pittas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 περιμενε μην το ακυρωσεις, απλα ειναι λιγο υπερβολικα αργοι σε ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Το GearWorst/nEverbuying κάπου το έχει παρακάνει. Υπάρχουν και αλλού παράπονα, πολλά!Αν δεν απάντησαν καν, θα συγκινηθούνε μόλις κάνεις κίνηση στο Paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Το ξερω, κι εγω απο αυτους πλεον μονο μικρες παραγγελιες μεχρι 10 ευρω κανω. Με αυτα που εχω δει με δαυτους δεν θα βασιζομουν ποτε να παρω ταμπλετ/τηλεφωνο κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ακόμα περιμένω κινητό που εχω πληρώσει απο το everbuying. 2 εβδομάδες και ακόμα δεν έχω πάρει traking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkasta Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μπορούμε να ζητήσουμε από το paypal refund με αιτιολογία την καθυστερηση., όταν είναι τόσο μεγάλη? Ε στην τελική τα παίρνεις πίσω και το παραγγέλνει από άλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν τα έχουν στείλει μπορείτε να στείλετε απευθείας μήνυμα στο κατάστημα να σας ακυρώσουν την παραγγελία και να σας κάνουν refund. Κάποια μάλιστα (αν δεν κάνω λάθος και το GB) έχει έτοιμη επιλογή για cancel order. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αν όμως ανοίξετε case στο paypal και το στείλουν θα αναγκαστήτε να κλείσετε το case και για το ίδιο αντικείμενο δεν θα μπορέσετε να ανοίξετε δεύτερο. Ακόμη και πέτρες να έχουν βάλει στο δέμα δεν υπάρχει δυνατότητα να ανοίξετε δεύτερο case. Προσέξτε λοιπόν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rupak Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αν όμως ανοίξετε case στο paypal και το στείλουν θα αναγκαστήτε να κλείσετε το case και για το ίδιο αντικείμενο δεν θα μπορέσετε να ανοίξετε δεύτερο. Ακόμη και πέτρες να έχουν βάλει στο δέμα δεν υπάρχει δυνατότητα να ανοίξετε δεύτερο case. Προσέξτε λοιπόν Η λύση σε αυτό είναι video unboxing. Ας βάλουν και κροκόδειλο μέσα αν θέλουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Η λύση σε αυτό είναι video unboxing. Ας βάλουν και κροκόδειλο μέσα αν θέλουν. πάντα μα πάντα ανοίγω τα δέματα μου με video. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
01jnr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 εχω κανει μια παραγγελια στο geekbuing που εκρεμει η πληρωμη της,πως μπορω να την ακυρωσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 εχω κανει μια παραγγελια στο geekbuing που εκρεμει η πληρωμη της,πως μπορω να την ακυρωσω; Μιλά με το κατάστημα πρώτα και θα κάνετε μαζί τις κινήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelo-agori Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Η λύση σε αυτό είναι video unboxing. Ας βάλουν και κροκόδειλο μέσα αν θέλουν. Θελω να δω το unboxing video αν σου βγει κροκοδειλος. Εκτος αν εννοεις το κροκοδειλακι της Lacoste. Καλα κι απαραιτητα τα unboxing video και το paypal. Παντα ομως να ειμαστε ψυχολογικα προετοιμασμενοι για καμια στραβη από την Κινα. Οποιος εχει κανει πολλες αγορες, σιγουρα καποια στραβη θα εχει φαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theofilos.Bos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Το xiaomi mi note pro από 500 στα 359 δολάρια στο spemall.com http://www.spemall.com/Xiaomi-Note-4G-LTE-Smartphone-Dual-Camera-GPS-Bluetooth-5-7-Inch-2560-x-1440pixels-IPS-Retina-Screen-4GB-RAM-64GB-ROM_g.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konior14 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα ψαχνω για κινεζικο ρολοι να μετραει παλμους και να εχει οσο καλθτερη μπαταρια γινεται εχετε ν προτινεται κατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Πήρα στις 13 Νοεμβρίου ένα redmi 2 pro από το bangood με πιστωτική mastercard απο alpha bank ,γιατί δεν είχα balance στο paypal και βαρέθηκα να βάλω. Οτι έχω παραγγειλει από το εν λόγω μαγαζί έχει έρθει σε 10 ημερες το πολύ μήνα, αλλά τώρα με έχουν ζωσει τα φίδια, είναι κοντά 30 ημερες. Άλλα με tracking μεταγενέστερα από banggood έχουν φτάσει. Τι προστασία εχουμε και για ποσό χρόνο με πιστωτική ? Φοβάμαι μήπως το συστημενο μου δεν έρθει ποτέ. Το 17track λέει μια ότι έφτασε Ελλάδα στις 4-12, και την επόμενη ότι είναι Σιγκαπούρη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις