GianniSM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάλι ενθουσιάζομαι πολύ εύκολα. Και μετά πέφτει ψάξιμο.. Και εκεί έρχεται η γνώση. Θυμάμαι πριν κάθε αγορα μου τη σκέψη "εδώ ειναι η καλή προσφορα" και νομίζω ότι ξερω τα πάντα. Μετά μαθαίνω κάτι άλλο και ενώ πριν με θεωρούσα γνώστη συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα τίποτα. Το ίδιο και την επόμενη φορά. Τελικά αμα δεν περασει 4μηνο ++ ψαξιματος δεν κανω κίνηση. Μεχρι στιγμης, δεν το χω μετανιωσει. Οσο ζεις μαθαινεις. Καθότι μιας ηλικίας πια ο ενθουσιασμός δεν είναι χαρακτηριστικό μου γενικά όμως συμφωνούμε...μόλις είχαμε πάρει το σπίτι μας, θέλαμε να πάρουμε σκαμπό και κουρτίνες. Εγώ έστησα πόδι στα σκαμπό γιατί θεωρούσα πως ταίριαζαν με τον χώρο ήταν άνετα να κάθεσαι πάνω τους, ελαφριά κλπ, οπότε έστησα πόδι να τα πάρουμε και άφησα την γυναίκα μου να διαλέξει κουρτίνες αφού αυτό που με ένοιαζε ήταν να κόβουν το φως. Όταν ήρθαν αυτά οι κουρτίνες δεν της άρεσαν, αλλά λάτρεψε τα σκαμπό. Από τότε όποτε διαφωνούμε σε αγορά της το θυμίζω αυτό
Tragic! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καθότι μιας ηλικίας πια ο ενθουσιασμός δεν είναι χαρακτηριστικό μου γενικά όμως συμφωνούμε...μόλις είχαμε πάρει το σπίτι μας, θέλαμε να πάρουμε σκαμπό και κουρτίνες. Εγώ έστησα πόδι στα σκαμπό γιατί θεωρούσα πως ταίριαζαν με τον χώρο ήταν άνετα να κάθεσαι πάνω τους, ελαφριά κλπ, οπότε έστησα πόδι να τα πάρουμε και άφησα την γυναίκα μου να διαλέξει κουρτίνες αφού αυτό που με ένοιαζε ήταν να κόβουν το φως. Όταν ήρθαν αυτά οι κουρτίνες δεν της άρεσαν, αλλά λάτρεψε τα σκαμπό. Από τότε όποτε διαφωνούμε σε αγορά της το θυμίζω αυτό Μου θύμισες άλλη φάση τώρα: Εγώ: Μαρία λες να πάρουμε σκαμπό για το τραπεζάκι του σαλονιού ή αρκούν οι καναπέδες; Εγώ προτιμώ σκαμπό για πιο άνετα. Γυναίκα: Μιχάλη, και προχθές που γκρίνιαζες για το μακρόστενο τραπέζι παλι δεν το χώρεσε το σπίτι. Προχθές= 11 χρονια πριν, στο πατρικό της. Έκτοτε έχουμε αλλάξει 2 σπίτια. Οπότε μην της το χτυπάς γιατί μάλλον στην ετοιμάζει.
orfeas26 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ωραια ειδα και το Lenovo Vibe Z2 Pro! Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2015 από orfeas26
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα