Προς το περιεχόμενο

LG G3 η Note 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα μ αρεσει που εχει μεγαλη μπαταρια και οθονη! Αλλα δεν ξερω αν βγαζει προβληματα!

Μεγάλη μπαταρία έχει και το G3, και δίνοντας 15-20Ε παίρνεις και μια 2η και καθάρισες. Στο θέμα οθόνης πίστεψε με οι 5.5 ίντζες μια χαρά είναι.

Οκ έχει δακτυλικά αποτυπώματα και αλουμίνιο, αλλά αν σου στραβώσει πας σε φαναρτζή να το φτιάξεις :P. Από κει και πέρα σαν εταιρία η Huawei είναι κολοσσός τηλεποικοινωνιών και βγάζει ποιοτικά προιόντα. Δεν νομίζω να χεις θέμα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη το κινητο το εχω κ να βλεπω ταινιες την θελω την μεγαλη οθονη!Το mate 7 ειναι περιπου σαν το note 4 σε μεγεθος!Πανω απο 6 ιντσες δν θελω!!

Δημοσ.

Επειδη το κινητο το εχω κ να βλεπω ταινιες την θελω την μεγαλη οθονη!Το mate 7 ειναι περιπου σαν το note 4 σε μεγεθος!Πανω απο 6 ιντσες δν θελω!!

Αν το θέμα σου είναι απαραίτητα οι 6 ίντζες για ταινίες μόνο δες και το vodafone max που είναι τόσο και πολύ φθηνό...εγώ κοιτάζω συνολικά ένα τηλέφωνο.

Δημοσ.

Εννοω θελω μεγαλη οθονη για ανεση στις ταινιες! Εννοειται το χρησιμοποιω και για παιχνιδια και αλλες εφαρμογες!!Και ιντερνετ!Γενικα μια μεγαλη οθονη ειναι πιο ξεκουραστη!

Δημοσ.

Εγώ έχω βάλει στο μάτι το Note 4 και εφόσον δεν σε ενοχλούν τα 20€ παραπάνω να το πάρεις με κλειστά τα μάτια.

Γενικώς να πάρεις κάτι που σου αρέσει πολύ, για να μην το μετανιώσει αργότερα, επειδή συμβιβάστηκες.

Αν όπως λες βλέπεις και ταινίες, δεν χωρά άλλη συζήτηση. Note 4 για την amoled οθονάρα του που σου πετάει τα μάτια έξω από τα χρώματα.

Δημοσ.

Αν το θέμα σου είναι απαραίτητα οι 6 ίντζες για ταινίες μόνο δες και το vodafone max που είναι τόσο και πολύ φθηνό...εγώ κοιτάζω συνολικά ένα τηλέφωνο.

Αυτό δεν το περίμενα από σένα.

Έλεος ρε φίλε.

Το G3 βγαινει απο την λιστα λογω μπαταριας!!

Μενει Note 4 και Ascend Mate 7!

Τι μένει???

Χαχα! Πολυ ρητορικη ερώτηση αδερφέ.. Ε δεν το λες και διλλημα. 4 δαγκωτο βεβαια το απολυτο smartphone

Δημοσ.

Αγανάκτηση ρε Tragic μην με παρεξηγείς :devil:

Ελπίζω να ήταν όντως αγανάκτηση. Είδα το σχόλιο και πάνω που πήγα να γελάσω είδα ότι ειπώθηκε από έναν άνθρωπο γνωστή του είδους και έπεσα απτά σύννεφα.. Πάντως δείχνω κατανόηση και δε θα το πω σε κανέναν -έτσι επειδή γουστάρω το μουστάκι σου ομορφόπαιδο.

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να ήταν όντως αγανάκτηση. Είδα το σχόλιο και πάνω που πήγα να γελάσω είδα ότι ειπώθηκε από έναν άνθρωπο γνωστή του είδους και έπεσα απτά σύννεφα.. Πάντως δείχνω κατανόηση και δε θα το πω σε κανέναν -έτσι επειδή γουστάρω το μουστάκι σου ομορφόπαιδο.

Χαχα. Απλά ήταν στην λογική πως αν θες ντε και καλά 6 ίντζες για για βλέπεις ταινίες (χωρίς να κοιτάς όλα τα άλλα που έφερνα σαν επιχειρήματα), τότε τι να ξοδευτείς; και αυτό 6 ίντζες είναι με τα μισά λεφτά. Στην τελική αυτό το τηλ δεν κυκλοφορεί καν στην νήσο των αγρίων για να το ξέρω από 1ο χέρι :-D

Δημοσ.

Χαχα. Απλά ήταν στην λογική πως αν θες ντε και καλά 6 ίντζες για για βλέπεις ταινίες (χωρίς να κοιτάς όλα τα άλλα που έφερνα σαν επιχειρήματα), τότε τι να ξοδευτείς; και αυτό 6 ίντζες είναι με τα μισά λεφτά. Στην τελική αυτό το τηλ δεν κυκλοφορεί καν στην νήσο των αγρίων για να το ξέρω από 1ο χέρι :-D

Έβγαλε και άλλες απαιτήσεις μετά στη φόρα. Αλλα και για ταινίες.. Πόσες να δει πια; Γιατί από ποιότητα, αξιοπιστία, updates κλπ.. Άστα να πάνε. Οποτε Άγριε δε χάνεις κάτι απτήν απουσία του max πίστεψε με. Έχει πάντως ωραίες διαστάσεις, βολικό κράτημα και ομορφιά η μαλακια . Γι αυτό δεν κρατάω πολλά λεφτά μαζί μου γιατί από εγκράτεια δεν χαχα

Δημοσ.

Έβγαλε και άλλες απαιτήσεις μετά στη φόρα. Αλλα και για ταινίες.. Πόσες να δει πια; Γιατί από ποιότητα, αξιοπιστία, updates κλπ.. Άστα να πάνε. Οποτε Άγριε δε χάνεις κάτι απτήν απουσία του max πίστεψε με. Έχει πάντως ωραίες διαστάσεις, βολικό κράτημα και ομορφιά η μαλακια . Γι αυτό δεν κρατάω πολλά λεφτά μαζί μου γιατί από εγκράτεια δεν χαχα

Εργαλεία είναι ρε αδερφέ για μένα όλα αυτά. Μου αρέσει να μαθαίνω και να διαβάζω για τεχνολογία όπως και για ένα σωρό άλλα πράγματα, όταν όμως έρχεται η ώρα της αγοράς η 1η ερώτηση που κάνω στον εαυτό μου είναι ''το χρειάζεσαι;'' Εκεί σταματάει το 90% των αγορών μου. Αν πάλι πω ναι το χρειάζομαι κοιτάω το value for money, αφού έχω καθορίσει τί είναι πιο σημαντικό και που μπορώ να συμβιβαστώ. Πολύ απλά έχω καταναλωτική συνείδηση :)

Δημοσ.

Εργαλεία είναι ρε αδερφέ για μένα όλα αυτά. Μου αρέσει να μαθαίνω και να διαβάζω για τεχνολογία όπως και για ένα σωρό άλλα πράγματα, όταν όμως έρχεται η ώρα της αγοράς η 1η ερώτηση που κάνω στον εαυτό μου είναι ''το χρειάζεσαι;'' Εκεί σταματάει το 90% των αγορών μου. Αν πάλι πω ναι το χρειάζομαι κοιτάω το value for money, αφού έχω καθορίσει τί είναι πιο σημαντικό και που μπορώ να συμβιβαστώ. Πολύ απλά έχω καταναλωτική συνείδηση :)

Εγώ πάλι ενθουσιάζομαι πολύ εύκολα. Και μετά πέφτει ψάξιμο.. Και εκεί έρχεται η γνώση. Θυμάμαι πριν κάθε αγορα μου τη σκέψη "εδώ ειναι η καλή προσφορα" και νομίζω ότι ξερω τα πάντα. Μετά μαθαίνω κάτι άλλο και ενώ πριν με θεωρούσα γνώστη συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα τίποτα. Το ίδιο και την επόμενη φορά. Τελικά αμα δεν περασει 4μηνο ++ ψαξιματος δεν κανω κίνηση. Μεχρι στιγμης, δεν το χω μετανιωσει. Οσο ζεις μαθαινεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...