Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα παιδια.

εχω το εξης προβλημα.εκει που το pc λειτουργει κανονικα ξαφνικα παγωνει ενω αν παιζει τραγουδι απο πισω κολλαει σε λουπα κ ακουγεται ενα γκρρρρρρρρ -καταλαβατε σα να παιζει σε ριπιτ δειγμα ηχου ελαχιστων ms.-

αυτο κραταει για 1-2 δευτερολεπτα,μετα ολα οκ.μεχρι να το ξανακανει.

τι μπορει να φταιει?

εχω amd athlon II x2 250 3.00GHz με 6 giga μνημη κ 64bit λειτουργικο σε εναν ssd.

δε το κανε παντα.τωρα τελευταια το κανει.

Δημοσ.

Κατι ζεσταινεται εκει μεσα ή δεν παταει καλα!Ψαξε τους ανεμιστηρες σου στην καρτα γραφικων(και οτι αλλο εχει ανεμιστηρα),καθαρισε τα και ριξε μια ματια σε ολες τις φισες που πατανε καρτες,τροφοδοσιες και καθαρισετα και αυτα

Δημοσ.

τσεκαρεις θερμοκρασιες οπως ειπε και ο φιλτατος απο πανω, virus scan, και monitor τον task manager να δεις ποιο process τραβαει τον επεξεργαστη σου.

στην δικια μου περίπτωσή οποτε βαζω στην μητρική μου μια gpu να παιξει σε x16 χαλανε οι θυρες usb και στο ακυρο μου ανεβαζει το system interupts στον θεο προκαλοντας το lopie loop στον ήχο που ακους και εσυ, οταν πχ κουναω το ποντικι ή βαζω ενα φλασακι (το πληκτρολογιο που ειναι ps/2 παιζει μια χαρα και ετσι ανακαλυψα το προβλημα)

αν θες το system monitor κανει log τα processes απο οτι βλεπω

Δημοσ.

τσεκαρω θερμοκρασιες κ χαμηλωνω στροφες με το speedfan.μεχρι καμια 50αρα η gpu παει.τα υπολοιπα χαλαρα μεχρι 35? εκει.

βεβαια εχω ξηλωσει ανεμιστηρες in out για ησυχια.το ξερω σφαλμα,αλλα δε φαινεται κατι να καιει..λετε ναναι κανα τσιπσετ πχ κ να τη δινει λαθος τη θερμοκρασια?

Δημοσ.

σε iddle τα παραπανω ή σε heavy load? τα  50 της gpu ειναι πολλα για iddle αναλογα την καρτα βεβαια.

στο κανει συχνα;

μπορει να φτεει καποιος driver, κανε ενα update και μετα δοκιμασε ενα φρεσκο install των windows, να αποκλεισουμε το ενδεχομενο να φτεει το software.

τι κανεις συνήθως οταν σου κανει το πάγωμα;

α και κανα bios reset-clear cmos

Δημοσ.

σε χρηση ιντερνετ πχ με κανα τραγουδακι χαλι.δε τρεχει κατι ιδιαιτερο απο πισω.

το κανει καθε μια ωρα τουλαχ κ μπορει κ καθε 10λεπτο λολ.

λες να κανω ενα clear cmos κ factory ρυθμισεις να στρωσει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...