equilibrium Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα. Θα ηθελα καποιος να με καθοδηγησει στο πως να μεταφερω ολο τον φακελο Android (χωρις να τον σβησω) στην εξωτερικη καρτα που εβαλα στο κινητο μου. Αν γινεται καποιος να γραψει ακριβως τα paths για να μην κανω καποιο λαθος και χασω τα δεδομενα μου. Ειμαι σε Jellybean. Ευχαριστω. 1
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Τι εννοείς φακελος Android, το λειτουργικό και τα προγράμματα?
vrwmiaris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 οχι μην το κανεις,κανε τα παιχνιδια και τους χαρτες
equilibrium Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ναι, θα ηθελα να μεταφερω τα προγραμματα στην εξωτερικη καρτα μνημης γιατι το κινητο εχει φουλαρει. Φανταζομαι εαν κανω ενα λινκ ολα αυτα που ειναι στον φακελο Αndroid με την εξωτερικη καρτα, δεν θα ειμαι ενταξει? Ουσιαστικα αυτο δεν κανει το Foldermount ή δεν εχω καταλαβει καλα?
vrwmiaris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ναι, θα ηθελα να μεταφερω τα προγραμματα στην εξωτερικη καρτα μνημης γιατι το κινητο εχει φουλαρει. Φανταζομαι εαν κανω ενα λινκ ολα αυτα που ειναι στον φακελο Αndroid με την εξωτερικη καρτα, δεν θα ειμαι ενταξει? Ουσιαστικα αυτο δεν κανει το Foldermount ή δεν εχω καταλαβει καλα? παρε μπακαπ και δοκιμασε το να μας πεις
equilibrium Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δεν θελω να κανω δοκιμες. Για αυτο ζητησα βοηθεια απο καποιον που ξερει.
vrwmiaris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δεν θελω να κανω δοκιμες. Για αυτο ζητησα βοηθεια απο καποιον που ξερει. μαλλον θα μεινεις με την απορια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα