Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 αν έχεις dell λάπτοπ και ο δίσκος είναι προσβάσιμος,τον αλλάζεις χωρίς να χαθεί η εγγύηση.(Νομίζω το ίδιο ισχύει και στα lenovo) απο κει και πέρα για τους άλλους κατασκευαστες δεν γνωρίζω,θα σου έλεγα να μιλήσεις με την αντιπροσωπεία για την εγγύηση και την αλλαγή δίσκου. Επόμενη λύση να μην ανοίγεις μαζί 1500 εφαρμογές όπως έχεις συνηθίσει στο desktop και να μην τερματίζεις το μηχάνημα,και η αδρανοποίηση μια χαρά κάνει τη δουλειά της και δεν κάνει 1000ώρες να ανοίξει και οι εφαρμογές που είχες ανοίξει ανοίγουν ελαφρώς γρηγορότερα(μιας και έχουν διατηρηθεί τα δεδομένα τους)
alextrela172 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Θα έλεγα να το επιστρέψεις πίσω μιας και πολύ πρόσφατα το πήρες. Δεν δικαιολογειται να σέρνεται νέο μηχάνημα έστω και δίσκο από την εποχή των Νεάντερταλ! Δώσε link με το ακριβώς μοντέλο που έχεις να δούμε χαρακτηριστικά.
smoke0man2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Είμαι από κινητό Το θέμα είναι ότι ακούς όταν δουλεύει και κάνει write and read Επειδή ξέρω ότι στα eshop δύσκολο να το αλλάξουν. Εάν δεν υπάρχει πρόβλημα λέω να το υποστω
thelos257 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα ποιο λαπτοπ (μοντελο ονομα κατασκευΑστη) ειναι τι windows εχεις περασμενα ;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά, ηρεμήστε λίγο, τον φάγατε τον άνθρωπο: 1) Το AHCI μην το αλλάξεις σε IDE, δεν πρόκειται να δεις κάποιο όφελος. 2) Τι εφαρμογές τρέχουν στην εκκίνηση (βγάζουμε τις άχρηστες, π.χ. το Skype δεν έχει λόγω να φορτώνει στο boot, εκτός αν το θέλεις όλη την ώρα ανοιχτό 3) ALT-CTRL-DEL, διαχείριση εργασιών και βλέπουμε τι είναι αυτό που κάνει τόσο μεγάλη χρήση δίσκου 4) Ένας έλεγχος στο δίσκο (HD sentinel ή διαγνωστικά κατασκευαστή, π.χ. WD Data Lifeguard tools, Seagate Seatools) 5) Αν θέλεις να βάλεις SSD, τους ρωτάς αν μπορείς να το κάνεις εσύ χωρίς απώλεια εγγύησης, ή στη χειρότερη αν το αναλαμβάνουν αυτοί (χωρίς απώλεια εγγύησης).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα