Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω μητικη GA-A75M-D2H και επεξεργαστη AMD A8-3850 και καρτα γραφικων AMD Radeon HD 7700 και θελω να κανω αναβαθμιση στον επεξεργαστη.Διαθετω 150-160 για μητρικη και επεξεργαστη.τον θελω για παιχνιδια(οχι τιποτα σοβαρο)  και ιντερνετ.ευχαριστω

Δημοσ.

Στη θέση σου φίλε θα έκανα ένα oc στον επεξεργαστή έστω και με αυτή την μητρική, αφού θα έβαζα έναν ανεμιστήρα να φυσάει τα mosfets και θα έφτιαχνα καλό αερισμό στο κουτί. Προϋπόθεση για oc πέραν αυτών που είπα θα ήταν μια καλή ψύκτρα και ένα 500αρι επώνυμο τροφοδοτικό και όχι καμιά κινεζιά που δεν βγάζει ούτε τα μισά watt (βλέπε turbox πχ). Λέω 500αρι καθώς είδα ότι έχεις και μια 7700 series κάρτα συν το γεγονός ότι οι llano είναι φαγανούτσικοι στο ρεύμα. Οι llano σηκώνονταν λαμπάδα με ένα oc και μάλιστα με oc ο δικός σου επειδή έχει κανονικούς πυρήνες και όχι modules (οι trinity, richland και οι kaveri δηλαδή οι επεξεργαστές των socket fm2 με τις δύο πρώτες ονομασίες και fm2+ για την τελευταία δεν έχουν κανονικούς πυρήνες, αλλά δύο διπύρηνους που βγάζουν σύνολο 4 αδύναμους πυρήνες σε σχέση με τους llano) θα είναι πένα για αρκετά χρόνια και δεν θα σου ανοίξει μπουκάλι ούτε σε r9 280 (όσο το δυνατόν λίγότερο bottleneck με περισσότερο overclock, οι llano έχουν κανονικούς πυρήνες). Τρελό μειονέκτημά τους ήταν η απαράδεκτη κατανάλωση που είχαν. Πιστεύω πως είσαι μια χαρά και σου προτείνω το oc γιατί κατάλαβα ότι θες κάτι παραπάνω από τον επεξεργαστή σου. Εγω προσωπικά δεν θα τον έκανα καν overclock, ακόμα και στοκ συμπεριφέρεται άψογα. 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Για να μην ανοίξω καινούργιο topic ρωτάω εδω. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το επεξεργαστή μου. 

Είναι Intel Celeron E3300. Ram εχω 3GB. Μητρική Κάρτα : Foxconn G41MXE.

Τι προτείνετε?Αξίζει?Στο pc τρέχω DEV C++. . Δεν το χρειάζομαι για παιχνίδια.Διαθέτω μέχρι 50 με 60 ευρώ αλλίως εαν δεν συμφέρει να μαζέψω και άλλα χρήματα ώστε να προχωρήσω στην σύνθεση ενός καινούργιου Pc. Ευχαριστω

Άκυρο το θέμα μεταφέρθηκε.

Δημοσ.

o 860κ κάνει overcolck γιατί έτυχε να τον έχω.

άλλα με τι ψήκτρα θα τον βάλεις όχι με την stock!

τυχενει να παιζεις παιχνιδια; αν ναι,στα ποσα fps πιανεις,και ειναι γενικα καλη;

και μεχρι ποσο παει με overlock

Δημοσ.

Κράστι ο a8 3850 είναι τούμπανος και πιστεύω πως δεν αξίζει να πας σε 860k 100%. Δεν νομίζω να χρειάζεσαι κάτι παραπάνω, είναι τετραπύρηνος γνήσιος ο οποίος με ένα overclock γίνεται ανώτερος κατά την γνώμη μου από τον 860κ (τόσο στοκ αλλά τόσο και υπερχρονισμένο). Oc=overclock, που σημαίνει υπερχρονισμός του επεξεργαστή. Για αυτά που γράφεις ότι θες είναι κάτι παραπάνω από αρκετός. Καλύτερα αναβάθμισε την ram σε 8gb με άλλη μια 4αρα, ίδιας συχνότητας, ίδιων timings, και ίδιου ρεύματος. Τώρα η μάρκα δεν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο αν τα χαρακτηριστικά των μνημών ταυτίζονται. Απορίες σχετικές με τα παραπάνω χαρακτηριστικά των μνημών, τις googlareis και είσαι ok  :-) . Επίσης κοίτα και μια κάρτα γραφικών γύρω στα 120 ευρώ και είσαι οκ. Δικιά μου πρόταση κάρτας η παρακάτω:

http://www.skroutz.gr/s/5268611/Asus-Radeon-R7-260X-2GB-OC-90YV0528-M0NA00.html

Δημοσ.

καλησπερα.εχω μητικη GA-A75M-D2H και επεξεργαστη AMD A8-3850 και καρτα γραφικων AMD Radeon HD 7700 και θελω να κανω αναβαθμιση στον επεξεργαστη.Διαθετω 150-160 για μητρικη και επεξεργαστη.τον θελω για παιχνιδια(οχι τιποτα σοβαρο)  και ιντερνετ.ευχαριστω

Για να πας ομως σε αλλο επεξεργαστη θα πρεπει να αγορασεις και καρτα γραφικων.

Καλησπέρα. Για να μην ανοίξω καινούργιο topic ρωτάω εδω. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το επεξεργαστή μου. 

Είναι Intel Celeron E3300. Ram εχω 3GB. Μητρική Κάρτα : Foxconn G41MXE.

Τι προτείνετε?Αξίζει?Στο pc τρέχω DEV C++. . Δεν το χρειάζομαι για παιχνίδια.Διαθέτω μέχρι 50 με 60 ευρώ αλλίως εαν δεν συμφέρει να μαζέψω και άλλα χρήματα ώστε να προχωρήσω στην σύνθεση ενός καινούργιου Pc. Ευχαριστω

Άκυρο το θέμα μεταφέρθηκε.

Καλυτερα να αλλαξεις μαζεψεις χρηματα για ενα καινουργιο pc,καθως στο συγκεκριμενο που εχεις θα πρεπει καθε λιγο να αναβαθμισεις μια τον επεξεργαστη μια τις Ram μια το τροφοδοτικο κλπ.

Δημοσ.

Γιατι δεν εχεις καρτα γραφικων αν πας σε αλλο επεξεργαστη Amd Fx.Οι επεξεργαστες A8 και Α10 λεγονται Apu επειδη εχουν μαζι και καρτα γραφικων.Αν λοιπον αλλαξεις επεξεργαστη χανεις και την καρτα γραφικων που εχει και πρεπει να παρεις ξεχωριστη.

Δημοσ.

Γιατι δεν εχεις καρτα γραφικων αν πας σε αλλο επεξεργαστη Amd Fx.Οι επεξεργαστες A8 και Α10 λεγονται Apu επειδη εχουν μαζι και καρτα γραφικων.Αν λοιπον αλλαξεις επεξεργαστη χανεις και την καρτα γραφικων που εχει και πρεπει να παρεις ξεχωριστη.

εχω ειδη καρτα γραφικων.την εχω αναφαρει στο 1ο ποστ

για τον  amd athlon x4 860k πια ειναι καλη μητρικη;

ητρικη;

Δημοσ.

Ναι ποια ακριβως εχεις δεν εχεις γραψει.7700 ειναι γενικα η σειρα οχι συγκεκριμενη καρτα http://www.amd.com/en-gb/products/graphics/desktop/7000/7700

Δημοσ.

τυχενει να παιζεις παιχνιδια; αν ναι,στα ποσα fps πιανεις,και ειναι γενικα καλη;

και μεχρι ποσο παει με overlock

δεν μπορώ να σου πω fps γιατί δεν έχουμε της ίδιες κάρτες εγώ έχω R9 270 και εσύ HD 7700 SERIES άλλα πια ακριβός ? γιατί αναφέρεις μόνο την σειρά.

πάει όσο μπορεί να αντέξει η ψήκτρα που θα βάλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...