Michael_Wx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Η cpu είναι στο 100% συνεχώς ανεξάρτητος εάν έχω ανοίξει μια εφαρμογή η όχι γνωρίζει κάνεις τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ.
Michael_Wx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι από διεργασία γιατί το κάνει από χτες συνέχεια αυτό. Κλείνω ανοίγω τον υπολογιστή αυτό κάνει ξάνα.
panagiwths1987 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 εχεις απενεργοπιησει απο startup τις εφαρμογες που δεν χρειαζεσαι? καλου κακου κανε και ενα σκαναρισμα με malwarebytes
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι από διεργασία γιατί το κάνει από χτες συνέχεια αυτό. Κλείνω ανοίγω τον υπολογιστή αυτό κάνει ξάνα. Τι θα πει δεν ειναι απο διεργασία και απο τι ειναι? Ανεβασε εδω ενα print screen απο τις διεργασίες σου
tsilitheo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 .....εποπτεια πορων....δες τι ειναι αυτο που στρεσαρει την CPU ..δεξι κλικ..αναζητηση ονλαιν Πιθανοτερο ειναι το antivirus ή η gpu ...
SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δώσε μια εικόνα απο αυτο που είπαν τα παιδιά αλλα έχε στο νού σου και την περίπτωση καποιο trojans κτλπ να σου τρώει πόρους απο το σύστημα σου , για αυτο καλό ειναι ενα scan με malwarebytes και adwcleaner
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Παστες μηπως ;; Πως σχετιζεται η θερμοαγωγιμη με την 100% χρηση της CPU?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Το φιλο @Michael_Wx πρεπει να τον εφαγαν οι διεργασίες για αυτο και εξαφανίστηκε
PCModFreak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Πως σχετιζεται η θερμοαγωγιμη με την 100% χρηση της CPU? Σετίζεται. Εαν εχεις επεξεργαστη που αναβει και βαλεις πολλες διεργασιες και δεν εχεις καλη θερμοαγωγιμη λαλαει. Ειχα παλια athlon και ειχα αυτα τα προβληματα μεχρι που του εβαλα καλη ψυκτρα και παστα. αναβε με 40 διεργασιες ολες και ολες και με το ανοιγα μια βαρια εφαρμογη ΜΠΑΜ. Αρα σχετιζεται!
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Σετίζεται. Εαν εχεις επεξεργαστη που αναβει και βαλεις πολλες διεργασιες και δεν εχεις καλη θερμοαγωγιμη λαλαει. Προφανως. Επειδη εχεις βαλει τσιχλα για θερμοαγωγιμη. Οχι επειδη τρεχεις πολλες διεργασιες. Ειχα παλια athlon και ειχα αυτα τα προβληματα μεχρι που του εβαλα καλη ψυκτρα και παστα. αναβε με 40 διεργασιες ολες και ολες και με το ανοιγα μια βαρια εφαρμογη ΜΠΑΜ. Αρα σχετιζεται! Προφανως. Επειδη εχεις βαλει τσιχλα για θερμοαγωγιμη/δεν εχεις επαρκη ψυξη. Οχι επειδη τρεχεις πολλες διεργασιες. 100% CPU μπορει να μεταφραστει σε αυξημενη θερμοκρασια, το αναποδο οχι. Δεν ειναι αμφιδρομο. Η μονη περιπτωση (τραγικο bug/χαλια configuration) ειναι το software που χρησιμοποιεις για να παρακολουθεις τις θερμοκρασιες να αποσχολει την CPU στο επακρο μολις δει οτι επιασε τους πχ75 βαθμους, για..ηλιθιο λογο. Το οποιο σημαινει πως πρεπει να στειλεις το συγκεκριμενο software απο κει που ηρθε καθως απετυχε παταγωδως στη βασικοτερη δουλεια που ειχε να κανει.
PCModFreak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή δεν ανεβαίνει το CPU usage γιατί εχεις υψηλο error rate και ο επεξεργαστης ζητα ξανα και ξανα δεδομενα? Αρα τσαμπα ασχολούνται με την ψύξη τόσοι άνθρωποι και εχουν φτιαξει τοσες πατεντες; εχεις ιδεα για τι μιλαω η θα μου απαντησεις ειρωνικα και εξυπνιστικα νταηλιστικα οπως και πριν. αυτα στο σπιτακι σου αγορινα μου οχι εδω μεσα. εγω μιλησα φρονιμα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή δεν ανεβαίνει το CPU usage γιατί εχεις υψηλο error rate και ο επεξεργαστης ζητα ξανα και ξανα δεδομενα? Αρα τσαμπα ασχολούνται με την ψύξη τόσοι άνθρωποι και εχου φτιαξει τοσες πατεντες; εχει ιδεα για τι μιλαω η θα μου απαντησεις ειρωνικα και εξυπνιστικα νταηλιστικα οπως και πριν. αυτα στο σπιτακι σου αγορινα μου οχι εδω μεσα. εγω μιλησα φρονιμα. Δεν ξερω που ειδες τα νταηλικια, την ειρωνεια και την εξυπναδα, αλλα το σιγουρο ειναι πως θα συνεχισεις οντως να μιλας φρονιμα απο δω και περα. Για την ιστορια, εαν καταλαβες απο αυτα που ειπα οτι "τσαμπα ασχολουνται τοσοι ανθρωποι με την ψυξη", μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα. Καλως ή κακως δεν θα το συνεχισουμε "αγορινα". Cheers
PCModFreak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 http://en.wikipedia.org/wiki/Soft_error
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα