rupak Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Πήρα στις 13 Νοεμβρίου ένα redmi 2 pro από το bangood με πιστωτική mastercard απο alpha bank ,γιατί δεν είχα balance στο paypal και βαρέθηκα να βάλω. Οτι έχω παραγγειλει από το εν λόγω μαγαζί έχει έρθει σε 10 ημερες το πολύ μήνα, αλλά τώρα με έχουν ζωσει τα φίδια, είναι κοντά 30 ημερες. Άλλα με tracking μεταγενέστερα από banggood έχουν φτάσει. Τι προστασία εχουμε και για ποσό χρόνο με πιστωτική ? Φοβάμαι μήπως το συστημενο μου δεν έρθει ποτέ. Το 17track λέει μια ότι έφτασε Ελλάδα στις 4-12, και την επόμενη ότι είναι Σιγκαπούρη ! Χωρίς να έχω δει το tracking σου, υποθέτω ότι έχει φτάσει Ελλάδα 4/12 και όπως πολλά δέματα, περιμένει την σειρά του να σκαναριστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 καλά όσοι δεν παρήγγειλα πριν το τελος νοεμβρη δυσκολα να παραλαβουν πριν απο χριστουγεννα καθε χρονο τα ιδια παθαινουμε.. εγω 27 νοεμβρη εφυγε για 1 δεκεμβρη εφυγε για ολλανδια ε ακομα ελλαδα δεν,το υπολογιζω 20 του μηνα να παραλαβω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Πήρα στις 13 Νοεμβρίου ένα redmi 2 pro από το bangood με πιστωτική mastercard απο alpha bank ,γιατί δεν είχα balance στο paypal και βαρέθηκα να βάλω. Οτι έχω παραγγειλει από το εν λόγω μαγαζί έχει έρθει σε 10 ημερες το πολύ μήνα, αλλά τώρα με έχουν ζωσει τα φίδια, είναι κοντά 30 ημερες. Άλλα με tracking μεταγενέστερα από banggood έχουν φτάσει. Τι προστασία εχουμε και για ποσό χρόνο με πιστωτική ? Φοβάμαι μήπως το συστημενο μου δεν έρθει ποτέ. Το 17track λέει μια ότι έφτασε Ελλάδα στις 4-12, και την επόμενη ότι είναι Σιγκαπούρη !Δωσε tracking να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorjoss Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, μόλις είδα αυτό και τρελάθηκα! http://promotion.geekbuying.com/promotion/elephone_seckillΤο θέμα είνια ότι δεν έχω paypal οπότε δεν μπορώ να αγοράσω (δεν ξέρω και αν γίνεται ας μου απαντήσει κάποιος). Αν ενδιαφέρεται κάποιος για αγορά και δεν έχει πρόβλημα να πάρει και για μένα και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα μαζί μου ούτε οικονομικό ούτε καμίας άλλης φύσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelo-agori Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μην τρελαινεσαι. Snap deal ειναι, κανεις δεν προλαβαινει να παρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorjoss Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Διάβασα ότι θα είναι ανοιχτό για 30 λεπτά κάθε φορά οπότε δεν είναι πολυ κακές οι πιθανότητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 "Limited Quantity" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorjoss Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 1)Χειροκροτώ την φωτό σου με Αντρίκο 2)Αν παρ όλα αυτά κάποιος έχει πίστη στις ικανότητές του και δεν έχει πρόβλημα, ένα M2 δεν θα με χάλαγε καθόλου!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 οκ καλη προσφορα αλλα το μαγαζι τι λεει ειναι αξιοπιστο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theofilos.Bos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 οκ καλη προσφορα αλλα το μαγαζι τι λεει ειναι αξιοπιστο? Προσωπικά έχω κάνει ήδη τρεις αγορές από το συγκεκριμένο κατάστημα και δεν είχα κανένα πρόβλημα όσον αφορά την παράδοση και την αυθεντικότητα των προϊόντων. Το μόνο κακό που θα μπορούσα να αναφέρω είναι ότι στις δύο αγορές άργησαν λιγάκι μέχρι να στείλουν τα δέματα (περίπου 4 μέρες για να κάνουν την αποστολή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εξκιουζε μουα, θα ειναι οπως του βανγουδιου τα snap up deals η οχι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Έχει και +10€ μεταφορικά αν δε κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 παντως το κινητο ειναι τουμπανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Toυμπανο είναι και μια χαρά τιμή......ΑΛΛΑΑΑΑ........ Μετα το full metal Xiaomi Redmi Note 3......αυτή η glossy πλαστικουρα των παλαιότερων Xiaomi με ψιλοχαλαει προσωπικά!! lol lol Περι ορέξεως........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Toυμπανο είναι και μια χαρά τιμή......ΑΛΛΑΑΑΑ........ Μετα το full metal Xiaomi Redmi Note 3......αυτή η glossy πλαστικουρα των παλαιότερων Xiaomi με ψιλοχαλαει προσωπικά!! lol lol Περι ορέξεως........ Γυαλί είναι η πλάτη των Mi Note και Mi Note Pro. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις