Προς το περιεχόμενο

[megathread] ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ no-name "κινεζιες" tablets και smartphones Ver.2 - ποσταρετε μονο αφου διαβασετε το #1 ποστ

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το GearWorst/nEverbuying κάπου το έχει παρακάνει. Υπάρχουν και αλλού παράπονα, πολλά!
Αν δεν απάντησαν καν, θα συγκινηθούνε μόλις κάνεις κίνηση στο Paypal.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ξερω, κι εγω απο αυτους πλεον μονο μικρες παραγγελιες μεχρι 10 ευρω κανω. Με αυτα που εχω δει με δαυτους δεν θα βασιζομουν ποτε να παρω ταμπλετ/τηλεφωνο κλπ

Μπορούμε να ζητήσουμε από το paypal refund με αιτιολογία την καθυστερηση., όταν είναι τόσο μεγάλη? Ε στην τελική τα παίρνεις πίσω και το παραγγέλνει από άλλου.

Αν δεν τα έχουν στείλει μπορείτε να στείλετε απευθείας μήνυμα στο κατάστημα να σας ακυρώσουν την παραγγελία και να σας κάνουν refund. Κάποια μάλιστα (αν δεν κάνω λάθος και το GB) έχει έτοιμη επιλογή για cancel order.

Αν όμως ανοίξετε case στο paypal και το στείλουν θα αναγκαστήτε να κλείσετε το case και για το ίδιο αντικείμενο δεν θα μπορέσετε να ανοίξετε δεύτερο. Ακόμη και πέτρες να έχουν βάλει στο δέμα δεν υπάρχει δυνατότητα να ανοίξετε δεύτερο case. Προσέξτε λοιπόν

• Like 1

Αν όμως ανοίξετε case στο paypal και το στείλουν θα αναγκαστήτε να κλείσετε το case και για το ίδιο αντικείμενο δεν θα μπορέσετε να ανοίξετε δεύτερο. Ακόμη και πέτρες να έχουν βάλει στο δέμα δεν υπάρχει δυνατότητα να ανοίξετε δεύτερο case. Προσέξτε λοιπόν

Η λύση σε αυτό είναι video unboxing. :-)  Ας βάλουν και κροκόδειλο μέσα αν θέλουν.

• Like 1

Η λύση σε αυτό είναι video unboxing. :-)  Ας βάλουν και κροκόδειλο μέσα αν θέλουν.

πάντα μα πάντα ανοίγω τα δέματα μου με video. 

• Like 2

εχω κανει μια παραγγελια στο geekbuing που εκρεμει η πληρωμη της,πως μπορω να την ακυρωσω;

Μιλά με το κατάστημα πρώτα και θα κάνετε μαζί τις κινήσεις

Θελω να δω το unboxing video αν σου βγει κροκοδειλος.

Εκτος αν εννοεις το κροκοδειλακι της Lacoste.

Καλα κι απαραιτητα τα unboxing video και το paypal.

Παντα ομως να ειμαστε ψυχολογικα προετοιμασμενοι για καμια στραβη από την Κινα.

Οποιος εχει κανει πολλες αγορες, σιγουρα καποια στραβη θα εχει φαει.

Πήρα στις 13 Νοεμβρίου ένα redmi 2 pro από το bangood με πιστωτική mastercard απο alpha bank ,γιατί δεν είχα balance στο paypal και βαρέθηκα να βάλω. Οτι έχω παραγγειλει από το εν λόγω μαγαζί έχει έρθει σε 10 ημερες το πολύ μήνα, αλλά τώρα με έχουν ζωσει τα φίδια, είναι κοντά 30 ημερες. Άλλα με tracking μεταγενέστερα από banggood έχουν φτάσει. Τι προστασία εχουμε και για ποσό χρόνο με πιστωτική ? Φοβάμαι μήπως το συστημενο μου δεν έρθει ποτέ. Το 17track λέει μια ότι έφτασε Ελλάδα στις 4-12, και την επόμενη ότι είναι Σιγκαπούρη !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...