icy20 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 http://204.127.198.24/~jagermeister79/mp2/MP2-AltEnding.wmvTo enalaktiko telos gia opoion den epekse to Max Payne 2 se epipedo Hard Boiled Xm hard boiled e?Sto doa (dead on arrival)mhpws exei kai ALLO finish?Kati tetoio akousa
Dyolf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Well τέλος και από μένα. Χθές το πήρα, σήμερα το τελείωσα! Σπάστικα λίγο με τον Vladimir... Ήταν από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες στο αρχικό game και στο 2 είναι αρκετά κόπανος!
Haros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Re paidia to dead man walking mod to exete paixei? Pou metraei xrono posh wra tha meineis zwntanos se mia pista?
Dyolf Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 mod? Δεν είναι mod! Btw μετά από πόσο καιρό από τα γεγονότα του πρώτου game υποτίθεται οτί αρχίζει το σενάριο του mp2?
therock Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Pedia pira kai ego to max payne 2,alla exei ena provlimataki.Eno o ixos tou paixnidiou akougetai kanonika,ayta pou leei o Max Payne kata tin diarkeia tou paixnidiou akougontai les kai erxontai apo kana pigadi(Diladi poli siga se sxesi me ton backround ixo),to parousiazei kai se kanenan sas ayto?Mipos exei vgei kana patch,game fix tipota pou na to diorthonei?Eyxaristo.
Haros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Exei bgei ena patch. Bebaia den xerw ama leinei to sygekrimeno problhma me ton hxo, alla emena mou eleise to problhma pou crashare to paixnidi... http://www.extreme-players.de/downloads.asp?ID=6063
psilos2000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 ΜΠΡΑΒΟ!!! Αυτό μόνο έχω να πώ στην ομάδα ανάπτυξης κ ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ενά ακόμη άψογο παιχνίδι. Εγώ προσωπικά έκανα μια βδομάδα να το τερματίσω (οχι δεν είμαι ο χειρότερος gamer πάνω στην γή! ) , απλά έπαιζα κάθε μέρα απο λίγο. Δεν το θεωρό λογικο να πλακώσω 8-9 ώρες μια τετοια παιχνιδάρα συνεχόμενες.... Έτσι ακριβώς είχα κάνει κ στο MAX PAYNE 1, που κατα την ταπεινή μου άποψη ήταν λίγο πιό μεστό κ συμπαγές.
ilos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Ρε παιδιά sorry, κάθισα και το έπαιξα σε hard-boiled από περιέργεια να δω το alternative ending, και παρατήρησα τα ίδια σκατά {MS dies - όχι microsoft :oops: }. Μήπως το alternative είναι στο dead on arrival ? Επίσης (επειδή γνώριζα μάλλον που ακριβώς είναι οι εχθροί) το παιχνίδι μου φάνηκε πολύ πιο εύκολο την δεύτερη φορά, ΗΜΑΡΤΟΝ
icy20 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Emena kai sto hardboiled kai sto doa eixe alternative ending!WTF
Eyal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Kalh epilogh! Kalo paixnidi, kalla grafika kai arketa ikanopoihtiko gameplay. Ekei eidika sta oneira zalistika ...(hehe). Perissotera sxolia otan me to kalo to teleiwsw paides.
cig4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Ελεος παρτε και κανενα γνησιο παιχνιδι!!!! Αλλα για να συνελθετε ερχετε σε λιγο καιρο DOOM 3 Ayto ftanei!!!!!!!!!!!!!
Anna Georgiou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Μα καλά τώρα το πήρατε χαμπάρι; Έχει 2 εβδομάδες που ήρθε και το τελείωσα ήδη.. Πάντως είναι φοβεροοοοοοοοοοοό. Όσο για το φίλο που μιλάει για γνήσια , άς κατεβάσουν τις τιμές , που είναι 30-40% ακριβότερα απο τις άλλες χώρες της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. καθότι οι μισθοί είναι αντίστοιχα μεγαλύτεροι απο τους δικούς μας , ας καταδικαστούν τα περιοδικά που προωθούν την πειρατία π.χ. δείχνοντας πως ακριβώς γίνονται τα αντίγραφα DVD , τα περιοδικά για παιχνίδια που πρίν κάποιο καιρό με άλλο όνομα , έβαζαν αγγελίες για κόπιες , να καταδικαστούν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες - πανεπιστήμια - σχολεία - οργανισμοί που χρησιμοποιούν παράνομο software και για φανταστείται ενα κόσμο όπου δεν θα υπήρχαν αντίγραφα , ποιός θα αγόραζε όλα αυτα τα άδεια cd - dvd , συσκευές εγγραφής , πόσα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο θα έκλειναν , πόσο θα μειώνονταν οι πωλήσεις υπολογιστών , όλα αυτά θα οδηγούσαν σε κλείσιμο της αγοράς μάλλον. Αν δεν υπήρχαν αντίγραφα δεν θα υπήρχε αγορά πληροφορικής στην Ελλάδα και όλα τα περιοδικά που μιλούν κατά της πειρατείας δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης. Α και κάτι τελευταίο , επειδή θα δω πάλι κανένα χαζό παράδειγμα του στύλ , όλοι θέλουμε ferrari αλλά δεν την κλέβουμε , ας σκεφτούν όλοι αυτοί , εάν έρθει κάποιος και σου δώσει ένα άπόλυτα ακριβές αντίγραφο της ferrari στο 1/15 της τιμής δεν θα την έπαιρνες ; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ::::::
icy20 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 LOL kala den eides oti to topic exei ftiaxtei edw kai mhna oloklhro?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.