orfeas26 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Σκεφτομαι να παρω νεο κινητο αφου το S4 μου εβγαλε την πιστη εδω και πανω απο 1 χρονο! Ειμαι αναμεσα σ αυτα τα δυο! Το g3 ειναι στα μιστα λεφτα απ οτι το Note 4!Αλλα με προβληματιζουν η διαρκεια μπαταριας και οτι lagαρει!Δεν ξερω βεβαια τι εγινε με την αναβαθμιση!
mpeliaris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Σκεφτομαι να παρω νεο κινητο αφου το S4 μου εβγαλε την πιστη εδω και πανω απο 1 χρονο! Ειμαι αναμεσα σ αυτα τα δυο! Το g3 ειναι στα μιστα λεφτα απ οτι το Note 4!Αλλα με προβληματιζουν η διαρκεια μπαταριας και οτι lagαρει!Δεν ξερω βεβαια τι εγινε με την αναβαθμιση! καλησπέρα φίλε, το g3 ΔΕΝ λαγκαρει.. Έχω το 32αρι..το ίδιο νομίζω ότι ισχύει και με το 16αρι.. Το κινητό για τα λεφτά του τα σπάσει... Δεν θα σε απογοητεύσει πουθενά. Λίγο η μπαταρία αν του πίνεις το αίμα θα σε πεδευσει. Σε φυσιολογική χρήση βγάζει πάνω από μέρα άνετα. Τώρα σε σχέση με το note 4 άλλη κατηγορία.. Σαφώς και πολύ καλύτερο το note . Το έχει φιλαράκι μου . αλλα είναι και πολύ πιο ακριβό.. Τώρα να σου πω την αλήθεια βγάλαμε για χαβαλέ δύο φώτο και μπορώ να σου πω ότι το g3 την έβγαλε καλύτερη. Άποψημου αν έχεις τα φράγκα και δεν σε ενοχλεί το μέγεθος πάρε νότε. Αν πάλι δεν θες να δώσεις ένα κάρο λεφτά και με το g3 φουλ ικανοποιημενος θα είσαι, πιστεύω να σε κάλυψα. 2
GianniSM Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Σκεφτομαι να παρω νεο κινητο αφου το S4 μου εβγαλε την πιστη εδω και πανω απο 1 χρονο! Ειμαι αναμεσα σ αυτα τα δυο! Το g3 ειναι στα μιστα λεφτα απ οτι το Note 4!Αλλα με προβληματιζουν η διαρκεια μπαταριας και οτι lagαρει!Δεν ξερω βεβαια τι εγινε με την αναβαθμιση! Δεν λαγγάρει πια, και η μπαταρία με καλή χρήση σου βγάζει την μέρα. All around με βάση την τιμή παίζει να είναι η πιο συμφέρουσα αγορά. Ποιο είναι καλύτερο τηλέφωνο; χωρίς συζήτηση το Note 4. Αν έχεις τα χρήματα και σε ενδιαφέρει το πενάκι και οι εφαρμογές που έρχονται μαζί του, τότε είναι η επιλογή σου. Αν θες ένα τηλ που θα κάνεις απροβλημάτιστα την δουλειά σου χωρίς να ξηλωθείς οικονομικά τότε θα πας στο G3. 1
papp0us Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Οτι είπαν οι απο πάνω. Αν σε παίρνει στο οικονομικό και έχεις χρήση για πενάκι(και φυσικά μπορεις να παλέψεις το μέγεθος) τότε Note 4 χωρίς πολύ ψάξιμο. Αν θες απλά ένα Smartphone που τα κάνει ολα και συμφέρει τράβα G3
Socratis_g Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 value for money einai to g3 το ΝΟΤΕ4 ειναι τουμπανάκι αλλά μεγάλη διαφορά τιμής. εγώ λογικά θα επαιρνα g3 με χαλάει και στα δύο που δεν ειναι αδιαβροχα. κάτι το οποίο ειναι καλό ατού. δες και το sony z3
disqualified Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εγώ στη θέση σου μετά από κάτι τέτοιο θα άλλαζα πλατφόρμα, εσύ όμως διαλέγεις οπότε από αυτά τα 2 όμως το G3 (δεν είναι δυνατόν να δώσεις διπλάσια χρήματα στη samsung πάλι) αλλά στη θέση σου αν έμενα στο android πιο ασφαλής επιλογή θα ήταν το G2 το 32αρι. Από εκει και πέρα αν βάλουμε και το αισθητικό μέρος στο παιχνίδι πας μόνο για nexus 5, HTC και SONY
orfeas26 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Θελω κινητο με μεγαλη οθονη!Η αδιαβροχοποιηση δεν με πειραζει!Δεν μου εχει τυχει περιστατικο να χυθει κανα νερο η κανας καφες!Θελω κινητο να μην lagαρει και να μου σπαει τα νευρα!Η μπαταρια του note δεν ξερω ποσο κραταει!
Socratis_g Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 κοίταξε εγώ που έχω note 3 μαμά, παίζει μια χαρά κανενα θέμα. το 4 λογικά θα είναι το ίδιο και καλύτερο. to g3 αν παρεις ειδικά αυτό με 3 GB RAM θα πηγαίνει επίσης τάπα.
GianniSM Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Θελω κινητο με μεγαλη οθονη!Η αδιαβροχοποιηση δεν με πειραζει!Δεν μου εχει τυχει περιστατικο να χυθει κανα νερο η κανας καφες!Θελω κινητο να μην lagαρει και να μου σπαει τα νευρα!Η μπαταρια του note δεν ξερω ποσο κραταει! Μεγαλύτερη οθόνη σε τόσο συμμαζεμένες διαστάσεις δεν θα βρεις άλλο τηλέφωνο, έχει την καλύτερη αναλογία μεγέθους οθόνης/μεγέθους συσκευής από όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Στο θέμα αδιαβροχοποίηση ενώ δεν έχει πιστοποίηση το youtube είναι γεμάτο με βίντεο που το τεστάρουν στο νερό και μια χαρά αντεπεξερχεται. Με βάση τις ανάγκες σου, έχω την εντύπωση πως η επιλογή σου το G3 είναι.
Socratis_g Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 g3 ψηφίζω και εγώ. αν σε παίρνει το 32γιγα με τα 3ραμ.
orfeas26 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 κοίταξε εγώ που έχω note 3 μαμά, παίζει μια χαρά κανενα θέμα. το 4 λογικά θα είναι το ίδιο και καλύτερο. to g3 αν παρεις ειδικά αυτό με 3 GB RAM θα πηγαίνει επίσης τάπα. Αυτο δεν το ειχα προσεξει οτι εχει κ με 3g ram!!Οπως κ να χει θα το παρω με δοσεις!Η διαφορα τους βγαινει γυρω στα 20€ το μηνα(Note με G3)!
orfeas26 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Σκεφτομαι και για το Huawei ascend mate 7! Τι λετε γι αυτο?? Το εχει δουλεψει κανενας??
GianniSM Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Σκεφτομαι και για το Huawei ascend mate 7! Τι λετε γι αυτο?? Το εχει δουλεψει κανενας?? Ρε φίλε αν είναι να ξεφύγεις σε αυτή την τιμή πάρε το Note. Αυτό είναι χειρότερο από το G3 και πολύ ακριβότερο.
orfeas26 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Απλα μ αρεσει που εχει μεγαλη μπαταρια και οθονη! Αλλα δεν ξερω αν βγαζει προβληματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα