίς μάρτυρες και στοιχεία δεν υπάρχει υπόθεση σε κανένα δικαστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 α) μας δουλεύεις όλους β) μάλλον δεν κάνεις σωστά τη δουλειά σου γ) το αφεντικό σε προσέλαβε για να βλέπει να σε πλακώνουν στα χαστούκια δ) αν ήταν αλήθεια όσα μας έγγραψες θα αντιδρούσες στα χαστούκια και δεν θα τα έτρωγες αδιαμαρτύρητα λέγοντας πως είναι η δουλεία των ονείρων μου. (να χέσω και τη δουλειά και τα όνειρα μαζί) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν. (αυτόν που κάνει) τον ρουφιάνο (και δεν το έχει καταλάβει) κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
auto_euro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 εγιναν ακριβως οπως τα λεω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Η ψευτοσυναδελφικη αλληλεγυη δυστυχως ειναι δυνατη.Σκεφτειτε την ζωη ενους νεου στο δημοσιο που θα "καρφωσει"(χωρις αποτελεσμα συνηθως) στον προισταμενο του,τον συναδελφο που δεν παταει το ποδι του κτλ.Εναν αστυνομικο που θα στειλει ΕΔΕ εναν παλιο. ΥΓ.Αξιζει η προσπαθεια και ας φας τα μουτρα σου,μονο ετσι ισως δουμε ασπρη μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Χωρίς μάρτυρες και στοιχεία δεν υπάρχει υπόθεση σε κανένα δικαστήριο. Δηλαδή δεν θα γίνει καν δίκη και δεν θα κληθούν οι εγκαλούμενοι?? Πφφφφ (γ@μω την δικαιοσυνη μου μεσα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
auto_euro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 οταν λες δεν κανω καλα την δουλεια μου εννοεις? μου ειπε το αφεντικο δεν σε θελω για εργατη. θελω να κανουμε το εργοστασιο 'ευρωπαικό'. κανε οσες ερωτησεις θελεις (για το πως γινετε αυτο, γιτι κανουμε ετσι αυτο, οχι ελα να μου ποεις ποιος). και οτι θελω προτασεις και καλα σαν νεο ατομο σαν νεο μυαλο. ο λογος που με πηρε στηνδουελαι ειναι γιατι οπως ειπα μου κοβειθ σε τεχνικα θεμτα... οτι ειχα να κανω με τετοια ατομα που να το φανταστω ουτε μου το ειπε κανεις... φαντασου να σου πουν πανε κανε αυτο και οταν πας και το κανειςκαι το αφεντιοκο το ηθελε αυτο μετα να γινοντε οσο ειπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα