Legolas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια, εχω ενα smartphone, δεν ειναι γνωστη η μαρκα ειναι απο κινα με εκδοση android 4.4, Το προβλημα ειναι οτι δεν φορτιζει, ενω δειχνει αναμενος ο κεραυνος οτι δινει φορτιση, δεν μου φορτιζει καθολου.... Εκανα factory default και απο 19% πηγε στο 24% και παλι κολλησε εκει.... Τι μπορω να κανω ?
maddoctor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια, εχω ενα smartphone, δεν ειναι γνωστη η μαρκα ειναι απο κινα με εκδοση android 4.4, Το προβλημα ειναι οτι δεν φορτιζει, ενω δειχνει αναμενος ο κεραυνος οτι δινει φορτιση, δεν μου φορτιζει καθολου.... Εκανα factory default και απο 19% πηγε στο 24% και παλι κολλησε εκει.... Τι μπορω να κανω ? Με άλλο φορτιστή έχεις δοκιμάσει? Το κινητό ποιο είναι? Έκανες κάτι στο κινητό και δεν σου φορτίζει πια?
Legolas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμασα με 3 φορτιστες... Η αληθεια ειναι οτι μερικες φορες δεν κανει καλη επαφη και φευγει ο κεραυνος...Οχι δεν του εκανα κατι... Τωρα εβγαλα τη μπαταρια για 5 λεπτα κ την εβαλα και προχωρησε στο 27% και προχωραει ."μαλλον" ΥΣ...Κολλησε στο 27%
maddoctor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμασα με 3 φορτιστες... Η αληθεια ειναι οτι μερικες φορες δεν κανει καλη επαφη και φευγει ο κεραυνος...Οχι δεν του εκανα κατι... Τωρα εβγαλα τη μπαταρια για 5 λεπτα κ την εβαλα και προχωρησε στο 27% και προχωραει ."μαλλον" ΥΣ...Κολλησε στο 27% Κλείσε το κινητό, βγάλε την μπαταρία, σκούπισε τα πάντα καλά, μην έχει μαζέψει κάπου υγρασία, άστο να ηρεμήσει καμιά ώρα και ξαναδοκίμασε, αλλά να είσαι σίγουρος ότι είναι καλός ο φορτιστής. Επίσης δοκίμασες να το φορτίσεις από usb θύρα, μήπως το ανταπτοράκι του καλωδίου έχει πρόβλημα!?
Legolas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Eβγαλα μπαταρια για 5 λεπτα ξανα και το εβαλα να φορτισει και τωρα μου δειχνει 62%..... Τι γινεται καλεεεεεεε
maddoctor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Eβγαλα μπαταρια για 5 λεπτα ξανα και το εβαλα να φορτισει και τωρα μου δειχνει 62%..... Τι γινεται καλεεεεεεε Μήπως η μπαταρία φορτίζει μια χαρά, αλλά κάτι έχει παιχτεί με το κινητό και είτε δεν διαβάζει σωστά την μπαταρία είτε κάτι έχει κολλήσει!?
Legolas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μπορει... Αλλα τι να κανω ? Θα το αφησω καμια ωρα να φορτισει πληρως και αν ειμαι τυχερος και μου δειξει 100% θα του πατησω κανα calibration μπας και.... ΥΣ τωρα λεει 38% οτι να ναι υσ2 38 +62 = 100% δεν ξερω αν παιζει κανα ρολο ή ειναι τυχαιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα