Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το nokia lumia 635, με windows phone 8.1. Lumia denim(preview for developers). Διαβασα οτι σε λιγο καιρο θα βγει η κανονικη αναβαθμιση. Τωρα που εγω εχω denim, θα παρω και την κανονικη ή θα χρησιμοποιω την συσκευη μου μονο, με την developers?

Δημοσ.

Συνήθως από 1020 και κάτω το denim update είναι μόνο η αλλαγή του ονόματος από cyan σε denim. Είναι επίσημο δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Οπότε να μην έχετε αγωνία πότε θα το πάρετε. Με dp είστε και θα είστε καλυμμένοι.

Δημοσ.

Η dp εχει προβληματα για αυτο θελω και την κανονθκη. Θα την παρω και αυτη αφουμεχω dp?

Ρε φίλε, κάθε φορά, σε κάθε update τα ίδια.

Ναι! Θα το πάρεις ΚΑΙ εσύ! Όταν έχεις DP, δεν κάνεις dodge τα επίσημα update. Απλώς παίρνεις και όλες τις ενδιάμεσες beta, για να έχεις πιο γρήγορη πρόσβαση. Με το που βγει η official, την παίρνεις ΚΑΙ εσύ, ΚΑΙ όλοι μας.

Δεν τα βάζω μαζί σου, αλλά 2 χρόνια τώρα με WP, έχω τρελαθεί να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια σε ΟΛΑ τα forums και να απαντάμε σε όλους ξεχωριστά, τα ίδια και τα ίδια πράγματα.

Δημοσ.

Πάντως εγώ σε Lumia 925 (όχι κάποιας εταιρείας. Ξέρετε, ξεκλείδωτο, unbranded) πρώτη φορά παρατηρώ να αργεί τόσο ένα update. Δε θυμάμαι πόσο καιρό πριν είχα δει την είδηση εδώ στο Insomnia. Τα Amber, Black, Cyan τα είχα πάρει αρκετά γρηγορότερα. Και με παραξενεύει το οτι έχει βγει για άλλα κινητά παρόμοιας εποχής και μάλιστα υποδεέστερων δυνατοτήτων (π.χ. το 520)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω, με ποιά λογική γενικά γίνεται η διανομή των αναβαθμίσεων;

Επεξ/σία από Abudi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...