Προς το περιεχόμενο

[megathread] ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ no-name "κινεζιες" tablets και smartphones Ver.2 - ποσταρετε μονο αφου διαβασετε το #1 ποστ

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλή μέρα παιδιά ενδιαφέρομαι για το ONDA V989 air τοωθελω για σερφάρισμα ανάγνωση pdf και πολύ σπανια για χρήση office λόγω σχολής άντε και για καμία ταινία μπορεί να με καλύψει λέτε η δεν αξίζει τα χρήματα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν εχει Google Play αλλα δεν δοκιμασα να βαλω και κανενα Apk καρφωτα,ειναι η κλασικη κονσερβα που βαζουν σε ολα τα κινητα με την ενδειξη Android (βεβαια το συγκεκριμενο δεν πρεπει να ειναι Android εκτος απο την εικονα με το Android στο boot).

Ακομα και το πρωτο Samsung Galaxy (GTi9300 νομιζω) που ειχα αγορασει πριν καμια 10αρια χρονια δεν εχει καμια σχεση με αυτο (μαλλον ChinaOS ειναι)

Οσο για τα Tablets γενικα εχω 3 και καθονται σε συρταρια και στην τουαλετα :P 

Αν το θες για ταξιδια για να βλεπεις ταινιες ή στο κρεβατι καλα ειναι αλλα καλυτερα να παρεις ενα κινητο με 5.5 6 inches (Αν δεν εχεις) στα ιδια λεφτα ή λιγοτερα λεφτα με καλυτερα χαρακτηριστικα και διπλη χρηστικοτητα.

Go for it αν πιστευεις οτι θα το χρησιμοποιησεις αρκετα ωστε να βγαλει τα λεφτα του.

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια παλιοπαιδα με συγκινησατε.  :(

Λεφτα δεν βγαζω ομως,εκτος απο τους ποντους για μελλοντικες αγορες αφου ακομα και με video με 9000 προβολες τα κερδη μου απο το Youtube απο ολα τα βιντεο μου ειναι 0.21€ :P 

Αφου τα αγοραζω ολα απο την τσεπη μου το κανω για να γελαμε

• Like 4

καλημερα να κανω μια ερωτηση.

στο app του banggood μου εμφανιζει σαν pending order που θελει μονο payment ενα snap up που ειχα προσπαθησει να παρω.

ειχα φτασει paypal και στο confirm payment μου εγραψε οτι δεν προλαβα.

ενω απο pc δεν εμφανιζει κατι στο app την εχει σαν pending.

εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο?

Go for it αν πιστευεις οτι θα το χρησιμοποιησεις αρκετα ωστε να βγαλει τα λεφτα του.

Έχει κουμπάκια, ένταση, Ελληνικά και μεγάλη μπαταρία. Αυτά φτάνουν για τη δουλειά που το θέλω :D

Ενώ υπάρχουν ένα σωρό smartphones γύρω στα 50 ευρώ με Android 4.4/5.0, οθόνη 5.0" και διάφορες άλλες λειτουργίες (Wifi, GPS κτλ), έχουν όλα τους κάτι άθλιες μπαταρίες. Γιατί δεν υπάρχει ένα με τιμή 20 ευρώ παραπάνω (όσο κάνει το Changnong δηλαδή) αλλά που να έχει μια παρόμοια μπαταρία 12-13.000 MAh ? 

xiaomi piston 3

5.39 δολλαρια για 22 κομματια βγαζει δηλαδη οποιος προλαβει (δεν ειναι snap up)

http://www.buyincoins.com/?r=bicProduct/index&pid=63665&gid=477

ΥΓ φαινονται αυθεντικα συμφωνα με τις φωτο το μονο που με προβληματιζει ειναι η περιγραφη κατω κατω

ν δεν ειναι delete me!

• Like 1

xiaomi piston 3

5.39 δολλαρια για 22 κομματια βγαζει δηλαδη οποιος προλαβει (δεν ειναι snap up)

http://www.buyincoins.com/?r=bicProduct/index&pid=63665&gid=477

ΥΓ φαινονται αυθεντικα συμφωνα με τις φωτο το μονο που με προβληματιζει ειναι η περιγραφη κατω κατω

ν δεν ειναι delete me!

αν δεις αυτο το βιντεο

οτι ειναι fake 

Παιδακια απο getone.cc εχει την sj4000+case στα 25$+2 μεταφορικα, δεν νομιζω να ειναι sjcam

παντως οτι αγορασα απο το μαγαζι εχουν ερθει  και τα xiaomi ηταν αυθεντικα.... και στελνουν συνηθως με nl post

SJ4000 1080P Sports DVR Car Cam Full HD DV Action Waterproof IP68 30M Camera Camcorder Black

24,99$

https://www.getone.cc/product/07028658

Το getone ειχε καλες τιμες οταν ξεκινησε. Τωρα δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο. Ψαχνεις με το μονοκυαλο να βρεις προσφορα της προκοπης.

• Like 1

Παιδακια απο getone.cc εχει την sj4000+case στα 25$+2 μεταφορικα, δεν νομιζω να ειναι sjcam

παντως οτι αγορασα απο το μαγαζι εχουν ερθει  και τα xiaomi ηταν αυθεντικα.... και στελνουν συνηθως με nl post

SJ4000 1080P Sports DVR Car Cam Full HD DV Action Waterproof IP68 30M Camera Camcorder Black

24,99$

https://www.getone.cc/product/07028658

Mα άμα δεν είναι γνήσια προς τι η προσφορά; Με τόσα έχει χίλιες δυό κινεζιές.

• Like 1

Θεωρείτε φυσιολογικό μετά από 12 ημερολογιακές μέρες πληρωμής να μην έχει γίνει το προϊόν dispatched από το gearbest? δεν είναι κάτι σοβαρό, ένα miracast hdmi είναι. Ships 3-5 business days λέει. Τους έχω στείλει mail-ticket στο support τους και δεν απαντάει κανείς εδώ και 3 μέρες. Να περιμένω λίγο ακόμα λέτε ή να ζητήσω refund από paypal?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...