kanesaxo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ψάχνω λύση στο εξής πρόβλημα: Εχω τις επαφές μου αποθηκευμένες στο gmail μου. Ετσι τις μετέφερα απ'το SG3 που είχα, στο SG4 το οποίο ως γνωστόν παίρνει micro sim. Πήρα άλλη μια συσκευή για 2η, ένα Caterpillar, άνευ android. Αυτό παίρνει τη κανονική sim. Μια φαεινή ιδέα για να μεταφέρω τις επαφές; το CAT, παρόλο που μπαίνει στο ιντερνετ, δε ξερω κάποιο τρόπο να τις μεταφέρω. Στις επιλογές τηλεφώνου πάλι εχει μόνο μεταφορά απο sim/τηλέφωνο. Κάποιος...;
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Τότε η μόνη λύση είναι να πάρεις ένα τέτοιο αντάπτορα, να μεταφέρεις όλες τι επαφές απο τη μνήμη του GS4 στην micro sim, μετά να βάλεις τη micro sim στον αντάπτορα και μετά στο καινούριο κινητό.
kanesaxo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Hθελα να γλυτωσω αυτά τα κοπυ πειστ στη micro sim του γκάλαξυ...αλλά απ'το να αντιγράψω με το χέρι τοσες επαφές, θα το κάνω. Δοκιμασα χθες με εξπορτ σε καθε ειδος που μου επετρεπε το gmail και σωσιμο στην sd του cat, αλλά τζίφος. Ta excel δε τα αναγνωριζε, και το vcard των 450 επαφών το έβλεπε σαν ένα αριθμό μόλις.
mariosraptor Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 http://catphones.com/en-gb/support/b100/
kanesaxo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μάριε, το βρήκα κι εγώ και τακτοποίησα το θέμα των επαφών. Πάλι βέβαια με ταλαιπώρησε, διότι δε διάβαζε το "προγραμμα" αυτό τις επαφές που εκανε export το gmail σε οποιαδήποτε μορφή. Εν τέλει τις πέρασα στο outlook και απο κεί στο πρόγραμμα αυτό και απο κεί στη συσκευή. Τέλος καλό όλα καλά. Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα