Προς το περιεχόμενο

Επίθεση από συνάδελφο

auto_euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

παρένθεση:

πριν προσπαθήσεις να οργανώσεις ένα εργοστάσιο και μια γραμμή παραγωγής, προσπάθησε να οργανώσεις τον λόγο σου. Έχεις γράψει 100 αραδες και έχεις βάλει 3 τελείες, είναι πολύ δύσκολο να διαβάσω το κείμενο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρένθεση:

πριν προσπαθήσεις να οργανώσεις ένα εργοστάσιο και μια γραμμή παραγωγής, προσπάθησε να οργανώσεις τον λόγο σου. Έχεις γράψει 100 αραδες και έχεις βάλει 3 τελείες, είναι πολύ δύσκολο να διαβάσω το κείμενο.

Παίζει να είναι η καλύτερη απάντηση που διάβασα μέχρι τώρα σε αυτό το νήμα. Εντάξει, και εγώ σκράπας είμουν στην ορθογραφία και στην γραμματική, αλλά όχι και έτσι.

Εγώ υποθέτω ότι ζει, αλλά δεν έλαβε την απάντηση που περίμενε και το άφησε το θέμα. Πιθανώς να έχει βρεθεί κάποια λύση, είτε καλή είτε κακή.

Εντάξει, και εγώ σκράπας είμουν στην ορθογραφία και στην γραμματική, αλλά όχι και έτσι.

Ευτυχώς που ήσουν και πλέον δεν είσαι :) Το γνώθι σαυτόν, σημαντική και σπάνια αρετή στις μέρες μας!!!!!!

Ευτυχώς που ήσουν και πλέον δεν είσαι :) Το γνώθι σαυτόν, σημαντική και σπάνια αρετή στις μέρες μας!!!!!!

Δεν είπα ότι είμαι τέλειος. Άλλο μια λάθος λέξη και άλλο να έχεις γράψει ολόκληρο κείμενο και να μην έχεις βάλει σημεία στίξης.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ζω φυσικά.

δεν με είχε προσλάβει ο διευθυντής αλλα ο γιος του αφεντικού.

οι σπουδές μου είναι μηχανικός αυτοματισμού.

παρόλο τις πολύ γρήγορες απαντήσεις (χωρίς τον σωστό ελεγχο κλπ κλπ) τα πράγματα έγιναν όπως ακριβώς τα είπα, και προτάσεις βελτίωσης παραγωγής ήθελαν και ανέφεραν θέση προϊσταμένου και γενικά ήθελαν νεες ιδεες για ενα πιο ευρωπαϊκό εργοστάσιο. μόνο που τελικά δεν είχαν μεταξύ τους αποφασίσει τι ακριβώς θέλουν και πως θα το πάρουν και κυρίως ποιος είναι ο τρόπος που θα το ελέγξουν αυτό.

με τα πολλά σήμερα απολύθηκα (λόγω ασυμφωνία χαρακτήρων όπως ακουστικέ) ενω είχε απολύσει μερικέ μέρες πιο νωρίς, όχι το ατομο που μου έκανε επιθεση, αλλα το τελευταίο άτομο που με προκάλεσε πριν την επίθεση (σήμερα το έμαθα και οχι απο το αφεντικό). άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

πρώτη φορά βλέπω αφεντικό να μην ξέρει στ' αλήθεια τι γίνεται, να τρώει τόσο ψέμα και να θεωρεί μαυρο πρόβατο το άτομο που το προσέλαβε με την οδηγία να διαφωνήσει στην ουσία με το κατεστημένο που έχει ξεφύγει από τον έλεγχό του. ή πιο απλά ήθελε εργάτη πολυτελείας.

φανταστείτε οτι για να επιβεβαιώσει εαν έχω μάθει κάτι στην δουλειά ρωτούσε άτομα που εμπιστευόντουσαν τα άτομα που δεν εμπιστευόταν ο ίδιος...

τέλος πάντων τρομερή εμπειρία.

αληθινό θέατρο παραλόγου!

παρεμπιπτόντως ψάχνω δουλειά. απευθύνομαι σε πιθανές θέσης εργασίας που θέλουν έργα, συνέπεια και μέθοδο. όχι κοινωνικές εκτός θέματος κολωτούμπες :-) ξέρω ξέρω! Μετανάστη! ;-)

ευχαριστώ για την προσοχή σας

ζω φυσικά. δεν με είχε προσλάβει ο διευθυντής αλλα ο γιος του αφεντικού. οι σπουδές μου είναι μηχανικός αυτοματισμού. παρόλο τις πολύ γρήγορες απαντήσεις (χωρίς τον σωστό ελεγχο κλπ κλπ) τα πράγματα έγιναν όπως ακριβώς τα είπα, και προτάσεις βελτίωσης παραγωγής ήθελαν και ανέφεραν θέση προϊσταμένου και γενικά ήθελαν νεες ιδεες για ενα πιο ευρωπαϊκό εργοστάσιο. μόνο που τελικά δεν είχαν μεταξύ τους αποφασίσει τι ακριβώς θέλουν και πως θα το πάρουν και κυρίως ποιος είναι ο τρόπος που θα το ελέγξουν αυτό. με τα πολλά σήμερα απολύθηκα (λόγω ασυμφωνία χαρακτήρων όπως ακουστικέ) ενω είχε απολύσει μερικέ μέρες πιο νωρίς, όχι το ατομο που μου έκανε επιθεση, αλλα το τελευταίο άτομο που με προκάλεσε πριν την επίθεση (σήμερα το έμαθα και οχι απο το αφεντικό). άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. πρώτη φορά βλέπω αφεντικό να μην ξέρει στ' αλήθεια τι γίνεται, να τρώει τόσο ψέμα και να θεωρεί μαυρο πρόβατο το άτομο που το προσέλαβε με την οδηγία να διαφωνήσει στην ουσία με το κατεστημένο που έχει ξεφύγει από τον έλεγχό του. ή πιο απλά ήθελε εργάτη πολυτελείας. φανταστείτε οτι για να επιβεβαιώσει εαν έχω μάθει κάτι στην δουλειά ρωτούσε άτομα που εμπιστευόντουσαν τα άτομα που δεν εμπιστευόταν ο ίδιος... τέλος πάντων τρομερή εμπειρία. αληθινό θέατρο παραλόγου! παρεμπιπτόντως ψάχνω δουλειά. απευθύνομαι σε πιθανές θέσης εργασίας που θέλουν έργα, συνέπεια και μέθοδο. όχι κοινωνικές εκτός θέματος κολωτούμπες :-) ξέρω ξέρω! Μετανάστη! ;-) ευχαριστώ για την προσοχή σας

και φυσικα τωρα θα σουν πουν αρκετοι οτι ειχαν δικαιο με οτι σου ελεγαν ,εμ εσυ απλα λειτουργησες ως αποδοπομπιαιος τραγος. τωρα για το τι ψαχνεις και τι θα βρεις αλλου πατηρ ευαγγελιο. τουλαχιστο εμαθες και κατι απο αυτα...

• Like 1

όταν λές λόγω ασυμφωνία χαρακτήρων όπως ακουστικέ, τη εννοείς? από ποιον ακούστηκε, αυτός που σε είπε πως απολύεστε τη ακριβός σε είπε, χαρτί απόλυσης σε δώσανε? ασυμφωνία χαρακτήρων με ποιόν? 

• Like 1

παρένθεση:

δυσλεκτικος ειπε οτι ειναι ο ανθρωπος , πριν πουμε κατι καλο ειναι να διαβαζουμε το πρωτο ποστ και ζητησε και συγγνωμη  αν και δεν θα πρεπε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...