Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω ενα smartphone, δεν ειναι γνωστη η μαρκα ειναι απο κινα με εκδοση android 4.4, 

Το προβλημα ειναι οτι δεν φορτιζει, ενω δειχνει αναμενος ο κεραυνος οτι δινει φορτιση, δεν μου φορτιζει καθολου.... 

Εκανα factory default και απο 19% πηγε στο 24% και παλι κολλησε εκει....

Τι μπορω να κανω ?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω ενα smartphone, δεν ειναι γνωστη η μαρκα ειναι απο κινα με εκδοση android 4.4, 

Το προβλημα ειναι οτι δεν φορτιζει, ενω δειχνει αναμενος ο κεραυνος οτι δινει φορτιση, δεν μου φορτιζει καθολου.... 

Εκανα factory default και απο 19% πηγε στο 24% και παλι κολλησε εκει....

Τι μπορω να κανω ?

Με άλλο φορτιστή έχεις δοκιμάσει? Το κινητό ποιο είναι? Έκανες κάτι στο κινητό και δεν σου φορτίζει πια?

Δημοσ.

Δοκιμασα με 3 φορτιστες... Η αληθεια ειναι οτι μερικες φορες δεν κανει καλη επαφη και φευγει ο κεραυνος...Οχι δεν του εκανα κατι... Τωρα εβγαλα τη μπαταρια για 5 λεπτα κ την εβαλα και προχωρησε στο 27% και προχωραει ."μαλλον"

ΥΣ...Κολλησε στο 27%

Δημοσ.

Δοκιμασα με 3 φορτιστες... Η αληθεια ειναι οτι μερικες φορες δεν κανει καλη επαφη και φευγει ο κεραυνος...Οχι δεν του εκανα κατι... Τωρα εβγαλα τη μπαταρια για 5 λεπτα κ την εβαλα και προχωρησε στο 27% και προχωραει ."μαλλον"

ΥΣ...Κολλησε στο 27%

Κλείσε το κινητό, βγάλε την μπαταρία, σκούπισε τα πάντα καλά, μην έχει μαζέψει κάπου υγρασία, άστο να ηρεμήσει καμιά ώρα και ξαναδοκίμασε, αλλά να είσαι σίγουρος ότι είναι καλός ο φορτιστής. Επίσης δοκίμασες να το φορτίσεις από usb θύρα, μήπως το ανταπτοράκι του καλωδίου έχει πρόβλημα!?

Δημοσ.

Eβγαλα μπαταρια για 5 λεπτα ξανα και το εβαλα να φορτισει και τωρα μου δειχνει 62%..... Τι γινεται καλεεεεεεε

Δημοσ.

Eβγαλα μπαταρια για 5 λεπτα ξανα και το εβαλα να φορτισει και τωρα μου δειχνει 62%..... Τι γινεται καλεεεεεεε

Μήπως η μπαταρία φορτίζει μια χαρά, αλλά κάτι έχει παιχτεί με το κινητό και είτε δεν διαβάζει σωστά την μπαταρία είτε κάτι έχει κολλήσει!?

Δημοσ.

Μπορει... Αλλα τι να κανω ? Θα το αφησω καμια ωρα να φορτισει πληρως και αν ειμαι τυχερος και μου δειξει 100% θα του πατησω κανα calibration μπας και....

ΥΣ τωρα λεει 38% οτι να ναι

υσ2 38 +62 = 100% δεν ξερω αν παιζει κανα ρολο ή ειναι τυχαιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...