eddie1996 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα Παιδιά!! Έχω το δωρεάν της microsoft και το φοβάμαι λιγάκι. Δεν το έχω πολύ εμπιστοσύνη ειδικά που κάνω επίσης συναλλαγές μέσω internet. 1) Ποιό να προτιμήσω και γιατί? 2) πιο να πάρω? Το απλό ή το σύνθετο που έχει και internet security? Εάν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε πείτε το!! Ευχαριστώ!
mpompo13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Έχει και αρκετά δωρεάν που είναι αξιόπιστα. Με τυχαία σειρά: comodo avast avg avira 360 antivirus bitdefender
panagiwths1987 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 το kaspersky ειναι λιγο βαρυ , με την εννοια οτι απορροφα πορους απο το συστημα , ενω το eset ειναι πιο ελαφρυ .
G1O Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 δεν ειναι καθολου βαρυ,ειναι αξιοπιστο σου το προτεινω σε σχεση με το eset. kaspersky internet security panagiwths1987 αυτο το θεωρεις βαρυ;πριν τοποθετηθεις ρωτησε,κανε ελεγχο το τι πορους απαιτει το καθε αντιικο σε καθε λειτουργικο με vmware. το kis εχει καταναλωση ραμ 35-130 mb!
panagiwths1987 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 δεν μιλησα για αξιοπιστια(φυσικα και ειναι απο τα καλυτερα security suites) μιλησα καθαρα για θεμα ποσους πορους καταναλωνει και επισης το εκανα σε σχεση με το nod32 που ρωταει ο φιλος
G1O Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 δεν μιλησα για αξιοπιστια(φυσικα και ειναι απο τα καλυτερα security suites) μιλησα καθαρα για θεμα ποσους πορους καταναλωνει και επισης το εκανα σε σχεση με το nod32 που ρωταει ο φιλος εχεις κανει δοκιμες να αποδειξεις ο,τι εινα πιο ελεφρυ το eset απο το kis ; εδω και οι ελεγχοι στα free αντιικα απο το pcsteps Site: Ελαφρύ Antivirus - "Ζυγίζουμε" τα Καλύτερα Δωρεάν Αντιικά και μια συνολικη εικονα Site: εδω 1
sam27gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) τη συστημα εχεις λειτουργικο και λοιπα χαρακτιριστικα ? απο μεριας μου εχοντας δοκιμασει και τα 2 το eset (antivirus και internet security) αλλα και το kaspersky (antivirus και internet security) απο το 2008 αυτη ειναι ολη και ολη ειναι η εμπειρια μου . θα σου προτεινα το eset ειναι ελαφρυ ισως να μην καταλαβεις διαφορα παντα σε σχεση με το ηδη υπαρχον της microsoft στην εκινηση σε αντιθεση με το kaspersky που ειναι αναλογα με την χρονια του. Μπορει να ειναι τοσο βαρυ που να σου γονατισει το συστημα εμενα προσωπικα μου το γ...... η εκδοση 2014 antivirus το καλοκαιρι με μπλε οθονες και ηταν μετα απο φορματ καθαρο απο ιους και λιγοστες εφαρμογες δοκιμασα να το περασω στης αδερφης μου σε win 7 πριν απο δυο μέρες μην παει χαμενη η αδεια και κολλησαν τα windows στην επανεκινηση μετα ενημερώσεις της microsoft. το eset κανει δουλεία πιανει αρκετο πραγμα δεν ειναι υποδεέστερο του kaspersky και επισεις κατι στα συν του eset Μπορεις να εχεις προστασια για εναν υπολογιστη για τρια χρονια η τρεις υπολογιστες για εναν χρονο σε αντιθεση με το kaspersky που παραδειγμα μπορεις να πληρωσεις κανα τριανταρι ευρο για το antivirus του kaspersky και να χεις 1 χρονο προστασια για τρεις υπολογιστες αυτο δεν μπορεις να το αλλαξεις Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2015 από sam27gr
G1O Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 sam27gr μπορεις κανονικα να αγορασεις μια αδεια για εναν υπολογιστη Site: Kaspersky Internet Security - multi-device 2015 επισης αναφερθηκες σε υπολογιστη της αδερφης σου εισαι σιγουρος οτι προκληθηκε απο το αντιικο και οχι απο τις μαζικες ενημερωσεις που απο το καλοκαιρι δημιουργουνται προβληματα; ενα αντιικο εχει ορισμενες ωρες που κανει σαρωσεις οταν δεν χρησιμοποιειται το συστημα οποτε εκει δουλευει ο δισκος ,ενας φυλλομετρητης χρειαζεται τουλαχιστον 150 mb για μια καρτελα ,δεν το συζητω για 10 καρτελες που απαιτει 1 +gb ram,αρα τα 100 η και 200 mb που θα χρειαστει ενα αντιικο ειναι αστειο
eddie1996 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις αποψις σας! Θα παρω μάλλον eset ποιο να πάρω? Το απλό η το internet security ?
G1O Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις αποψις σας! Θα παρω μάλλον eset ποιο να πάρω? Το απλό η το internet security ? αφου κατεληξες στο eset, το smart που εχει και firewall ,επισης μπορεις να κανεις και δοκιμη 1 μηνα σχεδον σε ολα τα αντιικα δωρεαν Site: ESET Smart Security
eddie1996 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ και πάλι!! αλλά τελικά θα αργήσω λίγο να το πάρω γιατί δεν έχω πολύ ρευστό αυτή την στιγμή
panagiwths1987 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 παντως σκεψου και την λυση ενος καλου antimalware(avast) σε συνδυασμο με ενα καλο firewall (comodo)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα