Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με αυτό το budget:

MB

CPU

RAM

VGA

αν έχετε κάποια καλή πρόταση.

Το πσ είναι για ταινίες, μπρόουζινγκ, qbase, skyrim στα τέρματα (αν γίνεται), λίγο autocad λέω να βάλω και το solidworks.

Ευχαριστώ

edit: η οθόνη είναι w1943ts

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα έχω στη υπογραφή γιαυτό δεν τα έβαλα.  COOLERMASTER CM STACKER STC-T01 FULL TOWER

και ΑΧ850

os τα 7 και αγορά μέσω skroutz για κάθε κομμάτι όπου είναι φθηνότερο από αθήνα-αττική

επίσης θα προτιμούσα 4πύρηνο για multitasking και nvidia γιατί οι ati που είχα παλαιότερα

είχα ψιλοθεματάκια με οδηγούς και ασυμβατότητες παρότι γλήγορες. Σήμερα όμως δεν ξέρω τι παίζει.

είχα στο νου μου αυτή τη μητρική http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/MSI-990FXA-GD80-sAM3-DDR3-990-FX-990FXA-GD80.htm

Δημοσ.

έχω ακούσει πως σε αυτά τα χρήματα η αμδ έχει καλύτερη απόδοση/ευρώ

ξέρω όμως πως ό,τι πληρώσεις παίρνεις, έχουν μεγάλη διαφορά που να αξίζει τα χρήματα οι ιντελ;

δηλαδή τα 22nm και τα άλλα κόλπα που έχουν;

Δημοσ.

ρωταω γιατι αν πας σε 4πύρηνο ίντελ (i5) θες 180 μόνο τον επεξεργαστή + 80 motherboard h97 , 40(ή 80) για 4(ή 8 γιγα ραμ) και σου μένουν για κάρτα γραφικών 100 (ή 60 ευρώ).
Αντίθετα παίρνοντας ένα fx 6300 γλιτώνεις 80 ευρώ με τα οποία μπορείς να πας σε r9 280

Δημοσ.

ναι... πάμε σε amd. Τώρα, χρειάζονται λες 6 πυρήνες; Έλεγα 4πύρηνο με λίγο υψηλότερο ρολόι για το παιχνιδάκι

σε nvidia vs ati τι λέει σε θέμα οδηγών; Η nvidia είχε (τουλ πριν 3-4 χρόνια που παρακολουθούσα)

καλύτερους οδηγούς που εκμεταλλεύονταν καλύτερα το hardware και σε κάποια περίεργα

(παλιά κυρίως) παιχνιδάκια δεν είχαν θέμα συμβατότητας. Και τα καινούργια βλέπω κάτι physics και τέτοια κολπάκια χααχχαα

αλλά και τα καινούργια παιχνίδια με κουράζουν. Μάλλον γέρασα... χαχαχααχχαχαα

Δημοσ.

κατάλαβα. Ευχαριστώ αδερφέ για τον κόπο. Για την μητρική αυτή που πρότεινα στην αρχή δεν αξίζει και τόσο σε σχέση με αυτή που είπες;

έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή και έλεγα μην έχει κάποια σχέση. Πάντως είναι καλό σύστημα μάλλον για αυτό θα πάω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...