Dimitristsak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μόλις αγόρασα την asus r9 290 4gb και μολις την συνδεσα στο τροφοδοτικο μου το pc δεν ανοιγει καν τα bios! Εαν συνδέσω την οθονη μου στην μητρικη την ωρα που ειναι συνδεμενη η καρτα δεν κανει τιποτα επίσης...Αν αποσυνδέσω την gpu ο υπολογιστής ανοίγει κανονικα.Δοκίμασα να αλλαξω τις ρυθμίσεις απο τα bios πριν εγκαταστήσω την καρτα αλλα και παλι συμβαίνει το ίδιο.. Ακομα προσπάθησα να κανω reset στο bios και να βάλω μετα την gpu αλλα και παλι τίποτα..πρόσεξα ότι αν βάλλω μόνο το ένα καλώδιο τροφοδοσίας στη gpu ο υπολογιστής ανοιγει κανονικά αλλα δεν αναγνωρίζει καθόλου την gpu...To pc πριν την εγκατάσταση της καρτας δούλευε με τα γραφικά του επεξεργαστή..Σκέφτομαι αν υπάρχει πρόβλημα με την μητρική ή αν το τροβοδοτικό δεν σεικώνει την κάρτα μου...Σχειάζομαι βοήθεια PSU:corsair tx650MOTHERBOARD:gigabyte H77M-D3HCPU: intel i5 3570k
Dimitristsak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εαν εχω την καρτα συνδεμένη όπου και αν συνδέσω την οθόνη δεν κάνει τπτ... δεν είναι θεμα οθόνης.. το pc δεν ανοιγει καν.. μονο αν ΔΕΝ εχω την καρτα στο pc ανοίγει.. προφανώς αν δεν εχω συνδεμενη την καρτα η οθόνη συνδέεται στην μητρική
SouLSLayeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Τι εννοείς δεν ανοίγει καν στα bios? Σαν να μην είναι στην πρίζα επίπεδο ψόφου ή κάτι άλλο? Πάει να ανάψει και σβήνει απότομα? Τα φουρφούρια της κάρτας και όχι μόνο γυρνάνε? Το τροφοδοτικό θα έπρεπε να την σηκώνει.
Dimitristsak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Τι εννοείς δεν ανοίγει καν στα bios? Σαν να μην είναι στην πρίζα επίπεδο ψόφου ή κάτι άλλο? Πάει να ανάψει και σβήνει απότομα? Τα φουρφούρια της κάρτας και όχι μόνο γυρνάνε? Το τροφοδοτικό θα έπρεπε να την σηκώνει. Ολα τα fans δουλεύουν..δεν σβήνει.. δεν κάνει το "μπιπ" που κανονικά κάνει όταν ανοιγει και δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη μολις πατήσω το κουμπί να κλείσει το pc κλείνει αμέσως
SouLSLayeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχεις εύκαιρο άλλο τροφοδοτικό που να τη σηκώνει ή άλλη κάρτα, αλλά θα μπορούσες να κατεβάσεις το @BIOS και να δοκιμάσεις να κάνεις ένα update στα γρήγορα. Το κάνεις μέσα από το λειτουργικό και είναι πολύ απλό. 1
Sakiz105 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Με τι καλωδια συνδεεις την καρτα? Με τα 6πινα-8πινα του τροφοδοτικου η εβαλες αυτα τα μολεξ?
Dimitristsak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 οκ η κάρτα δούλεψε :-D εμφανίστηκε όμως ένα νέο πρόβλημα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΆΣΙΝΑ!! οι drivers ειναι εγκατεστημένοι κανονικά... μόλις αλλάξω την ανάλυση σε 900p γίνονται πάλι κανονικα.. αλλά σε 1080 γίνονται όλα πράσινα :/ δεν ξέρω τι συμβαίνει.. πριν βάλω την κάρτα δούλευε κανονικά στα 1080p Δείτε πως ειναι ακριβώς http://postimg.org/image/p8xja25jz/
SouLSLayeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 1) Τι έκανες και δούλεψε? 2) Με τι συνδέεται η οθόνη?
Λύση Sakiz105 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Λύση Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Κατεβασε το ddu και σβησε ολους τους drivers ενω εισαι σε safe mode.Μετα ξαναπαιρνα τους 1
Dimitristsak Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά χίλια ευχαριστώ!!! Όλα είναι έτοιμα!! Η gpu δούλεψε χάρις το update του bios Το πρόβλημα με την πράσινη οθόνη λύθηκε χάρις την απεγκατάσταση και την εγκατάσταση των drivers!! Είστε φοβεροί <3 <3 :-D :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα