Vaso0litsa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, Τον τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με τα MB της COSMOTE. Καμιά φορά χρησιμοποιώ το πακέτο με τα 500MB για έναν μήνα. Όμως τους τελευταίους μήνες με του που τελειώνει η προθεσμία ή τα MB τα λεφτά που έχω στην κάρτα εξαφανίζονται! Στην αρχή δεν έδινα πολύ σημασία γιατί τα ποσά ήταν πολύ μικρά όμως μόλις χθες μου έφαγε ένα δεκάρικο που έτυχε να είχα βάλει… Είναι καινούριο κόλπο για να σου τρώει λεφτά η εταιρία ή κάποια εφαρμογή που πρέπει να αφαιρεθεί;
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Πιθανοτατα καποια εφαρμογη φταει που συνδεεται και κατεβαζει δεδομενα.
leo06 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, Τον τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με τα MB της COSMOTE. Καμιά φορά χρησιμοποιώ το πακέτο με τα 500MB για έναν μήνα. Όμως τους τελευταίους μήνες με του που τελειώνει η προθεσμία ή τα MB τα λεφτά που έχω στην κάρτα εξαφανίζονται! Στην αρχή δεν έδινα πολύ σημασία γιατί τα ποσά ήταν πολύ μικρά όμως μόλις χθες μου έφαγε ένα δεκάρικο που έτυχε να είχα βάλει… Είναι καινούριο κόλπο για να σου τρώει λεφτά η εταιρία ή κάποια εφαρμογή που πρέπει να αφαιρεθεί; όταν τελειώσουν τα δωρεάν χρεώνεσαι 1 ευρώ το 24ωρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα