Προς το περιεχόμενο

[megathread] ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ no-name "κινεζιες" tablets και smartphones Ver.2 - ποσταρετε μονο αφου διαβασετε το #1 ποστ

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γυαλί είναι η πλάτη των Mi Note και Mi Note Pro.

Ακόμα χειρότερα.....για τα δικά μου γούστα!! lol

Τελοσπαντων.....είπαμε περί ορέξεως!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 παραγγελιες απο 20 Οκτωβρίου και μεχρι σημερα δεν ηρθαν.

Εστειλα μαιλ σημερα 08:00 στο bangggood οτι τοσες μερες δεν ηρθαν κτλπ και θα κανω dispute και η απαντηση τους στις 08:25 να σας κανουμε refund η resend με tracking number

Ηταν η πρωτη μου φορα που κατι που εκανα παραγγελια δεν εφτασε στα χερια μου απο το συγκεκριμενο site.

Aψογοι πραγματικα και απαντηση ποιο αμεση και απο Ελληνικο καταστημα.

(Βεβαια και εγω τους εχω κανει μεγαλες και παρα πολλες παραγγελιες)

2 παραγγελιες απο 20 Οκτωβρίου και μεχρι σημερα δεν ηρθαν.

Εστειλα μαιλ σημερα 08:00 στο bangggood οτι τοσες μερες δεν ηρθαν κτλπ και θα κανω dispute και η απαντηση τους στις 08:25 να σας κανουμε refund η resend με tracking number

Ηταν η πρωτη μου φορα που κατι που εκανα παραγγελια δεν εφτασε στα χερια μου απο το συγκεκριμενο site.

Aψογοι πραγματικα και απαντηση ποιο αμεση και απο Ελληνικο καταστημα.

(Βεβαια και εγω τους εχω κανει μεγαλες και παρα πολλες παραγγελιες)

Το ίδιο έγινε και με εμένα και μπραβο τους. Σου έχουν έρθει παραγγελίες χωρίς tracking number από το συγκεκριμένο κατάστημα?

Ναι πανω απο 20 παραγγελιες χωρις tracking ολες εφτασαν η αργοτερη με 42 μερες καθυστερηση

Εδω μιλαμε για κοντα 55 μερες.

Τωρα αυτες τι επαθαν η ποιος εβαλε το χερακι του δεν ξερω!

Παντως ολα καλα θα μ τις ξαναστειλουν σε λιγες ωρες με tracking number αυτη την φορα ωστε να βλεπω τι γινεται.

Παντως ειναι πολυ καλο καταστημα οσες φορες ρωτησα κατι αμεση απαντηση και ολα μου εχουν φτασει χωρις λαθη και αλλα κολπα.βεβαια καθυστερουν πολυ αλλα ειναι πολυ σωστοι σε ολα οι κινεζοι.

• Like 1

Εγω περιμένω απο bangood με tracking και έχει κολλήσει απο 27/11 στο Βενιζέλος.

Το πρώην κ@πρόσκυλ@ τι κάνουν εκεί ήθελα να ήξερα.

Αλλά ειναι αυτό που έλεγε άλλος εδώ, οτι δεν τηρούν το first in first out.

Ναι πανω απο 20 παραγγελιες χωρις tracking ολες εφτασαν η αργοτερη με 42 μερες καθυστερηση

Εδω μιλαμε για κοντα 55 μερες.

Τωρα αυτες τι επαθαν η ποιος εβαλε το χερακι του δεν ξερω!

Παντως ολα καλα θα μ τις ξαναστειλουν σε λιγες ωρες με tracking number αυτη την φορα ωστε να βλεπω τι γινεται.

Παντως ειναι πολυ καλο καταστημα οσες φορες ρωτησα κατι αμεση απαντηση και ολα μου εχουν φτασει χωρις λαθη και αλλα κολπα.βεβαια καθυστερουν πολυ αλλα ειναι πολυ σωστοι σε ολα οι κινεζοι.

Η πέσαμε στην εποχή που γίνεται χαμός και αργουνε τα πάντα η μπήκε νέα φουρνιά υπαλλήλων. Εμένα θα στείλουν τις 2 παραγγελίες αλλά έχω ακόμα 3 Untracked οι 2 είναι τα pistons. 5 παραγγελίες έκανα από το banggood αν τους πω ότι δεν ήρθε τίποτα δεν προκειτε να ξανά στείλουν όσο καλό κατάστημα και αν είναι.

Εγω πιστευω 3 ειναι οι παράγοντες καθυστερήσεις και μη παραδοσεις στα χερια μας απο παραγγελιες απο εξωτερικο

Καθυστεριση λογω εποχης (γιορτες και ολοι κανουν οαραγγελιες)

Αργουν τα ταχυδρομεια και ολα τα αλλα μαζι λογω μεγαλου ογκου παραγγελιων

Καποιος βαζει χερακι και εχει κανει πολυκαταστημα το σπιτακι του ;) (το οποιο θα του @@@@ αν τον πιασω να σουφρωνει δεματακι μου)

Από το Banggood είχα παραγγείλει τη πρώτη ταμπλέτα, το 2013...στάλθηκε με DHL Packet...δεν έφθασε ποτέ...έπρεπε να υποβάλω αίτημα ανεύρεσης στην DHL/Deutsche Post, να υπογράψω κανά 15ήμερο αργότερα ότι δεν είχα παραλάβει, για να πάρω τα χρήματά μου πίσω.

Άλλη παραγγελία από Banggood με φορτιστή Nillkin και μερικά άλλα πραγματάκια....ο φορτιστής τα έπαιξε μετά από 3 μήνες και η απάντηση του καταστήματος ήταν πως έχει μόνο 2 μήνες εγγύηση.

Τώρα παρήγγειλα από εκεί ταμπλέτα, ήρθε ελαττωματική και τους το γνωστοποίησα εντός 3 ωρών από την παραλαβή γραπτώς και με βίντεο-αποδείξεις...

...δυστυχώς ενώ στην αρχή μου έλεγαν ότι θα επιστρέψουν τα χρήματα μόλις τους δώσω Tracking Number για το επιστρεφόμενο προϊόν, μετά ήθελαν να παραλάβουν, να ελέγξουν, και να κρίνουν τί θα επιστρέψουν από τα χρήματα...και το Paypal δέχθηκε την δική τους άποψη...

...χθες λοιπόν έλαβα μήνυμα από έναν υπάλληλο της Εξυπηρέτησης Πελατών ότι έλαβαν το πακέτο...μόλις ζήτησα επιβεβαίωση ότι είχαν λάβει τη ταμπλετα, άρχισαν άλλοι να μου λένε όχι, έχουμε λάβει το tr.number μόνο.

Παράλληλα για τη ταμπλέτα είχα παραγγείλει μια θήκη, αυτή στάλθηκε πριν στις 19Νοε, το tracking δείχνει ότι δεν έφυγε ποτέ από Κίνα και είναι στην Guangzhou...το ίδιο είχε συμβεί και με την ταμπλέτα που δεν έφθασε ποτέ...χάθηκε στο terminal στη Κίνα, χωρίς να δείχνει ότι έφυγε από εκεί...

...είχα θετική προδιάθεση προς το μαγαζί, αλλά δοκιμάζεται...

Την ειχα πατησει το 2013 με επιστροφη ελατωματικου προιντος σε μινιντιλ....

Εκανε να παει και να ερθει 5 μηνες... αλλα παρολο που το καταστημα ειχε πάραλαβει... το ειχε φτιαξει και το ειχε ξαναστειλει πισω... το δεμα φαινοταν οτι δεν εχει παραδοθει ακομη...

Ειχα κανει αιτηση στα ελτα και ειχα παρει 110 ευρω που ηταν η αξια που ειχε δηλωσει και πληρωσει ασφαλεια, (μετα απο2 μηνες ερευνας απο τα ταχυδρομια). Δυο μερες μετα την αποζημειωση μου σκαει ο ταχυδρομος... τσουπ εχετε δεμα... ξενερα... πηγα εδωσα τα λεφτα πισω και εμεινα με το ανακατασκευασμενο , που το ειχαν γρατζουνισει κιολας....

Τι να λεμε για τους κινεζους....ο χειροτερος πωλητης ειναι ο Ελληναρας που πουλαει κινεζικα (πεταγμα εκτος εγγυηση βασισμενος σε αισθητηρες υγρασιας (καραμελα πλεον) ή αναμονη 2+ μηνων για DOA προιον και σε ευχαριστω για τα λεφτα σου).

Που ειναι οι προσφορες ομως :) ;

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πιστευω 3 ειναι οι παράγοντες καθυστερήσεις και μη παραδοσεις στα χερια μας απο παραγγελιες απο εξωτερικο

Καθυστεριση λογω εποχης (γιορτες και ολοι κανουν οαραγγελιες)

Αργουν τα ταχυδρομεια και ολα τα αλλα μαζι λογω μεγαλου ογκου παραγγελιων

Καποιος βαζει χερακι και εχει κανει πολυκαταστημα το σπιτακι του ;) (το οποιο θα του @@@@ αν τον πιασω να σουφρωνει δεματακι μου)

Μπορεί να συμβαίνει όντως αν και το θεωρώ λιγο τραβηγμένο γιατι αν πιάσουν το υπάλληλο τον μπουζουριάζουν για κλοπή..

Φυσικα θα χάσει την δουλειά του και δεν νομίζω να ξαναβρεί δουλειά με μαυρισμένο ποινικό μητρώο.

Πιο πιθανό ειναι να κάνει την δουλειά κανένας γείτονας..

Απο κινεζομάγαζο χωρίς τράκινγκ θα αγοράσω πράγματα εως 10 ευρώ. Παραπάνω αξίας δεν έχω αγοράσει αλλά οταν αγοράσω θα βάλω με αριθμό αποστολής.

On topic.

Ταμπετάκι 8αρι εως 80 ευρώ βλέπω εχετε βάλει ενα μοντέλο Η1 κάτι .. αλλά δεν εχει καλή αυτονομία.

Υπάρχει κάτι εναλλακτικό αξιοπρεπές εως 80ευρώ σε 8άρι ; 

Γενικά αξίζει κάτι απο κινέζο σε αυτα τα χρήματα;  Και οταν ρωτάω εαν αξίζει , εννοώ  εκτός απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την αναμονή αλλά και την πιθανότητα να μην παραλάβεις.

Απο Ελλάδα δεν βρίσκεις κάτι αξιόλογο εκτός και αν παίξει προσφορά στα 80-90 ευρώ πράγματα σπάνιο.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 1

Μπορεί να συμβαίνει όντως αν και το θεωρώ λιγο τραβηγμένο γιατι αν πιάσουν το υπάλληλο τον μπουζουριάζουν για κλοπή..

Φυσικα θα χάσει την δουλειά του και δεν νομίζω να ξαναβρεί δουλειά με μαυρισμένο ποινικό μητρώο.

Πιο πιθανό ειναι να κάνει την δουλειά κανένας γείτονας..

Απο κινεζομάγαζο χωρίς τράκινγκ θα αγοράσω πράγματα εως 10 ευρώ. Παραπάνω αξίας δεν έχω αγοράσει αλλά οταν αγοράσω θα βάλω με αριθμό αποστολής.

Εξαρταται..

Σε δικη μου περιπτωση που το ειχε κανει συστημα εποχιακος ταχυδρομος (τα αφηνε σε γνωστο του και αν δεν τα ζητουσες ή περναγε καιρος τα κρατουσε) απλα αδεια ανευ αποδοχων χωρις παραπανω νομικες επιπτωσεις αφου δεν τον επιασαν επαυτοφωρο (μιας και ζητησα ενημερωση για τις κινησεις των ΕΛΤΑ).

• Like 1

On topic.

Ταμπετάκι 8αρι εως 80 ευρώ βλέπω εχετε βάλει ενα μοντέλο Η1 κάτι .. αλλά δεν εχει καλή αυτονομία.

Υπάρχει κάτι εναλλακτικό αξιοπρεπές εως 80ευρώ σε 8άρι ; 

Γενικά αξίζει κάτι απο κινέζο σε αυτα τα χρήματα;  Και οταν ρωτάω εαν αξίζει , εννοώ  εκτός απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την αναμονή αλλά και την πιθανότητα να μην παραλάβεις.

Απο Ελλάδα δεν βρίσκεις κάτι αξιόλογο εκτός και αν παίξει προσφορά στα 80-90 ευρώ πράγματα σπάνιο.

Κοιτα το chwui vi8 plus.Εχει τον 3735F που ειναι χαμηλοτερα χρονισμενος απο τον 3736F του Hi8,εχει αναλυση 1280Χ800 που πιστευω ειναι οτι καλυτερο μεχρι 8 ιντσες και τελος εχει 5000mah μπαταρια.Ολα τα παραπανω αυξανουν την αυτονομια σε σχεση με το hi8.

• Like 1

Κοιτα το chwui vi8 plus.Εχει τον 3735F που ειναι χαμηλοτερα χρονισμενος απο τον 3736F του Hi8,εχει αναλυση 1280Χ800 που πιστευω ειναι οτι καλυτερο μεχρι 8 ιντσες και τελος εχει 5000mah μπαταρια.Ολα τα παραπανω αυξανουν την αυτονομια σε σχεση με το hi8.

Καλή περίπτωση το έχει presale . Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη; Πάντως βλέπω οτι η μπαταρία του ειναι 4000mah στην περιγραφή.

Κοιταζα και το pro αλλά θα συμφωνήσω στην ανάλυση του VI8 plus που αναφέρεις οτι ειναι αρκετή αλλά και βοηθάει στην καλύτερη αυτονομία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...